Отговори
# 795
Касиди, аз, пък и повечето други момичета от последните страници, оборваме глупостите в аргументите ти, а не заклеймяваме теб. Едно е да напишеш "не обичам да ям месо", а друго "биологично е неправилно аз, като еволюирало съзнание, да ям месо", "яденето на яйца е убийство на пиленца" и т.н. несъстоятелности, с противоречия и невежи изказвания.

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 23:43 от Nickkie

# 796
Дънов и той е психически неуравновесен  ooooh!
Вие изкарахте всички хора, които не ядат месо за луди, неуравновесени и глупави!
Аз ям месо веднъж на 1-2 месеца и то риба, просто не изпитвам нужда, не се чувствам глупава и ограничена - въпрос на вкус!
Имам приятелка, чието дете не желае да яде месо, а всички в семейството хапват. Никой не го насилва да яде месо, защото ще затъпее Simple Smile
Излагате се с тези теории относно връзката на ителекта с месото.....
Не, че всеки, който не яде месо, е неуравновесен и глупав, ама да говориш, че животното само трябвало да пожелае да го изядеш...  Shocked Не съм много убедена, че ако аз попадна срещу изгладнял тигър, той ще се съобрази с моето (не)желание да бъда изядена.

# 797
Но разбира се, че говоря пълни глупости, щом не са общоприети. Не съм казвала, че "яденето на яйца е убийство на пиленца", а че яденето на яйца е ядене на кокошите яйцеклетки. Наречи го глупост. Щом на някои им е приятно да ядат нечии яйцеклетки, чудесно, на други не им е, в който и от случаите да е - яйцата не стават повече или по-малко яйцеклетки.

# 798
О, благодаря ти, изключително живо ме интересуваше мнението ти.  Wink

Къде е споменато, че животните не ядат секреции? И те като ядат, а ние се смятаме за толкова еволюирали същества с най-развития мозък, защо и ние ги ядем?

Защото за да се развие човешкият мозък, яденето на животински продукти и готвенето е помогнало доста в тази насока.

# 799
  • София
аз и агнешки мозък ям, а той си е баш мозък, дори не е яйцеклетка. Кравешкия го забраниха заради лудата крава.  Joy

# 800
Не съм казвала, че "яденето на яйца е убийство на пиленца", а че яденето на яйца е ядене на кокошите яйцеклетки. Наречи го глупост. Щом на някои им е приятно да ядат нечии яйцеклетки, чудесно, на други не им е, в който и от случаите да е - яйцата не стават повече или по-малко яйцеклетки.

Хайде, да приемем, че някоя разглезена кокона ще се смути от това съобщение и ще спре да яде яйца, ама децата какво да ги правим? Без яйца и мляко децата не могат да пораснат високи и красиви, а мозъците им няма да могат да раждат идеи. Аз поне не желая моите да останат недоразвити гноми, обречени да скитат в ниското и да ядат бой в училище. Който иска това за неговите  - да им спира и месото, и цикъла на кокошката, и кърмата на теленцата.

# 801
Но разбира се, че говоря пълни глупости, щом не са общоприети. Не съм казвала, че "яденето на яйца е убийство на пиленца", а че яденето на яйца е ядене на кокошите яйцеклетки. Наречи го глупост. Щом на някои им е приятно да ядат нечии яйцеклетки, чудесно, на други не им е, в който и от случаите да е - яйцата не стават повече или по-малко яйцеклетки.

Ти май се смяташ за богоизбрана.  Joy Не може да бъдеш по-далеч от реалността. Повтаряш до втръсване разни глупави фрази и се мислиш за просветена.

Това, че "не са общоприети" не ги прави по-малко глупости. Изобщо замисляла ли си се, а защо не са общоприети? Защото масите са идиоти? Не, не е затова. Хайде напъни се пак и помисли.

# 802
Излезе ,че всички днес сте убивали тиквички ,домати ,краставици или сте купували умъртвени такива ,само аз ли ядох свински ребърца ? Shocked

# 803
  • София
Море, аз и Ейца добавих, и малко врат на прасе..., ау, да не забравя млякото и горката краставица, която беше безмилостно накълцана на кубчета. Почти изпитах...ах, ах...

# 804
Ще спя спокойно ,мерси  Laughing

# 805
Излезе ,че всички днес сте убивали тиквички ,домати ,краставици или сте купували умъртвени такива ,само аз ли ядох свински ребърца ? Shocked

Жега е, днес масово сме вегетарианци.
Аз за една бройка и веганка да съм, но шопска салата без сирене не е салата.

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 23:44 от Nickkie

# 806
  • София
то е ясно, че отглеждаме прасета, ама хайде, да не се обидят някои!

# 807
  • северно море
Аз съм полувеган
не консумирам,месо и яйца.
Киселото ми мляко е на соева основа.
Като се гледам,не съм с птичи поглед Laughingи
Така съм преценила за себе си,а какво ще каже Пена
дреме ми на шапката.В  глупави и безмислени спорове
не смятам  да навлизам.Глупаво е да се твърди,че веганите
имат  проблеми със забременяването.
Всичко в рамките на разумното.
Веганаство9то  е начин на живот.
Това е  моето  мнение.

# 808
...... в тази тема никой веган не би се престрашил да пише, затова изложих възгледите им.
лоша услуга им правиш, да знаеш.

# 809
  • северно море
Мен не ме е страх да кажа,че съм полувеган Laughing Laughing
Не смятам,че е нужно да консумирам месо.
Всеки избира сам за себе си Peace

Общи условия

Активация на акаунт