Стара Загора 75 - Презареждане!

• 93 248
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
  • В къщурката на хълма на феите
Здравейте мами ! Simple Smile Някой може ли да ми даде мнение за д-р Галина Ленкова?
колкото можеш по-далеч бягай ..

# 91
Къде да отидем с децата на басейн през уикенда? Критерият ми е  "по-малко хора" ... оттам по-чисто и по-малка вероятност от сблъсък с простотии!

# 92
Можете ли да ми препоръчате гастро-ентеролог за детенцето ми (на 6год.)

# 93
  • Стара Загора
Здравейте   bouquet
Надявам се да може да ми помогнете  Praynig
Търся танцов курс за възрастни  Wink (без значение какъв -зумба, др латино..) в близост да има детски кът, за да оставям малкия там.

# 94
Здр в галерия мол има такива курсове и детски кът има. Мисля че ще си доволна.

# 95
  • Стара Загора
sandra1985, много ти благодаря   bouquet

# 96
  • София
Здравейте, знаете ли дали има от къде да поръчам здравословна торта за детски рожден ден? Например веганска или с кафява захар и всякакви такива варианти ?

# 97
  • В къщурката на хълма на феите
в сладкарница Неделя Peace

# 98
  • Стара Загора
Здравейте,
и аз да събера малко по-скорошни мнения за зъболекар Маргарита Ангелова.

# 99
  • тук и там
Бихте ли ми препоръчали добър психолог или психотерапевт в  Стара Загора.Видях сайта на психолозите  за града,но ми се ще да събера мнения от хора които са посещавали някой от тях,не да се доверя на някой от тях на случаен принцип.Благодаря предварително!

# 100
  • Стара Загора
Бихте ли ми препоръчали добър психолог или психотерапевт в  Стара Загора.Видях сайта на психолозите  за града,но ми се ще да събера мнения от хора които са посещавали някой от тях,не да се доверя на някой от тях на случаен принцип.Благодаря предварително!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100006815705406&fref=ts
Това е страницата на 2 психолози, които познавам и мога смело да заявя, че са страхотни. Имат подход и умения за справяне с много различни ситуации,
Препоръчвам ви ги с две ръце.

# 101
  • тук и там
Благодаря,Jade!  bouquetНякакви имена би ли да ми дала ако не те затруднява-може и на лични.Ще ми се да видя с каква квалификация са все пак,а като не знам имената-няма как и да проверя.И нещо друго-погледнах страницата им -и се оказва,че повечето им "приятели" във Фейсбук са мои познати в реалния живот,та малко съм притеснена от този факт. Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 авг 2015, 23:02 от Kaisia

# 102
  • Стара Загора
Те са професионалисти, не би трябвало да са проблем общите ви приятели.
Дончо Донев и Минчо Николов са имената им. И двамата са доктори по психология.
Успех!

# 103
Здравейте. Какво ви е мнението за доктор Панайотова? Добър детски гастроентеролог ли е?

# 104
Далеч от д-р Панайотова! Лично мнение. Масово изписва Аптамил Адц. В бг мама има много писано за нея и за съжаление не са ласкателства.

Общи условия

Активация на акаунт