Януарско бебче,слънце го напече ,зъбче има вече .

• 64 209
  • 525
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря за отговорите за кръщенето! Ще го проуча този Троянски манастир. А Семинарията и на мен са я хвалели, но някак си не искам да е в града...по-скоро неща сред природата.

Аз съща кърмя все още, но след 6-тия месец ми дойде. Не е нормално ако не кърмиш да нямаш цикъл.

Иначе днес на нас ни изби 5-то зъбче - отгоре.

# 301
  • Ямбол
niaaa Или от зъбки,или от вирус,не сте ли ходили на лекар,опасно е да не се обезводни така.

# 302
Благодаря за отговорите за кръщенето! Ще го проуча този Троянски манастир. А Семинарията и на мен са я хвалели, но някак си не искам да е в града...по-скоро неща сред природата.

Аз съща кърмя все още, но след 6-тия месец ми дойде. Не е нормално ако не кърмиш да нямаш цикъл.

Иначе днес на нас ни изби 5-то зъбче - отгоре.
Включвам се отново за да ти дам по подробна информация, тъй като ние вече запазихме час за кръщене за Димитровден 26 октомври. Ние ще правим двойно кръщене на Оги и на братовчедка му която ще е на 11 месеца -процедурата била 30 минути. Цената на кръщенето е 70 лв. но има и неща, които трябва да се носят( посочени са в сайта олио,питка бели кърпи и т.н ) предлагат ги от манастира комплекта е 55 лв. и допълнително има да се купи свещ също от манастира 10 лв. палела се цял живот за здраве на детето.    И ако искат родителите подаряват на кръстниците икона 20 лв. и това е. Ние ще купим всичко от там само трябва да носим документи и новите дрехи на детето. Отоплява се манастира при студено време.
Ще отседнем в с. Бели Осъм ваканционно селище Острова там е хубаво ходили сме и преди 1-2 години. А за с. Чифлик хотел Дива е хубав, но е само с външен топъл басейн ходихме това лято.
Надявам се да съм била  полезна! Simple Smile

# 303
Мамчета, препоръчайте ми детски ендокринолог в София.

# 304
  • София
Здравейте и Честит празник ! Simple Smile

Ние също се върнахме от нашата първа семейна почивка.Бяхме в Гърция и останахме много доволни.Времето беше повече от прекрасно.Малката се представи блестящо, тръгнах с нагласата, че няма да е мечтаната почивка. Спеше си на плажа преди обяд, следобеда в стаята ни.Режима ни остана същият, какъвто си е и във вкъщи.Ходихме на разходки заедно на различни места.Плуваше с едно поясче в морето (голяма радост ни е водата), дори се замислям да ходя с нея на плуване, не знам дали има в София басейн за бебета с майки? Връщаме се здрави след морето. Simple Smile

За бебенцата, които имат проблеми....преди да заминем, педиатъра ме посъветва да взема Био Гая, ако евентуално се разболее, но не се наложи да го ползваме.За по тежки случай , знам че може Ентерол да се даде, но най-добре е консултацията с лекар.

Това е от мен , спорен ден на всички! Simple Smile

# 305
  • гр.Пловдив
Здравейте и от нас!Най-накрая му изби зъбче на мойто джудже  Mr. Green Голямо лигавене 5 месеца,голямо чудо(а днес,а утре да избие ,ама тц).Имаме си и сополи и не спират,май ще избива и друго.Много е нервен горкия,не може и да спи като хората.Не яде както преди.Попара неще да сложи в устата.Отделно сиренце хапва,сухарче си гризе ,чай пие,ноооо в комбинация не ги иска  ooooh! не знам какво да му давам за закуска  newsm78 все е нещо с бисквити,омръзнаха му вече  Grinning Вкарах жълтъка онзи ден,от месата всичко е опитал ,остана само рибата,но по-нататък.Това е засега,нещо ми е свито сърчицето,че баткото ни е днес за сефте на градина  Cry

# 306
  • София
Искам да пипитам мамите с опит, мога ли да дам семена от чия ?
  bouquet

# 307
  • Ямбол
apolonia Аз в овесените ядки слагам 1 ч.л. и заливам с вряла вода и кърма,леко набъбват. Нямат вкус, не знам колко се усвояват,после виждам целички излизат. Орехи ситно смлени, също добавям.

# 308
  • София
apolonia Аз в овесените ядки слагам 1 ч.л. и заливам с вряла вода и кърма,леко набъбват. Нямат вкус, не знам колко се усвояват,после виждам целички излизат. Орехи ситно смлени, също добавям.

никид,
Много благодаря за отговора  Grinning
Да знам, че нямат вкус, аз ям по 1 с.л.всяка сутрин Wink

# 309
Здравейте,

Какво нишесте и грис давате? И с какво го разтваряте, с АМ ли? Че моята не иска попара и се чудя как да й разнообразя храненето. Sad
Интересувам се също, ако може да споделите и за супите със сухар- някакви рецепти?

# 310
Здравейте мами. Да се похаля, че и четвъртото зъбче изби на Тео. Сутрин редувам попара и кус кус, хапва и всички пюрета. Вечер яде кисело мляко с бисквитки и много му харесва. Опитах да му дам супа със сухар, но не я хареса и ще изчакам. Може би трябаше да сложа малко сол.. Това е от нас. Хубав и слънчев ден от нас! Hug

# 311
  • София
Здравейте,

Какво нишесте и грис давате? И с какво го разтваряте, с АМ ли? Че моята не иска попара и се чудя как да й разнообразя храненето. Sad
Интересувам се също, ако може да споделите и за супите със сухар- някакви рецепти?

Не съм давала нишесте и грис, но защо не пробваш с бебешки кус-кус на Плазмон Wink

# 312
  • Ямбол
Пшеничен грис,пакет от 1 кг., от Кауфланд, 1-2 с.л. , с кърма варя,може и плод да се добави,може и сирене и масло. Нишестето също с кърма,който няма,може с АМ,някои вече са минали и на краве мляко вече.
Супите,давам от нашата,като намачквам и ли пасирам и в повече бульон добавям 1 сухар. Ако е застроена с   цяло яйце,отделям преди застройката, а ако е само с жълтък,направо давам.  Зеленчукова, пилешка, топчета кайма.

# 313
Моето момче не хареса попарата за това редувам за сега кисело мляко с бисквити и пшеничен грис със сирене и масло. Грис  правя като го сваря във вода след това добавям сиренето и маслото,пробвах и в сладък вариант като каша, като добавих към сварения грис АМ и плодово пюре, но не го хареса или не беше гладен -не го яде. Скоро ще взема кус кус на Плазмон. А давате ли юфка, йогурти като Данонино подходящи ли са за бебета според вас?

# 314
  • София
Моето момче не хареса попарата за това редувам за сега кисело мляко с бисквити и пшеничен грис със сирене и масло. Грис  правя като го сваря във вода след това добавям сиренето и маслото,пробвах и в сладък вариант като каша, като добавих към сварения грис АМ и плодово пюре, но не го хареса или не беше гладен -не го яде. Скоро ще взема кус кус на Плазмон. А давате ли юфка, йогурти като Данонино подходящи ли са за бебета според вас?

Според мен Данонино и т.н.не са подходящи за възрастни, камо ли за деца.
Разбира се това е мое лично мнение и не ангажирам никой с него.
Ние квасим кисело мляко. Сега взехме някаква хубава закваска - Закваска Болгари за пробиотичен йогурт, Селур фарма от Био магазин до Руски паметник и ще я пробваме Wink
www.selur-pharma.com

Общи условия

Активация на акаунт