Отговори
# 870
Аз не разбирам, спорим просто заради спора или някои наистина не разбират и не вникват?

Ами аз например не разбирам. Не си обяснявам как възрастен индивид може сериозно да смята, че хората са растителноядни newsm78 Устройството на човешката храносмилателна система се учи в средния курс, струва ми се...

При това няма абсолютно нищо лошо, ако човек поради медицински, или културни особености, или просто защото така му е кеф не яде едно или друго. Просто недоумявам, защо е необходимо да се изкривяват толкова елементарни биологични факти...

# 871
  • София
Аз не разбирам, спорим просто заради спора или някои наистина не разбират и не вникват?

Ами аз например не разбирам. Не си обяснявам как възрастен индивид може сериозно да смята, че хората са растителноядни newsm78 Устройството на човешката храносмилателна система се учи в средния курс, струва ми се...

При това няма абсолютно нищо лошо, ако човек поради медицински, или културни особености, или просто защото така му е кеф не яде едно или друго. Просто недоумявам, защо е необходимо да се изкривяват толкова елементарни биологични факти...

Няма друг начин да си вярват.

# 872
И какъв е този аргумент какво била отредила природата, и какво следва да докаже? При положение че Хомо Сапиенс винаги е ядял храна от животински произход. Едва напоследък някои искат да се "извисят" над други и като най-лесен метод, избират храненето.

# 873
  • София
Ирис, така де, на мен ми е странно и нелепо, че се налагат обяснения на ниво "четвърти клас" защо хората нямат яки зъби и  мощни мускули... Затова питам, да не е някаква шега целият този спор какво животно е човекът.

# 874
  • София
Сега е много модерно това течение "Назад към природата"...

А еволюцията, технологиите, откритията да си гледат работата....

Храним се с треви и кълнове, раждаме вкъщи, ваксина е мръсна дума - естествен подбор му се вика.

Направо да населяваме пещерите, да си палим огън с две съчки, да ловуваме с ръце и зъби и да се слеем напълно с природата....докато не започнем нечленоразделно да мучим и да еволюираме обратно до примати. Интересно би било.  newsm78

# 875
И какъв е този аргумент какво била отредила природата, и какво следва да докаже? При положение че Хомо Сапиенс винаги е ядял храна от животински произход. Едва напоследък някои искат да се "извисят" над други и като най-лесен метод, избират храненето.

Според мен това е съвсем естествен подбор . Много се пренасели света ... Не можем да изгорим половината село на кладата , не можем ей така да нападнем съседното село и да изтребим вси4ко живо в него ... затова сега секти на всякаква тематика прилагат друг вид оръжине на умствено и психи4еско ниво  Peace  

orchid  писали сме по едно и съ9о време и аз това имах в предвид  Peace

# 876
  • София
модерно е за разглезените бели, дето си цъкат телефоните и за тях доматите растат в мазагина и посред зима. Много ми се иска такива да ги върнат поне през Втората световна война и да трябва да преживеят тези времена. Да ги питам тогава дали ще ми обясняват за зъби! Фасони!

# 877
Хранете си децата с мазничко и после се чудете защо момиченцата имат цикъл и приличат на баба  Цуцолана още на 7-8 г, а момченцата имат целулит и мазен корем!
Писна ми да гледам затлъстели деца навсякъде, грозно е! Когато бях малка, шишковците бяха 1 на 10, а сега е обратната тенденция!
Здравословно е да се хапва пържолка с антибиотик, пиле с инжектирани хормони и т.н, а най-добре е в McD.
Ама не.... веганите са оглупели, защото не хапват месце, а децата им измират, защото пият соево мляко!!!!

Joy Joy Joy Joy Joy

В соята има повече хормони, отколкото в месото.

http://www.beefinfo.org/Default.aspx?ID=11&SecID=8&ArticleID=166

# 878
  • Куциндрел
Дано в соята да слагат и хормона на щастието....

# 879

И шоколад ли не ядат веганите?

# 880

И шоколад ли не ядат веганите?

Рядко, почти няма такива, в които да няма мляко или следи от яйца. По-скоро има в специализираните магазини, правени с кокосово мляко например.

# 881
Би следвало да не ядат ( нали уж има мляко в него, а то какво беше....секрет от крава?, тцтцтцтц....
Направо се затруднявам да затворя скобата  Laughing

# 882
Ирис, така де, на мен ми е странно и нелепо, че се налагат обяснения на ниво "четвърти клас" защо хората нямат яки зъби и  мощни мускули... Затова питам, да не е някаква шега целият този спор какво животно е човекът.

Не знам, на мен тая работа със секретите и яйцата ми напомня дъщеря ми колко се интересуваше пчелите дали  меда го повръщат, или по-лошо. Laughing

# 883
Е, акото на пчелите също е много полезно.  Flutter

# 884
  • София
направо си го акат меда пчелите. та, и ооо, кара-лайнаааа Идемммм

Общи условия

Активация на акаунт