Отговори
# 855
Хранете си децата с мазничко и после се чудете защо момиченцата имат цикъл и приличат на баба  Цуцолана още на 7-8 г, а момченцата имат целулит и мазен корем!
Писна ми да гледам затлъстели деца навсякъде, грозно е! Когато бях малка, шишковците бяха 1 на 10, а сега е обратната тенденция!
Здравословно е да се хапва пържолка с антибиотик, пиле с инжектирани хормони и т.н, а най-добре е в McD.
Ама не.... веганите са оглупели, защото не хапват месце, а децата им измират, защото пият соево мляко!!!!

Joy Joy Joy Joy Joy

Много смешно!!! Хрумвало ли ти е, че някои хора си имат домашни продукти, включително и месо? А хрумвало ли ти е, че някои са затлъстели от прекомерната консумация на пшеница, а не на месо? Има сравнително нови изследвания, които доказват именно такива неща. Не е лошо да се "ъпдейтваме", а не да лежим на стари лаври.
Не е зле също да прочетеш малко повече за целулита. За баба Цоцолана също.  Mr. Green
И все пак имаше нещо положително в този пост - подсети ме да препоръчам една книга на всички ви - "Пшеницата - маскираният убиец" на Уилям Дейвис.

благодаря за препоръчаната книга, но от 10 години и повече не консумирам продукти с глутен Simple Smile

# 856

Кучешките ти зъби на тези ли приличат http://file.mobilmusic.ru/09/c6/b1/529541.jpg? Ако е така, спокойно си ръфай каквото си искаш.  Wink

А твоите така ли изглеждат? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d5/Cr%C3%A2ne_mouton.jpg newsm78 Или пък така: http://www.nzdl.org/gsdl/collect/fnl2.2/archives/HASHc79c.dir/f11p05.gif

За стомасите, целулозата и преживянето да кажеш нещо? Или само за каквото е удобно се коментира?

# 857
  • София
Не че нещо, ама щом сравняваме видови особености, тези зъби как ти се струват?

Скрит текст:

Това са ни най-близките "роднини" все пак...

# 858
  • Куциндрел
Днес не е толкова горещо.... явно не се дължи на слънчасване.
Колкото и да се пънете, освен секрет няма какво друго да "измътите".

SoFarSoGood, двете с Касиди определено имате някакви липси. Дали са хранителни или медикаментозни, няма как да се разбере. Thinking

# 859
Хранете си децата с мазничко и после се чудете защо момиченцата имат цикъл и приличат на баба  Цуцолана още на 7-8 г, а момченцата имат целулит и мазен корем!
Писна ми да гледам затлъстели деца навсякъде, грозно е! Когато бях малка, шишковците бяха 1 на 10, а сега е обратната тенденция!
Здравословно е да се хапва пържолка с антибиотик, пиле с инжектирани хормони и т.н, а най-добре е в McD.
Ама не.... веганите са оглупели, защото не хапват месце, а децата им измират, защото пият соево мляко!!!!

Joy Joy Joy Joy Joy

Аз пък все дебели вегани и вегетарианци виждам. За сметка на това, дъщеря ми е кльощава и се храни с удоволствие главно с месо. Не я карам, просто прилича на баща си.

# 860
Сериозно ли си мислите, че с нашите "кучешки зъби" сме способни да разкъсаме животно и живо да го изядем? Ако нямаше кой да произвежда месото, бихте ли си го набавяли по такъв начин? Природата, като ни е създавала, откъде да знае горката, че след време ще има ножове, вилици, печки, котлони. Да му е мислила.  Wink

# 861
Естествено, че сме способни, но по-добре да не се налага.

# 862
  • София - Рим и обратно
Мда, те хищниците всичките едни затлъстелиии Whistling.

Не й се подигравайте на SoFarSoGood, очевидно има проблеми жената. Трябва да се лекува.

В първите месеци на веганството, тялото използва наличните си дълбоки резерви белтък, а той е най-високо качество. В резултат кожата блесва, има един моментен УАУ ефект. Явно тогава изкукуригват и си мислят, че ще е все така и че се дължи на "пречистенят" от токсини организъм Crazy. А после, връщане назад няма.

# 863
  • София
Сериозно ли си мислите, че с нашите "кучешки зъби" сме способни да разкъсаме животно и живо да го изядем? Ако нямаше кой да произвежда месото, бихте ли си го набавяли по такъв начин? Природата, като ни е създавала, откъде да знае горката, че след време ще има ножове, вилици, печки, котлони. Да му е мислила.  Wink

забравяш мозъка, мозъка! Не ни трябват кучешки зъби, ако си имаме мозък, който да измисли оръжие за ловуване и разрязване на месото.

# 864
Природата не ни е сътворила от нищото, нито вилиците и ножовете са се появили от въздуха.
Ние сме резултат от сложни еволюционни процеси, а същото важи за нашия мозък, който е измислил много начини да ни е по-лесно и удобно да живеем, в частност - да се храним.
Но ако не ядяхме храна от животински произход, едва ли щяхме да стигнем до тук.

# 865
  • София - Рим и обратно

забравяш мозъка, мозъка! Не ни трябват кучешки зъби, ако си имаме мозък, който да измисли оръжие за ловуване и разрязване на месото.
Касиди я влече дивата природа, вижда се като дива козичка, а ние сме долни хиени, които разкъсват мърша и чужди яйцеклетки. Остави я в нейния си свят, в който хора тичат след диво прасе и го разкъсват с нокти и зъби hahaha Sick.
Би могла да напише книга с подобен психо-фантастичен сюжет, а ние обещаваме да я прочетем! Харесвам ги аз.

# 866

А ти способна ли си да се качиш на дърво и да му обереш плодовете без стълба? На диворасло дърво, неселектирано от хилядолетия, с три кисели и наядени от червеи плода накръст? Щото другите мамуни са минали вече и са обрали каквото е ниско, а окапалото е гнило или го отнасят други? newsm78 И най-простата ябълка знаеш ли през колко селекция е минала, за да е голяма, сладка и прочее "подробности"?

А в земята с какво ровиш, за да извадиш моркови и картофи? С ноктенца ли? Ми тези ноктенца и за ровене не са създадени, не сме къртици.

И зърна не съм виждала да събират на полето едно по едно, размесени с други треви.

А как знаеш кое растение е ядливо и кое не? Нали ще изпростяваме, да стигнем до дъното... Много повече отровни растения има, отколкото отровно месо, което, ако е прясно, няма с какво да навреди.

# 867
Това, че сме еволюирали, означава, че се променя това как природата ни е създала?

Не си помагате, като поствате снимки на зъби, ама никак:  Peace

# 868
Аз искам да попитам нещо сериозно. Видът на храната отразява ли се на интелекта или връзката е в обратната посока?

# 869
  • София
Аз не разбирам, спорим просто заради спора или някои наистина не разбират и не вникват?

Общи условия

Активация на акаунт