Стара Загора 75 - Презареждане!

• 93 190
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
  • В къщурката на хълма на феите
мога ли да ви помоля, ако някой има телефона за записване на часове при д-р Недялка Рачева, УНГ, да ми го сподели, че изглежда съм си потулила визитката й, благодаря предварително  bouquet

# 76
Здравейте на всички!
.....

Последна редакция: чт, 02 юли 2015, 11:23 от bamb

# 77
мога ли да ви помоля, ако някой има телефона за записване на часове при д-р Недялка Рачева, УНГ, да ми го сподели, че изглежда съм си потулила визитката й, благодаря предварително  bouquet

# 78
Здравейте, искам да ви попитам за добър детски стоматолог. Ако може и координати да оставите, за да се свържа.Спешно е така, че ще ви бъда много благодарна!

# 79
Здравейте, искам да ви попитам за добър детски стоматолог. Ако може и координати да оставите, за да се свържа.Спешно е така, че ще ви бъда много благодарна!
Минчо Славов Peace координати- google

# 80

Писах ви лично съобщение, в случай че не сте намерили.

# 81
и се чудя детски ортопед има ли?
Няма детски ортопеди.

# 82
Е как да няма детски ортопед?http://spravochnik.framar.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8/10732/%D0%B4-%D1%80-%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%81-%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%B4-%D0%BC-

# 83

Какъв е кодът на лекарите с тази специалност?

# 84
Ами то за това има специализации. Wink

# 85
Кажете ми един читав детски гастроентериолог ,да лекува запек,като изключим Панайотова?

Последна редакция: сб, 11 юли 2015, 19:47 от elpida447

# 86
Освен Панайотова друг детски в града няма.От нея съм много разочарована. Миналата седмица имах консултация с проф. Бошева в Пловдив и изписа мотилиум за газовете на бебо-той се спука да повръща и изпадна в ступор.После ни пратиха Йонкова-изписа лекарства без изследвания,естествено -без резултат.
Аз също моля за помощ.Не знаем вече какъв доктор да търсим.Нещо го боли,има зор и то голям,но никой лекар не може да разбере какъв.Или не иска,те сега са повече търговци. Откакто беше на 4-5 дни се скъсва да реве. Не спи,стряска се,нервен. Ходихме на гастро,на невролог,10 дни лежахме в болница,правиха му изследвания и нищо. Даже сестрите ми казаха,че докторите не могат да ми помогнат-да търся пиячка.Е, и това прибрахме.Нищо. В кошарата,шезлонга,количката-все пищи. Вече три месеца и половина не знаем къде се намираме. От 24 часа реве 20.Моля ви посъветвайте ме какво да правя и при кой да го водим вече.
П.П.За колики давам ,ако някой предполага,че е това.

# 87
може би ще е добре да кажете как се храни детето, дали е на кърма, на Ам, вида ако е на адаптирано мляко, приема ли други неща освен мляко?

# 88
Здравейте мами ! Simple Smile Някой може ли да ми даде мнение за д-р Галина Ленкова?

# 89
Здравейте.
И аз съм с един въпрос.

Знае ли някои освен Мед Кеър, друг домашен патронаж в града?
И имате ли впечатления от тази фирма, и евентуално други, ако има?...  Sad

Общи условия

Активация на акаунт