Къде в Пловдив? - 58 тема

• 60 529
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • под тепетата
Пеещите фонтани, аз още не съм ги видяла  Embarassed

# 631

Благодаря, но многократно съм обикаляла и стария и новия град , исках нещо по-различно да видя и да направя : )
Мерси за съветите и на *Бенджи*

Как не се сетих!  ooooh! Имаме си нов атракцион - плаж в коритото на р. Марица.  hahaha Намира се между Пешеходния мост и моста на Панаира. Възродена пловдивска традиция  newsm78
Това беше в кръга на майтапа. Не ви го препоръчвам, но е интересно да се позяпа ей така, от любопитство  Mr. Green

Конна база има и в с. Житница.

хаххаа мерси, но съм от морето - не ме изкуши плажа на р. Марица  Laughing   Hug  Мерси на всички, най-вероятно пак ще се разходя с приятели из новия и стария град : )

# 632
  • Пловдив
И двете детски градини ли ще се казват по един и същ начин? Или ще затворят старата и ще кръстят новата като старата. Новата е в безумни цветосъчетания. не можеш да я пропуснеш. По описания от мен маршрут, само че на светофара в ляво и след 20 метра отново в ляво ще я видиш.

# 633
  • Пловдив
Конна база има и на Асеновградско шосе.

# 634
Конна база има и в Ягодово

# 635
  • под тепетата
Доколкото знам, в старата ще останат яслите.

# 636
  • о`майна лунна нощ е
Конна база има и в Ягодово

Тя е на Гергов, доколкото знам. И простосмъртни не влизат там.

# 637

Благодаря, но многократно съм обикаляла и стария и новия град , исках нещо по-различно да видя и да направя : )
Мерси за съветите и на *Бенджи*

Как не се сетих!  ooooh! Имаме си нов атракцион - плаж в коритото на р. Марица.  hahaha Намира се между Пешеходния мост и моста на Панаира. Възродена пловдивска традиция  newsm78
Това беше в кръга на майтапа. Не ви го препоръчвам, но е интересно да се позяпа ей така, от любопитство  Mr. Green

Конна база има и в с. Житница.

хаххаа мерси, но съм от морето - не ме изкуши плажа на р. Марица  Laughing   Hug  Мерси на всички, най-вероятно пак ще се разходя с приятели из новия и стария град : )
Ако сте любители на преживяванията - картинг пистата на Лаута е добро място, стига да не е много слънчево  Peace

# 638
Здравейте, някой знае ли къде тези дни в Пловдив мога да оставя торби със стари износени и леко скъсани дрехи, някой дали ги събира ?

# 639
В H&M в МОЛ-а. Дават ти ваучер за -15% при нова покупка.

# 640
  • София
Здравейте!
Препоръчайте ми някое специално заведение в Пловдив, където хем да е романтично и специално, хем да става и за деца (попрастнали, де, не са бебета)?

# 641
Здравейте!
Препоръчайте ми някое специално заведение в Пловдив, където хем да е романтично и специално, хем да става и за деца (попрастнали, де, не са бебета)?
Note Di Vino, пиано бара, на мен поне ми харесва Simple Smile))
Не е специално, но пък е приятно Simple Smile))

# 642

Само да допълня, че трябва да са в торба от H&M, за да важи офертата.

# 643

Какво значение има торбата, то е ясно , че не са закупени от тях? Много странно?

# 644

Не, няма такова изискване. Доста пъти връщам в най-различни найлонови торби. Освен ако е нещо съвсем ново, от няколко дни.

Общи условия

Активация на акаунт