На планина или море - юнско лято ни зове, априлски бебета 2015 тема 2

• 35 805
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Ок,сега ще пиша и във ФБ

# 481
  • София
Маце, можеш да го топнеш в кислородна вода пръстта да изчисти хубаво каквото е събрало. После компрес ихтиол и гентамицин. Ако има насъбрала гной боцкай с най-тънката игла, мисля че е жълта на цвят или розова да изтече хубаво гнойта. Ако не помага отивай на хирург да те цепнат или да го изрежат.

# 482
Мами препоръчайте ми добър детски невролог!Може и да не работи със здравната каса!

# 483
Браво на пътешестващите бебета!Е,и на майките им де! Аз направих консулт с УНГ и се оказа,че Виброцил може наистина да се слага.

# 484
  • София
Маце - компреси с Йод и Ихтиол, редуваш.

Giada - и ние мечтаем за гръцко, ама септември живот и здраве. Само следим новините....
Ама миже би и август ще скокнем до Созопол, докато тече спирането на водата при нас. Иска ми се на планина, ама май ше ни е по-скучно там... В Созопол хем има какво повече да се прави, хем сума ти приятели инаме там. Не сме свикнали с планината.

# 485
0033, и ние бяхме във Влас вчера, но пристигнахме към 17,00 и нещо ... Поне уцелихме хубаво време, че навсякъде другаде валеше по пътя. И преди малко се прибрахме, понеже минахме през същото задръстване.  hahaha
Рози, благодаря, изкарахме си добре, малкото беше нагушкано, разходено от родата, спа и цока на плажа ... И през нощта се буди през 2 часа. Обаче батко му така се въргаляше по пясъка, че имаше пясък в носа и ушите чак ...  ooooh!
Антон също не е пропускал с акането до сега - най-малко по 3 пъти на ден.  Whistling

# 486
Аз дето се казва живея до морето ама немога се реша да го тръсна на пасъка... обичам във водата а не да се пека, а тя бъка от мизерии и не ми се вижда правилно да го кърмя след влизане в морето. Иначе край морето си го разхождаме.
Ние вече месец си акаме по 1 път на ден, приблизително по едно и също време, вечер най-много да пръцем.
От няколко дни ръцете са ни нон стоп в устата, започна и да хваща всичко което докопа, сега точно се завива през глава с тензуха. Все по-трудно заспива, явно се разсейва милия.

Маце ММ пари от врасъл нокът, с компреси от риванол олекчава болката, но мисля, че при него нямаше гной. Кофтито е, че нокътя безвъзвратно пожълтява.

Момичета тия крусти до кога ще се появяват. Преди месец мазах с мустелата и бяха спрели, сега наново се появиха... а и косата ни капе от няколко дни, като го вдигна под главичката му все едно разгонено коте е лежало... Sad

# 487
За косичката и нашата пада,но гледам,че и нова ни расте. Крусти също имаме и още не сме ги преборили. Баткото ни имаше много малко крусти,да не казвам,че почти ги нямаше. Търпение и мазане,и ще минат!

# 488
  • Бургас
И аз не бих кърмила след къпане в морето. Иначе не виждам проблем бебето да е на пясъка в количката или в кошницата за кола. По-скоро трябва да се внимава с излагането на слънце.

# 489
А има ли някаква причина да се водят на плажа толкова малки бебета, вижда ми се много неудобно.

# 490
  • Бургас
А има ли някаква причина да се водят на плажа толкова малки бебета, вижда ми се много неудобно.

Какво му е неудобното? Другата година, по това време, ще са тръгнали да ходят и ще е много забавно

# 491
  • София
Vaseto - доволен е значи Антончо:) Той от вълнение не могъл да спи:)

Аз май имам нещо като неразбирателство с ерго раничката. Явно не съм разпределила добре тежестта и 1.бебето е много плътно прилепено до мен и после целия й памперс се беше отбелязал
2.усещах тежест на плешките

Докато я наглася явно ще мине време. Иначе е много яко. Снощи ходихме до Декатлон и вътре докато разгледаме, Вики вече беше заспала:)

Аз на морето се топнах само до дупето, не ми се занимаваше после да се мия преди кърмене. Иначе не виждм проблем с бебе на плаж, ако е под дебела сянка.

# 492
  • софия
Много е добре даже с бебе на плаж, то на сянка, а ние събираме тен.И аз като Рози се топнах само до дупето. Laughing

# 493
  • София
Ами има, никой не го ще, да го гледа и да го кърми, докато сме на море.
То и аз няма особена причина да ходя на плаж, защото преди 16.30 не се показвам на слънце, но това е друга тема... Обичам да гледам морето и да дишам морски въздух  Crazy

# 494
Аз не съм влизала във водата, не обичам много. В басейни пък въобще не влизам. Просто рожденият ден беше на плажа и само си натопихме краката с баткото. Пък имаше едни много готини люлки, та хем се люлях, хем кърмих ...  Rolling Eyes А има ли причина да не се води бебе на плаж /в удачно време/?!  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт