Стара Загора 75 - Презареждане!

• 93 215
  • 759
  •   1
Отговори
# 705
# 706
Момичета, имам нужда от помощ от човек в Стара Загора. Научих за лечителката Момера Пенчева, която живее на ул. "Св. Княз Борис" 68. Искам да заведа майка, която е болна от рак /все още е под контрол и има надежда/. Знам, че когато Момера не може да помогне, връща хората. Ако заведа майка и тя я върне, това ще я срине психически.
Молбата ми е някой да занесе снимка на майка на Момера и тя да каже има ли смисъл жената да идва или не. Мои познати бяха направили така и си 'спестиха' ходенето до там.
Моля, ако някоя от вас има възможност да ми направи тази услуга, да ми пише на лични. Ще изпратя снимка, както и ще покрия всички разходи, които могат да възникнат във връзка с молбата ми.  Hug

# 707
  • Стара Загора
Мнения за болница за раждане  Ниямед или Държавното АГ?

# 708
Мнения за болница за раждане  Ниямед или Държавното АГ?
За мен лично лекарят беше по - важен от болницата. Та избрах Държавната.
Но иначе те почти нямат база за сравнение.
На едната не ѝ е правен основен ремонт сигурно от 20год, другата си е луксозна.
В държавната, можеш да родиш безплатно, ако не държиш на избор на екип, докато в частнат и с направление се плаща.
В държавната храната е като забъркана от лелка в детската градина, в Ниамед си поръчваш от лист с меню.
Персонала в частната е доста по отзивчив и мил, в държавната трябва да случиш на някоя мила жена...повечето са сърдити и мрънкащи, все едно ти си им виновна, че работят при тези условия и че са им ниски заплатите.
На мен едната санитарка ми се оплакваше, че не им давали от склада торби за боклук и други неща за почистване редовно и те се чудили какво да слагат на кошовете.
Иначе си беше топло, парното работеше, дори на моменти горещо. Чаршафите бяха чисти. Имаше топла вода в стаята и през повечето време и в банята.
Та преживява се за 3-5дни в държавната.
И искат ти да си купуваш консумативите. На мен ми искаха 2 вида конци за секциото, лигнин, памперси за бебето, термометър. В частната тези неща са осигурени от тях.

# 709
  • В къщурката на хълма на феите
За персонала в държавната АГ мога да кажа само - на каквито случиш .. два пъти там раждах - единия път им пръснах гълъбарника на смяната, втория път се чудех как да ги позлатя ..

# 710
Момера преди години поне с онкологични случаи не се занимаваше, сега не знам

# 711
Благодаря за информацията!
Моя позната дадоха снимки миналата година, баща й е с рак на мозъка и не можеше да пътува. Момера казала, че лекарите грешат и човекът ще живее дълги години. До момента е познала - човекът е жив и здрав вече година и половина ... Та и моята надежда е такава...

# 712
Здравейте!
Търся къде е преместен един магазин за семена, ядки, диабетични и т.н храни.
Беше на ул." Граф Игнатиев" -след МВР, после на ул." Цар Симеон Велики" преди Боруй.  Някой знае ли къде в града има подобен магазин?
Благодаря предварително!

# 713
  • Стара Загора
Благодаря за информацията и за мен е по-важно да получа адекватни мед.грижи отколкото условията.

# 714
Здравейте!
Търся къде е преместен един магазин за семена, ядки, диабетични и т.н храни.
Беше на ул." Граф Игнатиев" -след МВР, после на ул." Цар Симеон Велики" преди Боруй.  Някой знае ли къде в града има подобен магазин?
Благодаря предварително!

В МОЛ-Галерия имаше преди до Щастливеца; има и м-н "Блаженство"-ул."Х.Д Асенов"55(малко над канала)
:
https://www.facebook.com/%D0%95%D0%BA%D0%BE-%D0%94%D0%B5%D0%BB%D … 2095754573898817/

# 715
Здравейте мами искам да ви питам за магазин в стара загора или региона магазин за бебешки дрешки чаршафчета и т.н..... т.к гледах клипове в нета на изписване на бебета от ст загора и нещата които подаряваха бяха уникални. Та ако може съвети за магазини и на разумни цени естествено.

# 716
  • Стара Загора
Па па ,.мини мод  има евтинки дрешки.

# 717
Да попитам - от къде ще ми препоръчате да взема дрешки за новородено - бодите, ританки, камизолки и т.н.? Бях в хиполенд в новия мол, но нямат много там. Важно за мен е да са памучни и да са на нормални цени. Кои магазини ще ми препоръчате?

# 718
  • Стара Загора
Аз купих от мини мод, па -па , поръчах от Зара (наистина страхотно качество) както и от 1-2 фейсбук страници за английски дрешки. От H&M също.
Да попитам - от къде ще ми препоръчате да взема дрешки за новородено - бодите, ританки, камизолки и т.н.? Бях в хиполенд в новия мол, но нямат много там. Важно за мен е да са памучни и да са на нормални цени. Кои магазини ще ми препоръчате?

# 719
препоръчайте ми логопед за дете на 2г и 7м, казва доста малко думи  и говори основно на бебешки

Общи условия

Активация на акаунт