На планина или море - юнско лято ни зове, априлски бебета 2015 тема 2

• 35 852
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
Аз да се оплача, още от вчера имам някакво зацапване и днес ми дойде мензиса. Бебето непрекъснато виси на гърда и се дърпа и реве и ми се струва, че не преглъща. Сега чета, яе намалявала кърмата. Е голяма мъка е. А кърмя на поискване. Не са минали дори два месеца от раждането.
Като си в цикъл вкуса на кърмата се променя и бебето не я харесва много,като ти свърши ще се оправи.

# 331
Аз да се похваля, днес бая работа свърших. Имам си рокля от буба мара:) Мислех утре за сватбата, ама ще видя, имам и една по-официална...
И аз, и аз си имам, ама си я поръчах по мой тертип да ми я направи.  Wink Иначе си харесах доста други, ама няма да мога да кърмя с тях ...  ooooh!

# 332
  • София
Giada- a честити три месеца:)WinkWink

Нещо не успявам да пусна снимка тук, трябва през лаптопа да седнаааа:/:/:/ от нялолко дни се каня да го направя това упражнение:) ама малката пак заспа в мен, а тате отиде да купонясва малко..
Иначе раничката е супер! Сттранно ми беше в началото, ама като си нагласих всички ремъци се балансира работата и Вики вече ми се струва много лека:) май и тя се накефи.
Тази раничка има мрежичка за проветррние и се надявам да е прохлада, ама ще ми грее на кръста 100%. Явно ще я ползвам за топене и на мазнинки, хахахаЗ

Vaseto - ти вярно, че беше споменала за рокличката. Аз и две блузи си поръчах, тип гръцко деколте, че много обичам.
А иначе съм пригодила останалите си блузи и потници на принципа "вдигай, па кво като кръста ти е гол"...Simple Smile

# 333
Днес Никола нещо не е в час, не може милия и 2 часа да устиска от глад. Не е от тия рискови седмици нито по термин, нито по раждане и времето тук не е горещо. Явно нещо не му беше ден. И спането му едно спънато...
Аз за кърмене си ползвам 80% от старите дрехи защото винаги съм обичала големи деколета и сега се оказаха полезни - вадя директно през деколтето, а сутиени от тия безшевните, тип спортни,но не са стеганти в никакъв случай, бюсте не оформят, но това не ми е на дневен ред!

# 334
gelato85 и нашият тати е кръстил бебка "малкият слон от Странджа планина"  Grinning

Po3u , честито за ерго раничката.

# 335
Кога ще правим среща?
........

Последна редакция: ср, 19 авг 2015, 13:25 от Monicaaa

# 336
леле момичета, днес се чувствам повече от ужасно Sad Нашият тати замина на тийм билдинг на морето, а майка ми пристигна вечерта, за да ни вземе утре със Самуил, че плана е да й погостуваме летните жеги в Родопите. Да обаче аз от вчера нещо вместо да се радвам, че ще има кой да ми помага съм в лека депрес, а днес направо ми стана кофти - чиста доза ревност. Като всяка баба, като дойде и не спря да му ке радва и уж да ми помогне, та не ми дава грам да се доближа до него. И от време на време и като направи и някоя забележка, уж като питане де, това що така, онова не трябна ли иначе и одеве вече не издържах и й се навиках. От което и на двете ни стана супер кофти и сега си ревем в двете стаи. Супер тъпо Sad Вие как се справате с тая ревност към бебето или само аз съм най-лудата?

# 337
  • Благоевград
Привет, мами! Бих се радвала да ме приемете във вашата прекрасна група на априлските мами, тъй като и аз родих на 1 април. Терминът ми беше за 24 март, но младежът реши да се пошегува малко с нас. Освен новото бебе, си имаме и две прекрасни каки на почти 6 и 7 г., които страшно много му се радват Simple Smile

# 338
  • Бургас
Кога ще правим среща?
Аз съм на линия, дано този път се съберем повече. Другите мами от Бургас ще се включат ли за срещата?
На нас днес ЛЛ ни даде направление за изследване на акото и отлага ваксините. Сега само се чудя в коя лаборатория да го занеса. Предложение от бургаските мами? Аз си мислех за Лина. newsm78

Рамус също може

# 339
Ползвали ли сте АМ Хипп комбиотик 1?Нещо НАН не понася на малката напоследък,не искам да го сменям,но пък след хранене се гърчи,реве,почервенява,досега колики почти не сме имали,би трябвало да отшумяват,а при нея сега се появяват.

# 340
  • София
Ро3и супер е раничката, и другите неща, шукаритетна сватя си хихихи

Гиада честити три месеца!

Водна лилия, не знам за другите но аз обожавам мама като идва, нито дреболии ми пречат, нито нищо. Толкова ми е хубаво да ми сготви, да се занимава с малкия. И със свекървата също, утре даже ще и го оставя няколко часа, ще отида на шопинг терапия. Де да знам, аз и като сме в компания го тросвам в на хората ръцете, да си почина малко, а те пък се радват. Лоша майка ли съм, не знам, ама се въсползвам от хората...

# 341
По същия начин съм като Мацето. Не сме лоши майки , а хора , които също имат нужда понякога от почивка.

# 342
  • София
MamaNat, добре дошла Simple Smile

Giada, честити три месеца   bouquet

Рози, Маце чистити ранички, ще спиделите после как бебеносенето. Аз вчера също си поръчах раничка, моята е ба ергобейби, но я поръчах през eBay и сега ще си я почакам малко.
Да ви се оплача последните дни мойто дете нещо го е прихванало буди се рано сутрин в 3-4 после пак след 2 часа хапва малко и се унася и след 2 часс пак  Shocked а до сега още от раждането нощем ня по-малко от три часа не е искал да яде. Направо все едно не е мийто. Вечер също му е криво и мниго трудно заспива. Гледам го как припада за сън, очичките му се зачервяват, но не се предава, иска да го нося и да зяпа. Вече одъзнато посяга с ръчичка с разперени пръсти, опитваше се да ми докосне лицето и като се приближих и му помогнах малко беше много доволен. Сигурно пак е в някаква фаза ама знам ли вече каква Simple Smile
Аз пък днес заминавам първо с ММ и бебо за два дни при свеки, а после ще ни остави за 3-4 дни в Блг при мама, та ще видим как ще съм с ревнистта. Аз до сега за повече от ден и нещо не съм била с тях та не знам как ще е.

# 343
Ludetina85, може да не е свързано плаченето с млякото.Може просто да са се обострили коликите или ревлив период. От кога сте на НАН? По принцип поне седмица му трябва на бебето да се адаптира към ново мляко,а и не е хубаво да се сменят млеката.Ако от доста време сте с това мляко и едва сега почва да реве, надали ще е от него. Иначе за ХИП нищо не мога да кажа. Аз давам НАН АР, като отделно си давам и пробиотици,които независимо какво мляко се дава мисля,че са от полза.

# 344
Ох , аз пък си изкарах акъла сега. Играехме си с Теди на активната гимнастика като я обръщах от гръб по корем и обратно , но последния път от корем по гръб не се усетих , че си е намърдала ръката под тялото и я натиснахме и заплака. Аз още треперя , а нея щом я гушнах и й дадох да яде се успокои веднага. Сега и пипах ръчичката , но не дава вид да я боли. Да се притеснявам ли? И как да разбера дали има нещо?

Общи условия

Активация на акаунт