Берен Саат преди и след Intikam, в очакване на новите проекти на екипа! Тема 12

• 114 163
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
  • AMS
#sırlarsarayı # тайните на двореца

Болестта прогресира.
Ако продължава така, най-много една, две седмици може да издържи.

Скрит текст:
"Hastalık hayli ilerlemiş.
Böyle devam ederse mazallah en fazla bir, iki hafta dayanabilirler."

Последна редакция: пт, 22 апр 2016, 00:46 от *** Diva ***

# 691
Момичета, здравейте Hug

Гледах само първа част на серията (не мога да намеря втора и трета)  и четох превода на диалозите, както и коментарите към серията във vk. Имам въпрос и съм нетърпелива, защото утре няма да имам време да проследя нещата:
Скрит текст:
значи, Кьосем разбира, че Искендер е син на Сафие. После разговаря с някого (в превода не се обяснява кой с кого разговаря, а има само диалози), на когото разкрива истината (Ахмед?) и който предлага да се отърват от Искендер, а тя обяснява, че е задължена на Искендер, който е невинен и не иска смъртта му. С кого разговаря?
Впоследствие Кьосем разбира, че Искендер знае за произхода си при разговор с него, предполагам. Тя да не би да остава с грешното впечатление, че той е знаел отдавана чий син е и участва в заговора? Сега иска ли смъртта му? Тя ли казва, че това е последният им разговор?
Любопитствам, защото останах с впечатлението, че Кьосем поддържа Искендер и му вярва, но в коментарите под серията, руснаците все споменават, че скоро идва краят му, че след Ахмед идвал негов ред и т.н., че ще се разделяме и с Берк Дж. Моля, пояснете накратко Hug

Дъгичка Hug bouquet!

# 692
  • AMS

Дана,  Hug дано това ти помогне >>>

# 693
Дива Hug

Благодаря! Hug
Сега я изгледах...посред нощите ooooh! Crazy. Отговорих си на повечето въпроси, но остана този: Кьосем май остана с грешното впечатление, че той е знаел отдавана чий син е и участвал в заговора? В каретата каза на Хаджи ага, че Искендер знае, че е шехзаде и двамата се спогледаха. Не ми харесаха погледите им. Сега май ще планират смъртта му Sick Дано да греша!
 bouquet

# 694
Привет момичета !  Hug

Кървава луна...

Малко майтап...

Епизода беше много добър.Само да не ми пипат Зюл и Искендер !!!!!!!!

Дана според мен Кьосем ще удържи на обещанието си и ще изпратят Искендер някъде.
Все си мисля ,че Искендер ще бъде опора на Кьосем в бъдеще ... Thinking

# 695
 bouquet Привет момичета!

Тио Hug дано!...И аз така се надявам за нашите любимци Зюл и Искендер!
Готини колажи! Посмях се! Grinning

bouquet

# 696
  • AMS

Привет, момичета!!!
Чакам с интерес коментарите ви за серията!!!
Аз тепърва ще подхващам гледане с превод.
Серията е една от дългите - два часа и половина почти,
така, че ще се наложи да я карам на части.
От сега искам да помрънкам, че последната сцена - Кървава луна,
не ми хареса цветово, иначе идеята те първа ще я разгадавам.

# 697

Рейтингът за епизод 23   Peace
Леко е повишен.

# 698
  • AMS

Момичета, още не съм го започнала еп. 23.
Но пък имаме материал, в рубриката "глупави новини"  doh
След като "разведоха" една друга популярна двойка,
сега е ред на Берен и Кенан  Whistling
http://vk.com/mahpeyker_sultan?w=wall-95129973_299640

Тио,  Hug благодаря!!!

# 699
Дива отново започват да си съчиняват небивалици...  Shocked Благодаря за информацията . bouquet

Дилруба султан  и Давуд паша преди и сега.

Давуд паша си бше гадничък и такъв май ще си остане.  Sad

Последна редакция: пт, 22 апр 2016, 23:40 от trendafilka

# 700
Здравейте, момичета! wavey

Дана  HugТио  Hug Дива  Hug, благодаря за споделеното!

Наистина страхотен епизод гледахме вчера. Преди да го гледам и с превод, ще споделя няколко интересни диалози /монолози/.

Шехзаде Мехмед и Айше Султан

Мехмед: Трябваше да видиш колко ме уважават яничарите, Айше. Нарекоха ме Главнокомандващ.
Айше: А батко Осман не беше ли с теб?
Мехмед: Заедно бяхме. Но така или иначе воините обичат повече мен. И той изревнува, разбира се.
Айше: Ти също го изревнува заради Мелексима. Значи сега сте квит.
Мехмед: Ти на чия страна си, Айше?
Айше: На твоя. По-добре помисли. Някой ден, когато трябва да заемеш престола, кой би искал да бъде на твоя страна – яничарите или наложницата? Забрави за това момиче и уреди отношенията си с Осман.
Мехмед: Щом е така, отпрати я оттук, Айше. Поговори с Дженнет, нека да я отпрати в Стария дворец.

Хюмашах Султан и Зюльфикяр Паша

Хюмашах: Какво се опитваш да направиш, Зюлфикяр? Искаш да отпратиш Искендер от Истанбул ли? Така ли искаш да решиш проблема?
Зюлфикяр: А ти имаш ли по-добра идея, Хюмашах, кажи? Докато Искендер е в двореца, Сафие Султан ще използва всеки повод, за да го възкачи на трона.
Хюмашах: Моята Валиде се намира в Стария Дворец, тя е с вързани ръце.
Зюлфикяр: Преди много години, Хюмашах... Преди много години Сафие Султан нападна двореца. Тогава тя също се намираше в Стария дворец и пак беше с вързани ръце. Аз няма да позволя това да се повтори.

Мехмед

Аз съм синът на господаря на седем морета, Владетеля Султан Ахмед Хан и могъщата Кьосем Султан – Шехзаде Мехмед!

Искендер

Аз съм Искендер, наследник на Султан Мурат Хан, роден от Валиде Сафие Султан.
Изгубеният шехзаде на Османското империя – Шехзаде Искендер.

Кьосем

Мили Боже, не отдалечавай от мен лъчите, които събудих със собствената си светлина. Не сломявай сърцето ми, не го разкъсвай. Боже, защити ме от враговете ми. Обезоръжи с огромната си мъдрост предателите, не им позволявай да се радват.
Жестоките хора са врагове точно на тези лъчи светлина, които произхождат от теб. Не прави това, което те желаят. Не изпращай и нас в тази тъмнина....

Слагам и няколко усмивки зад кадър от нашите актьори.

# 701
  • AMS
Дива отново започват да си съчиняват небивалици...  Shocked Благодаря за информацията .

По грешка съм писала Давид ...

Тио,  Hug аз чак сега загрях, за този персонаж Давуд паша,
че и той пораснал  Rolling Eyes

Дъгичка,  Hug благодаря!!!

# 702
Здравейте! bouquet

Благодаря за постовете, момичета! bouquet
Все още не съм изгледала серията, но ще споделя това-онова като впечатления.

Дъгичка Hug много силно монолози и показателни диалози.
Направи ми впечатление разговорът между Айше и Мехмед. Ами, честно казано...не ми харесва това момче и колкото и да се опитвам да го оправдавам и и да го разбера, стигам до извода, че характерът му е гадничък, ако мога така да се изразя Mr. Green. Вместо да намери сили в себе си да превъзмогне ситуацията, той се съгласява на едно уреждане на отношенията с Осман, но ако наложницата я няма в двореца, ако е далеч и от Осман. Той няма да я има, но и Осман няма да я има...едва тогава би послушал съвета на Айше. Сещам се за Махфирузе - все готова да се заяде, да обиди, ревнива, злобна...сякаш тя е родна майка на Мехмед, а не на Осман. Но такъв е живота, понякога важи поговорката  "ябълката не пада по далеч от дървото", а друг път е точно обратното - както често казва баба ми: работна майка, калпава дъщеря. Mr. Green Peace

Докато превъртах серията много се впечатлих от сцените с Искендер и Сафие. Направо ме стегна гърлото - страхотна игра и на двамата! Тук повярвах на Сафие! Повярвах на майката в нея! Как само го прегърна, целуна и понечи да погали лицето му. Нейното синче, последно го е целунала на 3-4 годинки (съдейки по дрешката) и сега го вижда като зрял мъж. Като жена и майка, тези сцени ме поразиха. Вълнението й, сълзите, ръцете, които протяга към него...браво на Хюлия и Берк.

Монологът на Кьосем - трогателен и силен! Адмирации за Берен! Справя се страхотно! bouquet

До скоро, момичета! bouquet

# 703
 wavey  Привет на всички   wavey  и чудесни почивни дни  Peace

Rolling Eyes  Тия два дни имах време само да чета постовете ви  Peace  за което много ви благодаря  bouquet  Гледах и онлаин епизода, и снощи и преведения епизод. Много интересен е отново и 23 епизод и още не мога да дойда на себе си от болката за случващото се с любимците ми   ooooh!   Сега ще го изгледам още веднъж с нагласата по-смирено да приема трагичното  Cry

По грешка съм писала Давид ...

Тио,  Hug аз чак сега загрях, за този персонаж Давуд паша,
че и той пораснал  Rolling Eyes

Rolling Eyes  И аз също  #Crazy  поздравления и много благодаря  bouquet
Вероятно в сценария за "семейството" на Мустафа с присламчилия се към тях зет сега ще им отдели повече време и по-голяма "игра" в събитията в следващите епизоди   Naughty

Hug Hug Hug

# 704
  • AMS

Момичета, благодаря ви!!!
Изгледах серията.
Много ми хареса и не е чак толкова дълга!!!
До по-късно!!!

Общи условия

Активация на акаунт