Отговори
# 810
Най- обичам тези с лозунгите и напътствията да се появят и да почнат да обясняват как не ядат трупове и подобни цветущи и умопомрачителни изрази! Изразите в обратната посока са също 'невероятни'.
Ей заради такива ми е гадно да споделям какво ям и какво не; веднага бивам асоциирана с разни изолирани случаи като онзи със седемте деца, дето общувал с извънземни (който се оказа, че ядял дори риба?!), героинята от филма, която се е умопобъркала заради раждането на детето си и която всъщност не е никава веганка и откъслечни писателки на блогове, които по- скоро плашат с вида си, отколкото да вдъхновяват.
Във всички хранителни групи има хора, които са тип топ, излъчват здраве и хармония и такива, които лично мен ме отблъскват.

# 811
  • София
а краставиците и морковите трябва ли цели да ги потребяваме?  newsm78 Wink

# 812
  • София - Рим и обратно
Мен не ме е страх да кажа,че съм полувеган Laughing Laughing
Не смятам,че е нужно да консумирам месо.
Всеки избира сам за себе си Peace

Браво. Един компот да ти отворим?

# 813
  • София

Разбира се, че е въпрос на личен избор. Точно затова не мога да понасям когато някой ми заобяснява как е неморално и противоеволюционно да се яде месо, яйца и млечни храни. Нищо против нямам веганите, стига да не размахват пръстче и да не държат тиради в стил Демостен.

А, и да не насилват децата си да бъдат вегани.

# 814
Темата в еротика ли премина, или?  Flutter Wink

# 815

Ти си кажи, никой няма да те упрекне. Може и да се аргументираш, за себе си.  Точно казано, че всеки избира за себе си. Само не развивай абсурдни теории, които дразнят човешката интелигентност. Това беше проблема със съфорумката. Не че е избрала веганството като начин на живот.

# 816
Темата в еротика ли премина, или?  Flutter Wink
в такъв случай цели и още по-цели.

# 817
а краставиците и морковите трябва ли цели да ги потребяваме?  newsm78 Wink

Ами разбира се! Няма да си разваляме удоволствието с разни половинки ... Как да ти е кеф със салатка?

Касиди аз не мога да разбера как да разпозная по вкус яйцеклетката от дурга клетка  newsm78

# 818
а краставиците и морковите трябва ли цели да ги потребяваме?  newsm78 Wink
Темата в еротика ли премина, или?  Flutter Wink

В канибализъм:  Laughing

Цитат
Във всички хранителни групи има хора, които са тип топ, излъчват здраве и хармония и такива, които лично мен ме отблъскват.

Но всъщност съм съгласна с поста на take a smile.

# 819
Най- обичам тези с лозунгите и напътствията да се появят и да почнат да обясняват как не ядат трупове и подобни цветущи и умопомрачителни изрази! Изразите в обратната посока са също 'невероятни'.
Ей заради такива ми е гадно да споделям какво ям и какво не; веднага бивам асоциирана с разни изолирани случаи като онзи със седемте деца, дето общувал с извънземни (който се оказа, че ядял дори риба?!), героинята от филма, която се е умопобъркала заради раждането на детето си и която всъщност не е никава веганка и откъслечни писателки на блогове, които по- скоро плашат с вида си, отколкото да вдъхновяват.

Съгласна съм с поста ти.

# 820

От теб не съм очаквала.  Joy

# 821
  • София
И Хасан е хора, бе!

# 822
Такива тревопасни като веганите са за лечение  ooooh!

Такива трупоядни като месоядните са за лечение.    ooooh!
Да ядеш трупове и да се смяташ за велик....?!    

Та, как ти звучи?    Mr. Green

Може да излагате гледната си точка и без да ставате за резил. Или е важно да обидиш, да си гаден, без значение, че ставаш за посмешище?Жалки сте.

# 823
най-обичам патоса на новопокръстените.

# 824
  • София
Краси, ти не беше ли факир с тортите и всякакви манджички?
Кога стана веган, кога ти позеленя трибуквието.

Общи условия

Активация на акаунт