Къде в Пловдив? - 58 тема

• 60 503
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
  • Тра-ла-ла
Къде в Пловдив могат да ми ушият шалте/покривка за спалня и съответно да ми предложат материи и десени?!

# 721
Къде мога да намеря хартиени фенери, но по-голямо количество?

# 722
Къде в Пловдив турски магазин ми трябва, но в него да се продава пиперено пюре?

# 723
  • Пловдив
Къде в Пловдив могат да ми ушият шалте/покривка за спалня и съответно да ми предложат материи и десени?!

Зад Халите има магазинче, където предлагат готови и по поръчка.

# 724
  • Пловдив
Peace Има в магазина срещу ДЗИ /ул. „Петко Каравелов” /.

# 725
Peace Има в магазина срещу ДЗИ /ул. „Петко Каравелов” /.

Мерси   bouquet

# 726
  • Тра-ла-ла

Зад Халите има магазинче, където предлагат готови и по поръчка.
  bouquet Благодарско

# 727
  • Пловдив
Да знаете къде мога да намеря батерия за кантар? Крълга, плоска, но малко по-голяма, около 2 см. (не знам как да я обясня). Преди купувах от едно магазинче на Брезовска, но го затвориха.

# 728
  • Пловдив
Да знаете къде мога да намеря батерия за кантар? Крълга, плоска, но малко по-голяма, около 2 см. (не знам как да я обясня). Преди купувах от едно магазинче на Брезовска, но го затвориха.

В Кауфланд или по-сигурно часовникарските ателиета ,в магазините за  техника и др.Тези батерии имат номера ,запишете го или носете старата за мостра.

# 729
  • София, България
Не знам дали съм за тук, но да попитам - ще идваме голяма компания, 4 семейства с 5-6 хлапета. Препоръчайте някой хубав ресторант да седнем да хапнем вечерта, искам утре да се обадя да запазя маса. Под хубав разбирам: да е приятно за децата /да има детска площадка или поне пространство да тичат/ и да предлагат вкусни и интересни неща за хапване. Е, и да не режат глави накрая /да не е ужаааасно скъпо имам предвид  Flutter/

# 730
  • Пловдив
радос, препоръчвам Южен Полъх /Полиграфия/.

# 731
  • Пловдив

В Кауфланд или по-сигурно часовникарските ателиета ,в магазините за  техника и др.Тези батерии имат номера ,запишете го или носете старата за мостра.

При часовникарите май  са по-скъпи, ще видя в магазините за техника, изобщо не ми беше дошло на ума. И ще си нося старата, тя ми е в чантата, само дето не уцелвах магазин  Mr. Green
Благодаря   bouquet

# 732
Не знам дали съм за тук, но да попитам - ще идваме голяма компания, 4 семейства с 5-6 хлапета. Препоръчайте някой хубав ресторант да седнем да хапнем вечерта, искам утре да се обадя да запазя маса. Под хубав разбирам: да е приятно за децата /да има детска площадка или поне пространство да тичат/ и да предлагат вкусни и интересни неща за хапване. Е, и да не режат глави накрая /да не е ужаааасно скъпо имам предвид  Flutter/

Ресторант Гладиатори
Ресторант Даяна (до Радиото)
Ресторант Рандеву  (в Кючук Париж, препоръчвам го защото има огромна площадка за децата ,уникална обстановка, а цените са повече от добри за огромните порции които предлагат)

# 733
Къде мога да намеря хартиени фенери, но по-голямо количество?
[/quote
Мисля че в търговиите на Брезовско шосе продават, но не съм напълно сигурна.

# 734
Купувам си такива батерии от магазинчето за gsm-аксесоари на пазара на "Младежка".

Общи условия

Активация на акаунт