Къде в Пловдив? - 58 тема

• 60 512
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
  • Майничка
Момичета знае те ли къде продават голям размер сутиени (чашка ДД) ,но по мпдерни и на сносни цени .Благодаря ☺
В уличката до салон "Арлет" има големи размери на прилични цени. В момента и в Лидл има изчистени минимайзъри на 10лв.

# 706
Момичета знае те ли къде продават голям размер сутиени (чашка ДД) ,но по мпдерни и на сносни цени .Благодаря ☺
аз си взимам от метро Д чашка, от и от ЗА-ЗА
в метро са учудващо хубави и евтини

# 707
Много ви благодаря 😙😙😙

# 708
  • Пловдив
Момичета, трябва да купя 8-9 орхидеи в саксия, може ли да ме насочите от къде бих могла да ги взема по-евтино.

# 709
Здравейте и ПОМОЩ,ПОМОЩ, ПОМОЩ...
В петък заминавам на гости на бебе в Бургас, което както повечето си има всичко.
Мамата си е поръчала кубчета от текстил.Във Вис Виталис и Джъмбо - няма.
В Штъркела и Хипо Ленд има, но са едни мушамяни за баня.
Моля дайте ми съвет къде да търся.За мен е важно да взема нещо хубаво.
Видях едни във ВМ Зона Кnock Knock Blok, много ги харесах, но имат доставка до 5 работни дни.
Обаждах се на националния телефон, но не успявам да се свържа за да попитам за по-бърз вариант.
Та молбата ми , някой ако е виждал някъде да ми пишете или поне да ми дадете идея къде да търся, защото моите варианти се изчерпаха.
Предварително ви благодаря.

# 710
  • Пловдив
Моля да ми препоръчате фризьор, за предпочитане в Кичука, за подстригване  Praynig моята е в отпуск  Sad Може и на лични!

# 711
Случайно да знаете къде в Пловдив има обществени контейнери за строителни отпадъци?  newsm78 По-конкретно - в Кършияка Praynig

# 712
Случайно да знаете къде в Пловдив има обществени контейнери за строителни отпадъци?  newsm78 По-конкретно - в Кършияка Praynig
Обществени не съм виждала., но където има строежи са задължени да си слагат такива контейнери,тъй че може да видиш около вас къде довършват кооперации  и да хвърляш там - по-добре отколкото в общия боклук Peace Около нас в Кършиака има поне 3 такива контейнера. Пиши ми на лични, ако не намериш около вас.

# 713
В петък заминавам на гости на бебе в Бургас, което както повечето си има всичко.
Видях едни във ВМ Зона Кnock Knock Blok, много ги харесах, но имат доставка до 5 работни дни.
Обаждах се на националния телефон, но не успявам да се свържа за да попитам за по-бърз вариант.
Та молбата ми , някой ако е виждал някъде да ми пишете или поне да ми дадете идея къде да търся, защото моите варианти се изчерпаха.
В Гранда има един магазин на Илинор-които внасят Бефадо пантофките. Имат качествени полски играчки . Нямам представа кубчета има ли,но все нещо подходящо може да харесаш

# 714
  • под тепетата
nel-di ,Отстрани на халите ( покрай пирожките ) има едно магазинче за ръчно правени играчки. Не съм виждала кубчета ( аз си падам по парцалени кукли  Embarassed ), зяпам витрината често, но не пречи да попиташ дали биха ти направили.

# 715
  • Пловдив
В Премаман на ул. Железарска трябва да има, ако ли не в Малечко до Метро-Тракия.

# 716
  • Пловдив
Добро утро,
искам да подам сигнал за пречеща Lafka.
Идея към кого точно трябва да го отнеса и може ли да го направя по интернет?

# 717
  • Майничка
Добро утро,
искам да подам сигнал за пречеща Lafka.
Идея към кого точно трябва да го отнеса и може ли да го направя по интернет?

Към съответното кметство.

# 718
  • Plovdiv
Нел-ди, провери и в Макс-ком май се казваше, на пътя за София се намира

# 719
Здравейте, къде в Пловдив има агенции за работа в чужбина ?

Общи условия

Активация на акаунт