Къде в Пловдив? - 58 тема

• 60 512
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив

bilqna_69
,мерси за линка. Проверявам всеки ден, но не е готов паспорта. Подала съм документи преди 3 седмици(на 20.07) и очаквах вече да е готов. Миналата година ставаше за 2 седмици...

# 691
polyq , дай координатите на майстора за всеки случай, моля те!
Иначе индукционната техника работи на по-друг принцип от обикновените котлони с реотани и затова ми се щеше някой , който се занимава именно с това. Пък като се върна от почивка ще звънна в Метро да ми кажат къде им е сервиза.
Vanessa_MM , аз съм дала обикновена поръчка на 28.07. и са ми казвали, че когато няма много наплив стават и по-бързо от един месец. Тук бяха дали и сайт, на който да си провериш дали е готов.
  https://izdadeni.mvr.bg/nld2/nWeb2.nsf/fVerification?OpenForm&Seq=2

ремонт перални Петьо 0887 31 97 92

# 692
  • Майничка
Скрит текст:
Мамчета, имам трудна задача. Може ли да ми кажете къде мога да намеря единичен спален комплект с Майнкрафт. Малката ми щерка е луда по него и искам да я зарадвам за първия учебен ден. Много, ама много ще съм ви благодарна Hug

Съмнявам се, че ще намериш  Sad
Ние също сме фенове и следя фенските артикули, които не са особено много, дори по чуждите сайтове. Все пак, ако имаш повече късмет от мен, пиши да се снабдим и ние.
аз също съм търсила -няма
синът ми е луд по майнкрафт, даже тениска не намерих и правих в канапе  Peace

Такива http://www.aliexpress.com/item/100-cotton-MineCraft-Bedding-Sets … /32387153107.html стават ли?

Тук http://www.mycupcaketoppers.co.uk/products/30-cupcake-express-toppers има украса за мъфини и опция поръчка на ядивна хартия за торта с майнкрафт, в случай че не може в бг да се поръча принтиране в/у такава хартия.

Последна редакция: пн, 10 авг 2015, 21:46 от gargamela

# 693
  • под тепетата
polyq , благодаря!
 Vanessa_MM , а на мен ми изписва, че или нямам издадено след 2003г , или вече съм го взела  Shocked

# 694
  • Пловдив
bilqna_69 , сигурно си избрала друг вид документ. Има 4 вида, които се избират от  падащото меню.
На мен ми дава, че не ми е издаван паспорт от 2010год, което е вярно.

# 695
  • Пловдив
Има голям наплив и стават точно на датата. Една приятелка е подала на 15 ти миналия месец и още не са готови паспортите.

# 696
  • под тепетата
Да, объркала съм годината - от 03.2010 не ми е издаван, ( а моят е издаван 07.2010), но не съм го и взела. Ще се чака.

# 697
Мамчета, имам трудна задача. Може ли да ми кажете къде мога да намеря единичен спален комплект с Майнкрафт. Малката ми щерка е луда по него и искам да я зарадвам за първия учебен ден. Много, ама много ще съм ви благодарна Hug

Съмнявам се, че ще намериш  Sad
Ние също сме фенове и следя фенските артикули, които не са особено много, дори по чуждите сайтове. Все пак, ако имаш повече късмет от мен, пиши да се снабдим и ние.
аз също съм търсила -няма
синът ми е луд по майнкрафт, даже тениска не намерих и правих в канапе  Peace

Жалко, че и вие, не успяхте да ми помогнете, но продължавам да търся и ако намеря ще ви свирна веднага. Simple Smile

# 698
  • Пловдив
Да знаете кога е нощ-а на Музеите в Пловдив newsm78 11-12 август или септември?

Последна редакция: вт, 11 авг 2015, 10:12 от mystic woman

# 699
  • Пловдив
Да знаете кога е нощ-а на Музеите в Пловдив newsm78 11-12 август или септември?

Пише септември :
Програма

11.09.2015 - 12.09.2015
Нощ на музеите и галериите Пловдив 2015

В програмата на най-атрактивното и посещавано нощно пловдивско събитие е поканена чешката актриса, певица и изпълнителка на шансони от български произход Моника Начева. Единайсетото издание на Нощта на музеите и галериите в Пловдив ще се състои в дните 11 – 12 септември 2015 г.

Начева е една от отличаващите се фигури на чешката алтернативна сцена, експериментатор и търсач на нови подходи в музиката. Това, с което е разпознаваема и което свързва всичките й проекти е уникалният й глас.В биографията й могат да се открият филмови и театрални участия, работи с изтъкнати личности от музикалната гилдия или с известни чешки писатели като Яхим Топол и Силва Фишерова. В Пловдив певицата ще се представи с диджей Five и български виджей, който на място ще придружи изпълнението с видео.

11 – 12 септември, Пловдив

Повече информация на www.night.bg

# 700
Момичета, моля за малко помощ.
Трябва ми ателие за обличане на копчета. От години не ми се е налагала такава процедура, та съм в питанка.

# 701
  • Майничка
Момичета, моля за малко помощ.
Трябва ми ателие за обличане на копчета. От години не ми се е налагала такава процедура, та съм в питанка.

Стълбичките с/у бившия Карфур на "Капитан Райчо".

# 702
  • Пловдив
Момичета обещах да пиша, подадох документи за бърза поръчка за паспорти на децата в районното по адрес, става вече  Simple Smile

# 703
  • Пловдив
Момичета обещах да пиша, подадох документи за бърза поръчка за паспорти на децата в районното по адрес, става вече  Simple Smile
Брех...мноооого сме напреднали вече Mr. Green Тая нашта бюрокрация...

# 704
Момичета знае те ли къде продават голям размер сутиени (чашка ДД) ,но по мпдерни и на сносни цени .Благодаря ☺

Общи условия

Активация на акаунт