Берен Саат преди и след Intikam, в очакване на новите проекти на екипа! Тема 12

• 114 218
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
 Rage  След толкова много фрагмани ... това изобщо не го очаквах   Joy 
Цитат
... вече броя часовете в очакване на новия епизод на ЧХ 

Дайче, привет! Hug

Почвай наново да ги броиш часовете, защото се оказа, че премиерата на втори сезон всъщност няма да  е днес, а на 11 септември, когато ще можем да гледаме 23 епизод. Днес ще има нещо като обзорен епизод с кадри от целия първи сезон за припомняне. Такава поне е информацията на сайта на канала, но аз мисля да хвърля едно око, че да не се прецакам. Laughing

И аз  Rolling Eyes    +1  thumbsup   ще ги "проверя"  Naughty 

Дъгичка   Hug  ако знаеш как се размечтах за Енгин  Heart Eyes  че може да е и той във "ВВ-Кьосем"  Wink  но до декември има време  Grinning  не се знае ...  Peace  просто ще е   newsm74  ако ме пита мен ... Тимур С.   hahaha hahaha hahaha

# 76
  • София
Едно интервю на Енгин специално за вас: Енгин Хепилери: Театъра е моята стихия

# 77
Здравейте! wavey

Бу  Hug, специално ти благодаря за интервюто на моя голям любимец Енгин Хепилери. Много ми хареса частта от него, в която той не отрича, че има предвид друга роля. Ще бъда доволна, ако участва примерно в около 5 серии на „Черен хляб“ и после се присъедини наистина към „Кьосем.  Направо ще е супер, той е великолепен актьор. С голямо удоволствие прочетох и частта, касаеща Берен. Първоначалният респект към голямата звезда и зародилото се сърдечно приятелство. И двамата са не само талантливи актьори, но и прекрасни хора.

# 78
  • София
Дъга той  не казва, че има нов проект, а че без значение има или няма напуска.

# 79
Цитат
Дъга той  не казва, че има нов проект, а че без значение има или няма напуска.
Бу, така е, разбира се. Но фактът, че не отрича категорично ми дава надежда да си помечтая. Laughing Защо пък не? Колкото до ролята му в "Хляба", мисля че е прав. Неговата роля се поизчерпа, а и мисля, че не беше замислена първоначално точно по този начин. Смятам, че решението му е правилно, независимо дали има друг проект.

# 80
Г-це БУ  Peace   благодаря за новото интервю с Енгин   нашия Хаки   Heart Eyes  Grinning
 Rolling Eyes  Поредното интервю  Grinning  в което прочитам отново за чудесното впечатление от Берен на снимачната площадка   Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Цитат
Ж: От снимките от сета на Intikam изглеждаше да сте много близки с колегите така ли беше?
Е: Разбира се! Колегите ми бяха прекрасни, много сме се забавлявали, много научих от всеки един от тях. Берен и Арзу ме впечатлиха, прекрасни актриси и жени. Първия ден бях притеснен определено. Как ще се случат нещата с Берен, с Нежат с Арзу. Но цялото ми притеснение изчезна когато Берен се появи. Тя дойде при мен и ме прегърна, цялата сияеше. Усмихваше се и веднага почна с шегите. Станахме си много близки, тя е много специален човек за мен и Бейза.

Дъгичка  Hug и аз същото си пожелах за Енгин още като се появи новината, че напуска ЧХ   Grinning  и преди да сложи БУ Hug  интервюто .
 Wink  А с отговора си Енгин според мен не опровергава категорично "слуха", че има предложение за нов сериал   Grinning
Цитат
Ж: В пространството се спекулира, че си приел роля в много хитов проект и затова се сбогуваш с "Kara Ekmek". Така ли е?

Е: Дали имам или нямам предложение не е от значение, просто Тайлян наистина се изчерпа като герой.
Wink  Ще почакаме и ще видим   Peace

Най-после участието на Берен в "Кьосем Султан" от слух се превърна в новина, съобщена от самата нея. С лекота и в присъщия й стил, тя развенча и останалите слухове, върху които си упражняваха фантазията фенове и антифенове дни наред. Остава да дочакаме новото превъплащение на любимата ни актриса.

Енгин Хепилери и Бейза Шекерджи също са присъствали на премиерата.

Според последните слухове "новината", че Енгин Хепилери е напуснал сериала „Черен хляб“ била невярна. Информацията била съобщена от колегите му от сериала, а източника е неизвестен. Със сигурност ще го видим поне в първите 3-4 серии а новия сезон, пък за после ще видим.

Тимур Савджъ и семейството му също са присъствали на премиерата на "Миньоните", както разбира се и близката дружка на Берен - Есра Дерманджиоолу.

Приятна вечер   Hug Hug Hug

# 81
  • София
Новината не беше пусната от колегите на Енгин, а от мениджърката му.

# 82
 wavey wavey wavey
►►Türk Dizileri- Турецкие Сериалы (БК) ✔
today at 6:58 am
Цитат
Мнение журналиста.

Что творится с сериалами? Из давних проектов на экране остался только проект "Карагюль". Такая же ситуация и в других странах, в тех, куда мы продаем сериалы. То есть, не только в Турции закрывают наши сериалы, но и те страны, которые закупают права, снимают с эфира проекты из-за низких рейтингов. В чем же причина? Во-первых: рейтинги в нашей стране зависят только от домохозяек. Во-вторых: в промежутках очень много реклам. Многие склоняются к мнению, что на сериалы тратят очень большие деньги, но качество уже не то, что было раньше. Мне кажется, что еще пару лет сериалы будут продаваться, но потом и в этом наступит кризис.

Перевод сделан для группы Большой Клуб Турецких сериалов- turk_dizileri

Rolling Eyes  Като допълнение на цитата прибавям и тази информация за14-то издание на Международното биенале за съвременно изкуство от 5 септември до 1 октомври в Турция на остров "Буюкада"  Peace  А привлекателната част в него са и къщите от сериала  "Спомни си любима" /излъчен 2006г-2008г / и то не само заради уникалната си архитектура  Heart Eyes  се чете в тази публикация  Grinning  
http://www.radikal.com.tr/hayat/hatirla_sevgili_o_bienal_gunlerini-1428151

'Hatırla Sevgili', o bienal günlerini...
05/09/2015 06:00

Grinning  Много интересна и приятна за нас е и тази информация  Peace  която Снежка Hug сложи в темата за Джансел   bouquet
П.П.: Биеналето е от 5 септември до 1 ноември, а ръководителката на екипа е от българо-италиански произход, живее в САЩ! Wink

http://bolgari.net/bylgarka_shte_rykovodi_bienaleto_v_istanbul-n2-8486.html
Приятен ден  Hug Hug Hug

# 83
 wavey  Добро утро и приятен ден   wavey

Rolling Eyes  От днес КВФ ще се излъчва и в Панама  thumbsup

Telemetro.com
7 часа ·
¡Mañana es el gran estreno de #Fatmagul!
Una original historia de drama y amor que te cautivará, no te la pierdas después de #LasMilYUnaNoches.

Превод с  google на повдигнатия текст :  Утре е голямата премиерата на # Фатмагюл!
Оригинална драма и любовна история, която ще ви заплени, не го пропускайте след # 1001 нощ

Grinning  Не са пропуснали да се зарадват на тази новина във ФБ и феновете на Берен в Чили  Heart Eyes  Peace
Цитат
Beren Saat Chile сподели снимка на Telemetro.com.
8 септември в 09:54 ·
Beren Saat, la actriz mejor pagada de Turquía es 'Fatmagul'... Una joven humilde y llena de sueños que conocerás este jueves 10 de septiembre por las pantallas de Telemetro.com después de 'Las Mil y Una Noche'

Grinning  И последно от vk.com/berenalican   bouquet  за най-харесваните турски актриси в ЛА е и тази информация  Peace  
♥ Берен Саат|Beren Saat The Best ♥
#BerenAlican #BerenSaat

Джансу Дере, Бергюзар Корель и Берен Саат на обложке латино- американского журнала "Semanario" с заголовком "Три Звезды Турции"

Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 10 сеп 2015, 04:12 от dai4e

# 84
Здравейте! wavey

Дайче, благодаря за споделеното. Hug
Аз нямам много време, защото съм на почивка, но понеже така и не видях по другите теми да е отразено това, ще го преразкажа набързо.

Вчера се разгоря голям скандал около името на Берен Саат. Дори импровизиран митинг против нея е бил организиран пред къщата на Зиягил в един от най-елитните квартали на Истанбул, където в продължение на две години се снима сериала „Забраненият плод“. Присъствали са голямо количество хора. Причината за това е, че Берен била подкрепила в социалните мрежи политиката на две политически партии, които проповядват терор и насилие – РПК и ДПН. Протестиращите са заявили, че не желаят повече да виждат Берен Саат на телевизионния екран. В същото време в социалните мрежи веднага се надига вълна на недоволство срещу Берен. Към нея се отправят остри критики, оскърбления и заплахи. Актрисата цял ден запазва мълчание и не отговаря . Истината излиза наяве в края на деня, когато от официални източници става ясно, че личният профил на Берен Саат е жертва на хакерска атака и от него са публикувани въпросните изявления от нейно име, без тя да има нищо общо с това. Тя незабавно е информирала компетентните власти и човекът, извършил това е идентифициран и скоро ще бъде задържан. Самата Берен е направила коментар, че никога не би направила нещо подобно, както и че никога и по никакъв начин не би могла да подкрепи насилието и терора под каквато и да е форма. Казала е също, че хората не бива така лесно да вярват на всичко, което се пише.

Това май е опровержението.

Скрит текст:

Източник: https://vk.com/berenalican

Наистина е невероятно как може толкова лесно хората да вярват в лошото. Сякаш ако чуем нещо хубаво и добро сме склонни по-скоро да се съмняваме, а като чуем нещо лошо, веднага го приемаме за вярно. Това е жалко и очевидно е синдром, който се наблюдава не само в нашата страна.
Разбирам, че хората са били излъгани, но как може така с лека ръка да повярваш,че точно тази смела жена, която се бори за правата на жените в страната си с всички възможни средства, която обожава децата, участва в множество благотворителни акции и по всякакъв начин използва популярността си, за да привлече внимание върху наболелите проблеми в обществото, може да прокламира насилие и подкрепя терористични актове. Но, това е положението.

Остана само ден до премиерата на втори сезон на „Черен хляб“.
11 септември- петък от 20 часа  по АТВ.
След озета на целия първи сезон миналата седмица, вероятно ще започне директно серията.

Ето някои подсказки за сюжета на втори сезон:

1.   Ще разберем ще се срещне ли Асие с детенцето си, което както знаем не е умряло, както я накараха да си мисли.
2.   Стар приятел на Селен ще се опитва да отмъсти на Асие и Чегин за греховете им към нея.

3.   Любовта на Первин и Али ще промени съдбата на цялото семейство.

4.   В отношенията между сестрите Мине и Асие ще има пропаст. Една постъпка на Асие ще навреди на техните отношения.

Източник: https://vk.com/karaekmekresmi

Кратко съдържание на 23 епизод:

Изминала е една година. Въпреки изминалото време, Асие все още храни надежда за дъщеричката си, но и гневът й не е преминал. Докато мечтае да се събере отново с детенцето си, тя има още една болка. Човекът, който преследва Асие като сянка й прави предложение, което променя живота й. В същото време на улица Тенеке се разкриват всички тайни. Въпреки, че Мине и Четин се опитват да възпират Асие, тя ще стане жертва на своя гняв. Това място отново и обхванато от огън, който може да изгори всички. Асие не осъзнава, че хвърля в този огън и баща си и без да обръща внимание на нищо, се стреми към своето щастие. Само че този път я преследва  душата на Селен.

Приятен ден! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: чт, 10 сеп 2015, 11:11 от * Дъга

# 85
 wavey wavey wavey

Дъгичка  Hug  благодаря ти много    bouquet   че преведе и сложи скандалния случай с Берен  Peace  
 Naughty  Не случайно в предишния си пост сложих тази информация за оценката и в Латинска Америка кои са най-харесваните турски актриси  coolcool
 Rolling Eyes  Подобни обидни нападки от някаква "актриса" прочетох, че има към Бергюзал дори с проклятие за детето й  doh  защото не видяла в социалните медии Берг да "осъжда" поредния терористичен акт и не била милеела за човешките жертви cry  а само за ... дървета в парка /м.б. протестите за Гези-Таксим, Истанбул/   Naughty
Цитат
►►Türk Dizileri- Турецкие Сериалы (БК) ✔
yesterday at 12:07 pm
Бергюзар Корель:
Одна из подписчиков актрисы сильно обидела ее словами, написав: "Когда ломали деревья в парке, ты со своим мужем шла впереди всех, а сейчас умирают наши дети и солдаты, а ты молчишь, как немая. Ладно, Аллах велик, и ты растишь сына. Когда твой умрет, мы на тебя посмотрим"! Прочитав такой комментарий, актриса не оставила его без ответа:
Скрит текст:
"Годами я молчала и смотрела со стороны на ваши нападки, на вашу клевету. Я не прогинала голову перед вашими поступками. Вы стали злиться на политику, будто показываете себя на на нашей стороне, но вы забыли, что мы просто люди. Чтобы вы не делали, я никогда не шла против политики и не говорила ничего обидного в сторону политики, но вы поставили печати на нас. Ни осталось ни человечности, ни дьявольства, ни терроризма. Я полюбила животных, но вы меня унизили. Я только высказалась по поводу сирийского ребенка, а вы сказали, что я нахожусь в неведении о детях своей страны. Было время вы писали и желали, чтобы у меня родился ребенок. Было время, когда другие дети подходили к моему ребенку и говорили: "Твои родители хотят, чтобы ты умер"- и только я знаю, как успокаивала его после таких слов. Но сегодняшнее- это чересчур мерзко. От матери, которая совсем меня не знает, я услышала в свой адрес проклятия! И меня уже ничего не удивит! Честно, я пишу это, и у меня трясутся руки!

Эй, женщина! Это ли твоя любовь к Родине? Насколько же твое сердце очернело, что ты пожелала мне потерять моего ребенка? Разве ты и я не верим в Аллаха? Ты человек? Ты мать? Я бы очень хотела пожелать тебе, чтобы твоя черная душа тебя уничтожила, но и у тебя есть те, кто тебя любит. Я тебе такого не пожелаю. Вы делаете добро, чтобы Аллах простил вас за ваши грехи, а я, с тех пор, как знаю себя, помогаю всему живому, которому нужна помощь. Того Бога, которого ты боишься, я очень сильно люблю ! Теперь думай, как ответишь за те проклятия, которые ты сказала мне!"
Перевод сделан для группы Большой Клуб Турецких сериалов- turk_dizileri
Naughty  Питам се дали тази артистка е ходила изобщо на някакъв протест  Crossing Arms  или участвала в благотворителна акция както направиха това Халит, Берг и всички актьорите от сериала "1001 нощ" още докато излъчваха сериала с даряване на кръв за онкоболните деца в реала  Naughty  Както от години Берен колективно с много актьори материално и морално са в помощ на онкоболните деца, благотворителни акции и срещи с децата с аутизъм, в мероприятията на "виолетова къща" морално и с дарения Naughty  Спирам с изброяването, защото подозирам, че нещо ще пропусна и или още не съм прочела и не знам  Naughty  И това за много актьори е част от техния реал и не го правят ... за ефектен ПР  Naughty  Но в невежеството си завистливо злобните посредствените личности /включително и "жълтите хроникьори" Naughty/ към най-добрите, най-талантливите професионалисти губят човешки образ и подобие  Sick   #Cussing out
 Rolling Eyes  Като потвърждение ще сложа снимки само от една благотворителна акция за онкоболните деца към фондация LÖSEV в Турция, която съвпадна с нашето гледане онлайн на "Интикам"  Peace В нея освен Берен участваха и Бурак Özçivit, Джем Boyner, Mерием Uzerli, Eнгин Altan Düzyatan, Чагла Şikel, Мерт Fırat, Баде İşçil, Aлекс de Souza, Саба Tümer, Kерем Tunçeri, Keрем Gönlüm, Синан Güler и Чагатай Ulusoy /общо 14 известни и любими имена в Турция/ не само с направата на уникално красиви календари за материално подпомагане, но и в незабравими за болните деца срещи с много настроение   costumed034   coolcool  

smile3555  За сериала ЧХ много ми харесва динамичния развой на събитията в сценария  thumbsup  и очаквам с нетърпение 20:00ч на утре вечер   Rolling Eyes  На сърце ми са най-вече Тайлян и Мине Асие прекалява с неадекватното си държание с Четин  Naughty  Хале и тя ...  smihesorry
Цитат

Кратко съдържание на 23 епизод:

Изминала е една година. Въпреки изминалото време, Асие все още храни надежда за дъщеричката си, но и гневът й не е преминал. Докато мечтае да се събере отново с детенцето си, тя има още една болка. Човекът, който преследва Асие като сянка й прави предложение, което променя живота й. В същото време на улица Тенеке се разкриват всички тайни. Въпреки, че Мине и Четин се опитват да възпират Асие, тя ще стане жертва на своя гняв. Това място отново и обхванато от огън, който може да изгори всички. Асие не осъзнава, че хвърля в този огън и баща си и без да обръща внимание на нищо, се стреми към своето щастие. Само че този път я преследва  душата на Селен.
Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 10 сеп 2015, 15:10 от dai4e

# 86
  • AMS
Привет, момичета!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Дъгичка, допълвам информацията ти с материал от BerenSaatFans
https://www.facebook.com/BerenSaatFans/posts/1096456290383763

истина и фотошоп

фалшив профил

а от колажите за Кьосем нито един не ми харесва

# 87
Привет! wavey

Дългоочакваният фрагман "Muhteşem Yüzyıl - Kösem"

https://vk.com/feed?z=video-36182870_171291056%2F1f058cccebd920f053

П.П. Коригирам линка към фрагмана, защото ю туб със скоростта на светлината блокираха видеото там. Simple Smile Който видял там, видял.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2015, 23:28 от * Дъга

# 88
  • AMS
Вчера се разгоря голям скандал около името на Берен Саат. Дори импровизиран митинг против нея е бил организиран пред къщата на Зиягил в един от най-елитните квартали на Истанбул, където в продължение на две години се снима сериала „Забраненият плод“. Присъствали са голямо количество хора. Причината за това е, че Берен била подкрепила в социалните мрежи политиката на две политически партии, които проповядват терор и насилие – РПК и ДПН. Протестиращите са заявили, че не желаят повече да виждат Берен Саат на телевизионния екран. В същото време в социалните мрежи веднага се надига вълна на недоволство срещу Берен. Към нея се отправят остри критики, оскърбления и заплахи. Актрисата цял ден запазва мълчание и не отговаря . Истината излиза наяве в края на деня, когато от официални източници става ясно, че личният профил на Берен Саат е жертва на хакерска атака и от него са публикувани въпросните изявления от нейно име, без тя да има нищо общо с това. Тя незабавно е информирала компетентните власти и човекът, извършил това е идентифициран и скоро ще бъде задържан. Самата Берен е направила коментар, че никога не би направила нещо подобно, както и че никога и по никакъв начин не би могла да подкрепи насилието и терора под каквато и да е форма. Казала е също, че хората не бива така лесно да вярват на всичко, което се пише.

Това май е опровержението.

Източник: https://vk.com/berenalican

Скрит текст:
Наистина е невероятно как може толкова лесно хората да вярват в лошото. Сякаш ако чуем нещо хубаво и добро сме склонни по-скоро да се съмняваме, а като чуем нещо лошо, веднага го приемаме за вярно. Това е жалко и очевидно е синдром, който се наблюдава не само в нашата страна.
Разбирам, че хората са били излъгани, но как може така с лека ръка да повярваш,че точно тази смела жена, която се бори за правата на жените в страната си с всички възможни средства, която обожава децата, участва в множество благотворителни акции и по всякакъв начин използва популярността си, за да привлече внимание върху наболелите проблеми в обществото, може да прокламира насилие и подкрепя терористични актове. Но, това е положението.

Привет, момичета!!!
Искам малко по-подробно да внеса пояснение по случая с Берен Саат.
Виждам, че и други теми се вълнуват, къде доброжелателно, къде не.
Нещата, за съжаление, са много сериозни и деликатни. Та да започна малко по-отдалеч.

Скрит текст:
На последните парламентарни избори в Турция през юни, управляващата АКР загуби абсолютното си мнозинство. Въпреки проведените преговори с всички партии, коалиционно правителство не можа да бъде сформирано. Поради тази причина ще бъдат проведени предсрочни парламентарни избори на 1-ви ноември.
С две думи - борбата между партиите е безмилостно жестока.
И ето как се води -
28.07.2015 - НАТО подкрепя борбата на Турция с „Ислямска държава", но не и операцията срещу кюрдите. Това стана ясно на извънредната среща на НАТО в Брюксел заради въздушните атаки на Анкара срещу кюрдски формирования. Дори някои страни призоваха държавата да се помири с кюрдите.
29.08.2015 - 24 души , включително 10 полицаи, са ранени при атентат срещу полицейски автобус в турската провинция Мардин
31.08.2015 - Взрив рани полицаи в Турция. Според местната телевизия бойците на ПКК са взривили с дистанционно бомба
03.09.15 - Бомбен атентат в Турция отне живота на четирима полицаи. Експлозията в провинция Мардин е поредното нападение на Кюрдската работническа партия срещу турските сили за сигурност през последните седмици.
08.09.2015 - 13 полицаи загинаха при атентат в Турция.

В тази нажежена обстановка и липса на демокрация всеки може да бъде жестоко употребен и манипулиран. Ето на каква манипулация е подложена Берен >>>
Първо хакват профила, после пишат лъжи, после правят митинг -
Ето и видеото - https://www.youtube.com/watch?v=XjHUW2Tc3D4
Но забележете, че протестиращите са от АКР. Вижте текста на en. >>>
https://www.facebook.com/istanbulrevolution/photos/pb.1428274680 … ype=3&theater

Дъгичка,  Hug благодаря за фрагмана!!!

# 89
Дива   Peace  благодаря за допълнената информация за скандала с Берен и коментара ти   bouquet
Привет, момичета!!!
Искам малко по-подробно да внеса пояснение по случая с Берен Саат.
Виждам, че и други теми се вълнуват, къде доброжелателно, къде не.
Нещата, за съжаление, са много сериозни и деликатни. Та да започна малко по-отдалеч.

Скрит текст:
На последните парламентарни избори в Турция през юни, управляващата АКР загуби абсолютното си мнозинство. Въпреки проведените преговори с всички партии, коалиционно правителство не можа да бъде сформирано. Поради тази причина ще бъдат проведени предсрочни парламентарни избори на 1-ви ноември.
С две думи - борбата между партиите е безмилостно жестока.
И ето как се води -
28.07.2015 - НАТО подкрепя борбата на Турция с „Ислямска държава", но не и операцията срещу кюрдите. Това стана ясно на извънредната среща на НАТО в Брюксел заради въздушните атаки на Анкара срещу кюрдски формирования. Дори някои страни призоваха държавата да се помири с кюрдите.
29.08.2015 - 24 души , включително 10 полицаи, са ранени при атентат срещу полицейски автобус в турската провинция Мардин
31.08.2015 - Взрив рани полицаи в Турция. Според местната телевизия бойците на ПКК са взривили с дистанционно бомба
03.09.15 - Бомбен атентат в Турция отне живота на четирима полицаи. Експлозията в провинция Мардин е поредното нападение на Кюрдската работническа партия срещу турските сили за сигурност през последните седмици.
08.09.2015 - 13 полицаи загинаха при атентат в Турция.

В тази нажежена обстановка и липса на демокрация всеки може да бъде жестоко употребен и манипулиран. Ето на каква манипулация е подложена Берен >>>
Първо хакват профила, после пишат лъжи, после правят митинг -
Ето и видеото - https://www.youtube.com/watch?v=XjHUW2Tc3D4
Но забележете, че протестиращите са от АКР. Вижте текста на en. >>>
https://www.facebook.com/istanbulrevolution/photos/pb.1428274680 … ype=3&theater

Thinking  Хакнатият профил и скалъпения протест  Naughty  са "капката, която преля чашата" за неглижиране и пренебрегване на сериозната клеветническа кампания към Берен с участие на немалко медии  Crossing Arms  
 Rolling Eyes  Във ФБ феновете на Берен още в сряда светкавично направиха тревожна констатация за ескалацията на недостоверни "новини" с голямо участие и на медиите  Naughty  и с други известни имена в артистичните среди Crossing Arms  с обръщение да не се пренебрегва и неглижира това престъпно поведение  alert  
Beren Saat Fans
9 септември в 17:43 · Редактирано ·
PLEASE SHARE!!!!!!!!!!!
Çok öynelmi | very important | مهم جداً

Скрит текст:
Beren Saat, who always wished peace and only peace for everyone, has been subject for many months now to a serious defamation campaign, and unfortunately the media has taken a big part in it! Beren has ignored this situation and is trying not to respond, but we, as fans and supporters, can't keep silent anymore, as things are getting really serious!
Beren Saat is among the valuable artists of this country and we strongly condamn what is being done to her and to other artists too! We ask you not to believe anything you read, especially that most of these lies and photoshoped pictures have been fabricated by fake accounts and by some of the media. Please, first try to know our artists for what they really are, what they really stand for, what they really believe in, before you make wrong and unbased judgements.
Nebahat commented under this picture: Beren Saat is not among those brainless people who wouldn't stand against injustice. What she says is always right and on the spot.
هناك حملة ضد بيرين سات لتشويه صورتها في تركيا، حول موضوع انتماءها السياسي. صور مركبة، و اخبار كاذبة تفيد انها تدعم جهة ضد جهة، لا اريد ان ادخل في تفاصيل الاكاذيب لكن بيرين صرحت انها ليس لها علاقة بما يحكى بإسمها. تجاهلت بيرين الاخبار و لكنها حتماً متأثرة. لذلك ابتعدت عن مواقع التواصل كليا في هذه الفترة.
نحن بدورنا كفانز و كداعمين لها لا نستطيع ان نصمت لأن الامور بدأت تصبح خطيرة و جدية!! فستجدون تحت كل صورها الأخيرة سب و شتم و اتهامات انها خائنة لبلدها! 💔
نحن نعلم كم تتمنى بيرين ان يكون وطنها بأفضل حال و لها الحرية الشخصية ان تؤمن بما تريد. لا ننسى ما قدمته بيرين لبلدها دايماً من محبة و فن و اعمال انسانية و خيرية و الدفاع عن قضايا المظلومين، المرأة و الاطفال، و ما ستقدمه ايضاً. يكفي ان الكثير من الناس احبوا تركيا و السياحة فيها و مسلسلاتها و فنها عبرها او من خلاله💗
التعليق في اسفل البوست من نيباهات التي دافعت عن بيرين!

Слагам само превода от английски с  google доволно добър е, все пак  Rolling Eyes
Цитат
Моля, споделете !!!!!!!!!!!
Берен Саат, която винаги искаше мир и само мир за всички, е била обект на много месеци вече със сериозна кампания за клевета, и за съжаление медиите е взел голяма роля в него! Берен е пренебрегнала тази ситуация и се опитва да не реагира, но ние, тъй като фенове и поддръжници, не може да се мълчи повече, тъй като нещата стават наистина сериозни!
Берен Саат е сред най-ценните артисти на тази държава и ние силно осъждаме какво се прави с нея и с други артисти също! Ние ви молим да не се вярва на всичко, което четете, особено че повечето от тези лъжи и фотошопиран снимков материал са изработени от фалшиви профили и от някои от медиите. Моля, първо се опитайте да опознаете нашите артисти за това, което те наистина са, какво наистина означават, в кое те наистина вярват, преди да правите грешни и безпристрастни съдебни решения.
И на Небахат коментара :  
Цитат
Берен Саат не е сред тези безмозъчни хора, която няма да застане срещу несправедливостта. Това, което тя казва, винаги е правилно и на място.
Rolling Eyes  Интересно е защо протеста е пред къщата от ЗП и то не през деня  #Crazy и не пред дома в който живее Берен ...  newsm78  Първото, за което се сещам е един от последните репортажи Берен директно си каза мнението си за морално остарялата рейтингова система само от турските ТV зрители на излъчващите се сега сериали и в резултат на това предпазливо написани сценарии в стремеж за печалби на TV канали и продуценти   Crossing Arms
Цитат
* Дъга Редовен потребител
Re: Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 10   ♥0 сб, 15 фев 2014, 23:11 #307 / стр.21/
Журналистът Дженгиз Семерджиоглу от снимачната площадка
                           на последния епизод на „Отмъщението”

Превод от турски на руски език: Сабина Исмаилова

Източник: http://vk.com/berensaat_fan

Цитат
”Говоря за цялата система на сериалите,която ни изправя на нокти. За баланса в тези условия, които ни предлагат. Също така за рейтингите, за Висшия съвет,който ръководи телевизионните и радиокомпаниите в Турция- RTÜK. Заради това някои проекти прекъсват или се съкращават.
..................
 „При тези условия,ни стигнахме дотам,че повече не можем да създадем сериал като „Забранена любов” например”
................
RTÜK, рейтингите и всичко заедно.
..............
Дори за сериала „Спомни си любима” вече  не можем да говорим,защото се създават различни настроения в обществото.
Дъгичка  Hug  изгледах фрагмана   bouquet
 smihesorry  Не разбирам фрагманите ...  Embarassed  по-скоро са ми като някаква сигурност, че сериала/епизода/ ще се излъчва ...  Rolling Eyes  
ooooh!  Тази сутрин вече имах желание да изгледам снощния 23 епизод на ЧХ  Peace  но нищо не ми се коментира сега за него  Sad  а и по-добре като излезе руския превод ...   Rolling Eyes

Приятен ден   Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 12 сеп 2015, 10:21 от dai4e

Общи условия

Активация на акаунт