Къде в Пловдив? - 58 тема

• 60 553
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
И аз там правих тениска, ама чаршафи не могат да напечатат  Laughing
Сега предполагам ще видя зор и с майнкрафт тортата  Laughing

До подлеза ,който е след Тунела в посока към Тримонциум,има едно магазинче,където съм виждала,че правят чаршафи,калъфки,възглавници и т.н. по поръчка.Питайте там,може и да ви направят.

# 676
  • о`майна лунна нощ е
За тортата защо не опиташ да направиш сама? Погледни как изглеждат героите, избери някой, който не ти се струва сложен /те май всички са едни ръбести/ и два-три блата, още толкова пакетчета готов крем на прах и няколко бои, според мен би се справила чудесно с една майнкрафтска торта. Ако ще празнувате домашно, мисля, че няма да те затрудни толкова. При възможност включи и хлапето в приготовлението - ще се размаже от кеф  Mr. Green

# 677
Мили момичета, не знам дали е точно по темата,но все пак ще попитам.Някой има ли представа колко е входа за басейна на хотелски комплекс Чифлика-Горни Воден. Благодаря предварително ☺
8 лева за възрастни, 6 лева за деца   grinning039
Благодаря вииии😊😊😊😊

# 678
За тортата защо не опиташ да направиш сама? Погледни как изглеждат героите, избери някой, който не ти се струва сложен /те май всички са едни ръбести/ и два-три блата, още толкова пакетчета готов крем на прах и няколко бои, според мен би се справила чудесно с една майнкрафтска торта. Ако ще празнувате домашно, мисля, че няма да те затрудни толкова. При възможност включи и хлапето в приготовлението - ще се размаже от кеф  Mr. Green

Или намери подходяща снимка и я дай да ти я принтират в/ у тортата, незнам как се казва точно процедурата, но правят така със снимки на деца, анимационни герои. Ето така изглежда

http://photo-forum.net/sitepics/forum/2011-07/dggg0027.JPG

# 679
  • Пловдив
Благодаря за предложенията, но за съжаление (или за щастие  Laughing) няма да сме в Пловдив. Ще трябва да поръчвам торта в Добринище и ми е много трудно по телефона да обясня на леля Мария що е то майнкрафт и има ли почва у нас  Laughing
 `ТуиГ, в апартамент с кухня ще сме....направо ме размисли дали да не взема готови квадратни блатове, зелена боя и някакъв крем ......  Crazy Съвсем права си, че всички са едни ръбести  Grinning

Последна редакция: пн, 10 авг 2015, 16:19 от jul

# 680
торта майнкрайфт в чочко има
чочко има и в хасково, не знам дали ти е близо
а във всяка сладкарница могат да ти принтат картинка върху тортата  Peace
аз също правих торта , но само с картинка отгоре че не ми се даваха 60лв

# 681
Благодаря за предложенията, но за съжаление (или за щастие  Laughing) няма да сме в Пловдив. Ще трябва да поръчвам торта в Добринище и ми е много трудно по телефона да обясня на леля Мария що е то майокрафт и има ли почва у нас  Laughing
 `ТуиГ, в апартамент с кухня ще сме....направо ме размисли дали да не взема готови квадратни блатове, зелена боя и някакъв крем ......  Crazy Съвсем права си, че всички са едни ръбести  Grinning

Опитайте в Банско

# 682
В момента ни тресе торто-вълната,та аз лично ровя в Гугъл,харесвам си дадена торта и я поръчвам по снимка,винаги са ни ставали много готини!Сега сме на тематика Замръзналото кралство, изрових пак торта от нета,понеже каквото и да видях готово,ми не ми хареса,а и самата Галя,която ни изработва тортите,обича предизвикателствата.

# 683
В Тракия ( Торнадо май се казва фирмата) прави плаки по поръчка. Поръчай си една плака,попитай с какво желе точно ги заливат отгоре ,вземи си готови блатове от ЛИДЛ и за 20-тина мин. ще си направиш съвсем истински майнкрафт. Или измайстори някакви човечета за отгоре. весел празник!

# 684
  • Пловдив
 Аз намерих това, малко скъпичко ми се вижда, но все пак http://www.amazon.co.uk/TOM-Minecrafts-Duvet-Bedding-Cotton/dp/B … eywords=minecraft
И тениска има http://www.amazon.co.uk/Official-Minecraft-Sprites-Black-T-Shirt … eywords=minecraft

# 685
  • Пловдив
В алиекспреса има за 52 долара, но не е единичен размер.
http://www.aliexpress.com/item/100-cotton-MineCraft-Bedding-Sets … /32387153107.html

# 686
  • Пловдив
Някой правил ли си е скоро задграничен паспорт, бавна поръчка? За колко дни реално е готов паспорта, като е обявено, че бавната поръчка става за 30 дни.

# 687
polyq , ще пиша надвечер, като се прибера.

Имам  двоен индукционен котлон Аляска от Метро купен преди 5-6 години. Вчера изглежда от силния кипеж на манджата и течността , която обля котлона, светна искра, изпука и сдаде багажа  Sad Изчаках малко, опитах пак да го пусна, но пак същата история. Бушона пада съответно. Върши ми перфектна работа котлона и не съм готова да се разделя с него!
  Та - знаете ли къде мога да го дам на поправка ? Гаранцията отдавна му е изтекла, а в книжката с инструкциите няма посочен адрес за ремонти.

Преди време и аз не можех да си намеря къде да поправя уред, ставаше въпрос за стара пералня. Попитах в магазин за уреди втора употреба. Препоръчаният майстор ми свърши работа.

# 688
  • под тепетата
polyq , дай координатите на майстора за всеки случай, моля те!
Иначе индукционната техника работи на по-друг принцип от обикновените котлони с реотани и затова ми се щеше някой , който се занимава именно с това. Пък като се върна от почивка ще звънна в Метро да ми кажат къде им е сервиза.
Vanessa_MM , аз съм дала обикновена поръчка на 28.07. и са ми казвали, че когато няма много наплив стават и по-бързо от един месец. Тук бяха дали и сайт, на който да си провериш дали е готов.
  https://izdadeni.mvr.bg/nld2/nWeb2.nsf/fVerification?OpenForm&Seq=2

Последна редакция: пн, 10 авг 2015, 18:28 от bilqna_69

# 689
  • там, където ми харесва
Здравейте, момичета. Бихте ли ме насочили къде има уроци по бейли денс? Благодаря.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт