Отговори
# 1 050
Разбирам, че е по-лесно просто да обвиниш различните  в сектанство, лудост или параноя, за да оправдаеш своите егоизъм (защото какво, ако не егоизъм е поведение в стил"Не ме интересува нищо и никой, стига да ми е осигурена ежедневната пържола!"), безхаберие и липса на воля.Трудно е да видиш нещата с истинското им лице и да вземеш съответните решения, защото изискват действия.А хората често ги мързи да действат, особено ако тези действия нарушават личния им комфорт.
В крайна сметка, всеки сам прави изборите си в живота.И съответно си носи последствията.
Убедила съм се, че справедливост винаги има.  

Ох, спри да проповядваш, защото никой не ти обръща внимание. Особено когато изпозлваш преувеличение.

Искам някой да ми обясни защо трябва да имам воля, за да бъда веган??? Явно на Краса и е ясно, че веганството е неестествено за човека и затова трябва да си го наложиш чрез воля. Друго обяснение нямам. И стига с тези глупости за "решения" и  "действия". Точно ти! Лицемерка от класа! Правиш торти и ги ПРОДАВАШ с цел печалба. Хайде, моля те, недей да ми обясняваш колко си възвишена. Sick

# 1 051
  • София
Предполагам, че повечето сте чели и гледали, но ето пак - любимия ми Джордж Карлин за спасяването на планетата:

Скрит текст:
Цитат
Планетата е добре в сравнение с хората. Планетата си я кара страхотно. Била си тук преди 4,5 милиарда години. Давали ли сте си някога сметка? Планетата е била тук 4,5 милиарда години. А ние сме тук от колко? 100000, може би 200000 години? И се занимаваме с тежка промишленост малко повече от 200 години. 200 години срещу 4,5 милиарда години. И имаме наглостта да си мислим, че сме някаква заплаха. Че по някакъв начин можем да изложим на риск тази красива зелено-синя топка, която си плува около слънцето?

Планетата е минала през много по-големи от нас злини. Минала е през всички по-лоши от нас неща. Преживяла е земетресения, вулкани, тектонични плочи, преместване на континенти, слънчеви изригвания, слънчеви петна, магнитни бури, смяна на магнитните полюси… стотици хиляди години бомбардировки от комети, астероиди, метеорити… потопи, огромни вълни, световни пожари, ерозии… космически лъчения, ледникови периоди… И ние си мислим, че някакви найлонови торбички… и алуминиеви кутийки… ще направят нещо по-различно? Планетата… планетата… няма да отиде никъде… НИЕ отиваме далече.

# 1 052
И стига с тези глупости за "решения" и  "действия". Точно ти! Лицемерка от класа! Правиш торти и ги ПРОДАВАШ с цел печалба. Хайде, моля те, недей да ми обясняваш колко си възвишена. Sick
Стига пък ти сега. Продавала с цел печалба. В био магазините чията не я дават безплатно даже и на веганите!
Парите си трябват на всеки.

# 1 053
Оставете я , нека продава торти. Съвсем ще я депресирате и объркате така. Нищо лошо няма да продава торти. И в църквата се продават свещи   Peace

# 1 054
  • София
Разбирам, че е по-лесно просто да обвиниш различните  в сектанство, лудост или параноя, за да оправдаеш своите егоизъм (защото какво, ако не егоизъм е поведение в стил"Не ме интересува нищо и никой, стига да ми е осигурена ежедневната пържола!"), безхаберие и липса на воля.Трудно е да видиш нещата с истинското им лице и да вземеш съответните решения, защото изискват действия.А хората често ги мързи да действат, особено ако тези действия нарушават личния им комфорт.
В крайна сметка, всеки сам прави изборите си в живота.И съответно си носи последствията.
Убедила съм се, че справедливост винаги има.  

Веганите нито са различни, нито са извисени, нито са съвършени.
Такива са само и единствено в собствените си представи.
И да, картинките и проповедите в стил "бял и добър" срещу "мръсните кръвопийци и трупоядци" излиза от рамките на добрия тон и придобива сектантски уклон.
С толкова много други неща можеш да се извисиш над "масата", че да се гордееш с това, което храносмилаш, е не просто инфантилно, то е жалко.

# 1 055
Оставете я , нека продава торти. Съвсем ще я депресирате и объркате така. Нищо лошо няма да продава торти. И в църквата се продават свещи   Peace

Да спре да влиза в тази тема тогава. Не понасям неграмотници да ми обясняват биология и лицемери да ми четат морал.

# 1 056
Планетата може да си е добре, но на мен не ми е добре да гледам боклуци край пътя вместо макове  Peace Та ето пак 4овешки егоизъм  Peace

# 1 057

Да спре да влиза в тази тема тогава. Не понасям неграмотници да ми обясняват биология и лицемери да ми четат морал.

Ами тя така си ги представя нещата и така ги пише  Peace Всякакви хора има, не можем да спасим света и да нахраним всеки. Особено пък насила не можем  Peace

# 1 058
Краси има карциномфобия и вярва, че ако спазва определени хранителни ритуали, ще е застрахована срещу рак и други болести. Тъй като според нея всички болести идват от храната. Оттам и това за справедливостта, който яде месо и джънк, ще хване рак и ще си го е заслужил.

# 1 059
Краси има карциномфобия и вярва, че ако спазва определени хранителни ритуали, ще е застрахована срещу рак и други болести. Тъй като според нея всички болести идват от храната. Оттам и това за справедливостта, който яде месо и джънк, ще хване рак и ще си го е заслужил.
Блажени са верующите.....и.....много глупави уви.
Но то си е така-за да има хитреци требват и шарани!

# 1 060

Ами да, в днешно време мног охора имат проблеми с неврози.
Не9о я е стреснало явно. Да яде каквото си иска. Въпроса е защо се опитва и нас да предпази от рак?

# 1 061
Боже, глупостите на килограм продължават ....    Laughing
Никого от нищо не спасявам, както писах, всеки сам избира живота си.
Бъдете живи и здрави!    Peace   

# 1 062
Не9о я е стреснало явно. Да яде каквото си иска. Въпроса е защо се опитва и нас да предпази от рак?

А, пука ѝ за другите... Тя себе си иска да убеди, ама тревожността ръфа ли, ръфа.

# 1 063

А, пука ѝ за другите... Тя себе си иска да убеди, ама тревожността ръфа ли, ръфа.

Е , не е смешно. Не е лесна тази работа да се спасяваш от хипотети4ни опасности по екстремни на4ини ... 

# 1 064
  • n/a

Laughing Пресилено е, разбира се. Но не повече от
от онези картинки. А те много забавни - не ги
бях срещала  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт