Стара Загора 75 - Презареждане!

• 93 250
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте! От два месеца ходим с голямото ми дете на психолог, първо аз, сега той. Проблемът е, че няма никакво подобрение, ситуацията дори се влоши изведнъж. Говорих с психоложката, каза, че още не разбирала къде е проблема... Мисля да се обърна към друг специалист, моля насочете ме,защото съм отчаяна.

# 646
  • В къщурката на хълма на феите
Психолохическата работа е много сложна материя, кой психолог посещавате сега!?

# 647
Някой знае ли магазин за бременни къде има? Най-вече за дрехи ме интересува. Аз знаех един под бел вю, ама вече нямат там:/

# 648
В НМ и LC Waikiki има дрехи за бременни.

# 649
Виждала съм дрехи за бременни в м-н Галерия (Слънце), но само единични бройки и номера. Доста също за продажба онлайн и по фейс групите за продажба. Леко бременеене.

# 650
  • Стара Загора
Моля, кажете от кой лекар-нефролог сте доволни?

# 651
Психолохическата работа е много сложна материя, кой психолог посещавате сега!?
Малко ми е неудобно да споменавам имена. Не казвам,че не способна, може би не се получава комуникация. Не знам. Това, което знам е, че ситуацията е излязла от контрол. Ако не получим адекватна помощ вероятно последиците ще са страшни.

# 652
  • Стара Загора
Единственият психолог в града, който познавам, е Боряна Белчева, но нямам представа дали ще е компетентна във вашия случай.

# 653
Моля, кажете от кой лекар-нефролог сте доволни?
потърсете д-р росен илиев. ако е за дете д-р костадинова

# 654
  • Стара Загора
За 17 г. дете е, но при д-р Костадинова повече- НЕ! Преди няколко години сме ходили при нея и като слушах как поставя еднакви диагнози на всички, пише на едни хвърчащи листчета, толкова е разсеяна, при повторния преглед се чудеше тя ли е писала тази диагноза newsm78
Затова търся нефролог за възрастни. Благодаря за предложението за д-р Росен Илиев. А някой има ли отзиви за д-р Стоянка Димова-Вапцарова или д-р Ваня Динева?

# 655
  • Стара Загора
Здравейте търся детегледачка ,някой който има личен опит.Става въпрос за дете на 3годинки, не е за постоянна работа.Просто ми се налага да отсъствам цял ден, а нямам никакви варианти някой да гледа детето.Благодаря Може на лични

# 656
Момичета, казвайте магазини за кошарки, матраци, като цяло всякакви бебешки истории. Освен Хиполенд някой друг хубав има ли? И на прилични цени. И някой знае ли в джъмбо ще има ли такъв тип стоки?

# 657
Момичета, казвайте магазини за кошарки, матраци, като цяло всякакви бебешки истории. Освен Хиполенд някой друг хубав има ли? И на прилични цени. И някой знае ли в джъмбо ще има ли такъв тип стоки?

Магазин Па-па и магазин Сам в къщи (намира се на кръстовището на ул. М-р Кавалджиев и Цар Симеон Велики)
С тези два магазина съм си изгледала детето до момента.  Peace

# 658
В Айко също има кошари, матраци, дрехи за бебета, разни залъгалки, шишета, бебешки колички.
https://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=53

# 659
  • В къщурката на хълма на феите
магазин Галикс, намира се в индустриална зона Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт