Стара Загора 75 - Презареждане!

• 93 249
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
Напоследък ми прави впечатление, че нещо се е случило с него. Точно както Kaisia казва - сякаш се е затворил в себе си. Но аз имам взимане-даване с него и извън периодите на бременностите си. Докато съм била бременна не съм могла и "копче" да кажа в тази посока. Може да си има проблеми някакви човека. Да, не е редно пациентите му да си "патят" поради тези причини, но за мен по принцип на по-преден план ми е резултатът от това, заради което се срещам с даден човек, и едва тогава ме "бърка" отношението. А в случая съм доволна от резултатите - особено по време на бременност. Peace

# 631
Здравейте  Simple Smile може ли да ми препоръчате добър педиатър, няма значение дали работи със ЗК или не

# 632
  • тук и там
Препоръчайте ми добра клинична лаборатория.До сега -повечето пъти съм ходила във Българо-германският център,но нещо не го препоръчват лекарите.Не е ясно защо -допускам и че всеки си работи със определена лаборатория и за това така..Както и да е-ходила съм и във Ритъм и във Ния мед,но бланките са им кофти и както обикновено яко ми насиниха ръката,особено във Ритъм..Има доста-но от коя сте доволни.Утре мисля да ходя.Благодаря предварително!

# 633
Препоръчайте ми добра клинична лаборатория.До сега -повечето пъти съм ходила във Българо-германският център,но нещо не го препоръчват лекарите.Не е ясно защо -допускам и че всеки си работи със определена лаборатория и за това така..

Основното е защото не са им точни уредите; мой комшия им беше поддръжка на апаратурата (т.е. не само от доктори и аз имам инфо че не стават), който беше възмутен, че вместо да поръат оригинални части, "побългаряват" с каквото пасне..как да са после точни...

Отделно и това с договорките го има, ако ти препоръчат и държат на конкретна лаборатория..Лично аз съм доволна от Бодимед и Новалаб.

# 634
1 глас за Бодимед и от мен!

# 635
  • В къщурката на хълма на феите
Дали можете да ме насочите към друга лаборатория освен немския център, където изследват серумно ниво на валпроева киселина?!

# 636
  • тук и там
Благодаря за препоръките! bouquetОтидох във Бодимед.Бързо и любезно обслужване,резултати още същият ден.

# 637
Препоръчайте ми добра клинична лаборатория.До сега -повечето пъти съм ходила във Българо-германският център,но нещо не го препоръчват лекарите.Не е ясно защо -допускам и че всеки си работи със определена лаборатория и за това така..Както и да е-ходила съм и във Ритъм и във Ния мед,но бланките са им кофти и както обикновено яко ми насиниха ръката,особено във Ритъм..Има доста-но от коя сте доволни.Утре мисля да ходя.Благодаря предварително!
Лекар съм и ти казвам - по принцип никоя от лабораториите в Бг (наистина нито една) няма истинска европейска сертификация и акредитация. Затова аз ходя там, където вярвам на лекаря, който контролира нещата. Затова препоръчвам Бодимед (доц. Цонева) и Селена или Селина - все бъркам как беше (доц. Славов и д-р Нанчева)

# 638
  • тук и там
Лекар съм и ти казвам - по принцип никоя от лабораториите в Бг (наистина нито една) няма истинска европейска сертификация и акредитация.
Тоест-не мога да разчитам,че ще покаже верни стойности или какво?Не го разбрах това,не съм наясно със сертификати и акредитации...Аз съм във чужбина,и само лятото във БГ-тоест имам възможност и там да си правя изследвания-да разбирам ли,че е по-добре да си правя изследванията във чужбина?На мен единствената причина да си ги правя във БГ е това,че тук разполагам със време!Мога да си организирам нещата,разстоянията са малки-тоест за 5-10 минути до  която и да е лаборатория,не се чака със седмици за часове,резултатите ги дават на теб,а не само на лекаря и за тях не се чака ..Но си мислех,че по отношение на резултати-са  си относително еднакви навсякъде.. newsm78

# 639
Имам предвид точно, че ми е трудно на повечето да вярвам. Имала съм случай на единия ден пациента уж с анемия, на другия с мн висок хемоглобин - без кръвопреливане при това Grinning Препоръчвам тези двете, защото знам, че лекарите, отговарящи за тях, шсеки ден пускат калибрация и контрол и ако някой реактив им дава отклонения по-скоро няма да дадат резултат, от колкото да дадат грешен. А специално в Българо - германския  работата е мн зле.

# 640
Здравейте,
понеже сме на вълна лаборатории, моля да ми препоръчате такава за изследванията, необходими за детска ясла на добра цена и всъщност нещо поема ли здравната каса?

# 641
  • В къщурката на хълма на феите
Здравейте,
понеже сме на вълна лаборатории, моля да ми препоръчате такава за изследванията, необходими за детска ясла на добра цена и всъщност нещо поема ли здравната каса?
бодимед, Рамус .. Мисля, че около 20лв беше всичко ..

# 642
Здравейте,
Ако е за микробиология - в Свети Лука при Руканова

# 643
  • Стара Загора
Относно лабораториите в Ст Загора ще си позволя да кажа, че в Новалаб не са верни.Преживях истински ужас през бременността в резултат на техен грешен резултат слава богу всичко е наред .Според мен е недопустимо да правиш изследванията със стари разтвори ,защото това изследване било рядко ... Rolling Eyes.По-добре да не го правят, но парите ги взимат като за вярно изследване.
Един съвет ,за която и лаборатория да е- никога не приемайте резултат за 100% истински.

# 644
Новалаб антибиограмите им са пълни фантасмагории. Затова за микробиология съветвам ако има как в университетска при проф. Лазарова, но нз дали работят, или при Руканова в свети Лука

Общи условия

Активация на акаунт