Дразня се на това, че понякога не се съобразяват хората. В началото Вики много се шашкаше, сега е по-податлива, ама някой път не е на кеф. Или пък като посегнат да я гушнат, докато спи.... Това ми е единственото съображение:) Щото някой път малката иска само мама или тати и не се кефи дори на бабите...
Anny S - в тази поза им е най-комфортно на бебчетата. Само да се оправи времето и ще направя една разходка:)
Да ви разкажа за сватбата, а?
Жестоко беше!!! Отидохме към 18ч, ама церемонията започна към 19.30. До тогава малкта успя да заспи в ръцете на баща си и я оставихме в столчето за кола. Събуди се с яко пръцкане и, съответно, после изпснах церемонията, че трябваше да я храня:)
Вътре в ресторанта будуваше, усмихваще се, вдигаше си роклята и я лапаше:) Голяма атракция беше:) Малко обаче й беше стрес гласа на диджея от колоните. Та я сложихме зад един ъгъл, където уж да не е толкова шумно:)
И точно са голямата лудница мама дойде - към 21ч. седяха си в една стая горе, аз я нахраних веднъж и после малко слеф полунощ си тръгнахме. Много съм доволна и заредена:)
Сами не сме излизали никога след първото дете. Баткото не сме го оставяли на никого до сега /без нас/ и въпреки това начинът ни на живот не се е променил особено. Както си го направиш. Аз никога не съм приемала децата като пречка за социален живот.