Отговори
# 1 260
леле , кюфтета от кал  Rolling Eyes

има и готини дами с машинки за захарен памук, с коктейли и с други вкуснотии  Hug

Аз и машинка за коктейли имам, но няма да ви досаждам повече.  Mr. Green

# 1 261
Tази тема е станала много интересна Simple Smile)
Това нещо, за което спорите, никога не съм го пила, но като чета какво пише Чек за състава, трябва да е много полезно. От кайсиеви костилки и билки съм си правила спиртен извлек, пък то си имало готов продукт.

# 1 262
Таханът, най-добре на гладно, чуй ме. Поне първата лъжица.
Така смесено не става ли /на гладно ще  е / ?

# 1 263
Tази тема е станала много интересна Simple Smile)
Това нещо, за което спорите, никога не съм го пила, но като чета какво пише Чек за състава, трябва да е много полезно. От кайсиеви костилки и билки съм си правила спиртен извлек, пък то си имало готов продукт.
Вдъхновена, преди малко го пих в едно крайбрежно заведение с научна цел, но не успях да определя състава.

# 1 264
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Таханът, най-добре на гладно, чуй ме. Поне първата лъжица.
Така смесено не става ли /на гладно ще  е / ?
Много гадно нещо е таханът, с мед поне леко се убива вкуса. И аз на гладно съм го приемала.

# 1 265

Много гадно нещо е таханът, с мед поне леко се убива вкуса. И аз на гладно съм го приемала.
По-скоро е въпрос на вкус. Аз го обожавам и с мед, и натюрлих.

# 1 266
Аз забърсах един сусамов такан с какао. Не мога да го опазя от домочадието. Последно намерих бебето да прегръща буркана. Страх ме е да не ин прилошее.

# 1 267
  • София
Аз забърсах един сусамов такан с какао. Не мога да го опазя от домочадието. Последно намерих бебето да прегръща буркана. Страх ме е да не ин прилошее.

Откъде го взе и какъв е по народност? С какао ми е любимият, но го ядем само в Гърция. На връщане винаги се запасявам с 3-4 бурканчета, лошото е, че последните две години и майка ми, и баба ми също се пристрастиха, та сега мъкнем по 15 бройки. Ако решат да ни проверяват на границата, кой знае какво ще си помислят  ooooh!

Тук съм търсила в един гръцки магазин на Васил Левски, нямаше. В по-големите вериги съм мяркала комбинация с мед, но не и с какао.

# 1 268
  • София - Рим и обратно
Таис, що не пробваш да си забъркаш? Аз не съм любител на какао и шоколад и не съм пробвала. С мед става разкошен вкус, върху филийка го обожавам. Но сутрин си го ям чист, преглъщайки го с водата с лимон и пак ми харесва.

# 1 269
  • София
Аз го преглъщам с кафето, смесен с мед.

# 1 270
  • София
направо ме зарибихте с този тахан, ще взема да прочета по-задълбочено какво сте писали и да купя подходящия

# 1 271
  • София
Таис, що не пробваш да си забъркаш? Аз не съм любител на какао и шоколад и не съм пробвала. С мед става разкошен вкус, върху филийка го обожавам. Но сутрин си го ям чист, преглъщайки го с водата с лимон и пак ми харесва.

Не ми е хрумвало..аз съм мързелив човек, винаги гледам да купя нещо наготово. Но си права, трябва да взема какао и да си забъркам. Дано се получи  Simple Smile

# 1 272
От гръцката седмица в Лидъл е таханът. Страхотен е. Даже ми е по-приятен от Нутела.

# 1 273
Таханът води до пристрастяване:)))Обичам и лешников, и сусамов. Чудя се, дали слъногледовият ще ми хареса?За целта, ще трябва да го опитам..май друг начин няма:)

# 1 274
Правила съм тахан по рецепта на Ванилката, но нещо не се одобри от консуматорите вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт