Да се похваля - бях сама снощи. Мм на планина. Обикновено като съм сама (и преду да родя) виках някой да спи у нас. Вчера се престраших и си останах с малката. Нито проверявах по 100 пъти дали е заключено, нито нищо. Легнахме си в 23ч и се излежавахме до 11.
Вашите бебчета разредиха ли храненията?
Вики вече доста ги разреди, на 3-4 часа, якой път се наяжда само от едната гърда и май бях на път да получа запушване тая сутрин. Не беше сукала от едната гърда повече от 6 часа и усетих едно като... не знам как да го обясня... Лека тежест, ама горе, близо до подмишницата. Сега я насилих да я изцока напълно:)
Явно ще трябва да чакам да се регулират нещата, тъпото е, че и вчера и оня ден беше кисела и ми вися вечерите на гърдите през час, час и нещо...
И се завърна предишната ситуация - всяко оригване да е придружено от повръщане.
Vodna liliq - аз не изпитвам ревност. Чак ми е странно... Ок съм да се занимават с бебето, в рамките на разумното де. Наревете се и си поговорете с майка ти...обясни й че не ти е приятно и й се извини, че си я навикала.
Vstoilova - жилави са бебоцитр, не бой се. Ако я боли ще плачка, сигурно ще се зачерви. Аз така я разнасям моята, ако ме видиш... Ама се възползвай, докато са гъвкави:)

та не си разваляйте отношения и настроение от "да не свикне. "