Къде в Пловдив? - 58 тема

• 60 558
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
...
Note Di Vino, пиано бара, на мен поне ми харесва Simple Smile))
Не е специално, но пък е приятно Simple Smile))

Благодаря за препоръката, Джей. Непременно ще го пробвам някой път.

Обаче сега понеже случаят е специален ми трябва по-различно заведение. Някъде в Стария град примерно?

jb66, може ли да дадеш координати да е ориентирам?
Намира се в Тракия ,на околовръстното шосе .Ако идваш от сточна гара ,не там дето е мебелна къща ,а другото кръстовище преди да хванеш пътя за Асеновград завиваш на ляво и караш все на право докато стигнеш колелото пак продължаваш на право минаваш една мивка и е там .Пред заведението винаги има коли .
Помни ,че трябва да имаш резервация ,иначе места няма .
Не съм много по обясненията де  Embarassed

# 661
Струва ми се, че мернах киви до Четвъртък пазара - стария. Ако застанеш с лице към него в градинката с пейки, която направиха , на уличката в ляво има малко магазинче за цветя. Отпред изнасят много храсти, саксии. В понеделник имам път натам, ако искаш , ще погледна.
Ще ти бъда много благодарна, ако имаш възможност.

# 662
  • Plovdiv, Bulgaria
В кой магазин мога да намеря флоралните води на Алтея Органик?  newsm78
В Балев био маркет (в мола) ги нямат.   Thinking

# 663
  • Пловдив
А,Фонтаните не почваха ли в 21.30?

Аз когато ходих още бяха почнали в 21, може би програмата да е от 21:30, защото малко по-късно почнаха в големия басейн да е по-разнообразно, иначе бяха само външните много атрактивни (там където си играят децата)

# 664
А,те тия ги спират по време на програмата......Те,фонтаните си работят денонощно,но музика има само от 21.30 в четвъртък,петък и събота.......и комари,много комари имаше последните пъти/от ония,хищните,дето ти го гониш,той ти се зъби  и никакъв препарат не помага ooooh!/

# 665
Много благодаря за отговорите за столче и масичка!  bouquet
В крайна сметка купихме от Кауфланд, даже бяха на промоция-столче с масичка 25 лв. Много са хубави и стабилни.

# 666
  • под тепетата
polyq , ще пиша надвечер, като се прибера.

Имам  двоен индукционен котлон Аляска от Метро купен преди 5-6 години. Вчера изглежда от силния кипеж на манджата и течността , която обля котлона, светна искра, изпука и сдаде багажа  Sad Изчаках малко, опитах пак да го пусна, но пак същата история. Бушона пада съответно. Върши ми перфектна работа котлона и не съм готова да се разделя с него!
  Та - знаете ли къде мога да го дам на поправка ? Гаранцията отдавна му е изтекла, а в книжката с инструкциите няма посочен адрес за ремонти.

# 667
Мамчета, имам трудна задача. Може ли да ми кажете къде мога да намеря единичен спален комплект с Майнкрафт. Малката ми щерка е луда по него и искам да я зарадвам за първия учебен ден. Много, ама много ще съм ви благодарна Hug

# 668
  • Пловдив
Да споделя разочарованието от пици Верди.Не бяхме вземали отдавна  от тях/харесваха ни ,но ни идват скъпи за честа консумация/
Е снощи решихме ,че ще се ,,поглезим ,,.Взехме си 3 пици -различни за вкъщи от пицарията в  Тракия,блата добър,но гарнира почти с нищо?Няма да повторя скоро,неоправдано висока цена за качеството което предложиха.Ако ги бях опитала в заведението -щях да ги върна!

Абсолютно подкрепям, като моето мнение е вече от повече от две години. На 20 метра от вкъщи има пицария Верди, но там вече друго освен салата и пърленка не ям, и то само защото има детска площадка до пицарията и дъщеря ми понякога се заиграва там. Последните два пъти, в които съм си поръчвала пица Прошуто,  ми я носеха с едни странни резени надиплено "прошуто" от онези вакуумираните изрезки. Купувала съм го преди много години и още помня вкуса му, не мога да го сбъркам. А по повод моя забележка преди време за месото Салтимбока, което оригинално навсякъде е с градински чай (салвия), а там беше с босилек, сервитьорката ходи да пита готвача с какво трябва да бъде и ми върна отговор, че те нямат вина, тези неща им идвали готови. Останах безкрайно изумена, това е месо, което трябва да се прави на тигана преди поднасяне...

# 669
  • Пловдив
Мамчета, имам трудна задача. Може ли да ми кажете къде мога да намеря единичен спален комплект с Майнкрафт. Малката ми щерка е луда по него и искам да я зарадвам за първия учебен ден. Много, ама много ще съм ви благодарна Hug

Съмнявам се, че ще намериш  Sad
Ние също сме фенове и следя фенските артикули, които не са особено много, дори по чуждите сайтове. Все пак, ако имаш повече късмет от мен, пиши да се снабдим и ние.

# 670
Като се заговори пак за пеещите фонтани - вижте какво намерих в нета за началния час - 21,00 часа

http://www.plovdivnews.bg/plovdiv/12314-programata-na-peeshtite- … nov-nachalen-chas

# 671
Мили момичета, не знам дали е точно по темата,но все пак ще попитам.Някой има ли представа колко е входа за басейна на хотелски комплекс Чифлика-Горни Воден. Благодаря предварително ☺

# 672
Мили момичета, не знам дали е точно по темата,но все пак ще попитам.Някой има ли представа колко е входа за басейна на хотелски комплекс Чифлика-Горни Воден. Благодаря предварително ☺
8 лева за възрастни, 6 лева за деца   grinning039

# 673

Съмнявам се, че ще намериш  Sad
Ние също сме фенове и следя фенските артикули, които не са особено много, дори по чуждите сайтове. Все пак, ако имаш повече късмет от мен, пиши да се снабдим и ние.
аз също съм търсила -няма
синът ми е луд по майнкрафт, даже тениска не намерих и правих в канапе  Peace

# 674
  • Пловдив
И аз там правих тениска, ама чаршафи не могат да напечатат  Laughing
Сега предполагам ще видя зор и с майнкрафт тортата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт