На планина или море - юнско лято ни зове, априлски бебета 2015 тема 2

• 35 867
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
......

Последна редакция: ср, 19 авг 2015, 13:25 от Monicaaa

# 316
А пък нашата кака която е на 4 направо ме изненадва засега със отношението си никаква ревност.Само когато чужди хора се радват на Хриси тогава тя реагира че си е нейна сестричка.
Аз да се похваля че съм на гости на майка ми във Велинград е при мама си е най добре Laughing успях да си почина въпреки че съм тук само от няколко дни в София по цял ден съм сама с двете и ми е малка лудница.
Иначе в петък бяхме на консултация качила е900 гр и 5см биха и ваксина Пентаксин  нямаше никаква реакция след това с чедото се разбрахме след 10 Дни да направим другата.
На нас ни биха шест валентната преди три дена,другата я нямаше, каза, чеако не се бият заедно, трябва да се бие след месец.
За смяната на педиатър, не трябва ли да се вземе също и картона на бебето?
Ние от 2-3дена май сме в кърмаческа стачка. Суче,суче дърпа се реве,успокоя я и пак давам да суче дръпне малко и пак се дръпне и се разреве.

# 317
Ние от 2-3дена май сме в кърмаческа стачка. Суче,суче дърпа се реве,успокоя я и пак давам да суче дръпне малко и пак се дръпне и се разреве.

Дано бързо да премине стачката, много е тегаво. На мен вчера пак ми правеше така и в резултат от снощи съм със запушен канал.

# 318
  • в ябълковата градина
Сладоледче, мерси за информацията за ортопеда. Ние засега (50 дни) не пропускаме нощно хранене - ето днес се буди в 1, 3, 4, 7 и сега си доспива, а аз пия кафе.
Нашият батко не ревнува много, но като дойдат гости застава плътно до бебето и почва да го пази и не дава да го пипат, да не му се завират в лицето  (това, което му казвам на него, а той не спазва хихи).

# 319
  • Бургас
Моята толкова да не и харесва по корем,че като я сложа и вдига дупарата и се опитва да пълзи,ама и тежи главата,която е забита в дивана. Simple Smile Иначе като я гушна изправена и си държи главата.

Не иска да стои в баща си. С каката не сме имали такъв проблем. Само мен признава. Не иска да и пея,иска да и свиря с уста. Ужас!  Laughing

Картона на Мариана си е в мен.

Моника, може ли чисто информативно да ми кажеш колко ти излезе замразяването на стволови клетки. Може и на лични.

# 320
  • София
5300, 57см
Това са ни резултатите на два месеца и три дни.
Взеха й секрет от носа, ама днес нямаше зелен сопол...

Giada - честито дрискане:)голям екшън е било, хахаха. Представям си какво е било в памперса.
Аз оня ден, при все че редовно ака, направо исках да се гръмна катп видях какво трябв да чистя, и то в количката... За късмет малката заспа мигновено и после вкъщи я мих...

Чух се сега с мацката от Рошаво, отивам следобеда да пробвам ранички. Исках са изчакаме малко, ама ме удари сачмаъа снощи, след като мм се прибра нервен, че съм "оакала" комбито. Вече ще си карам моята кола, а тя е малка, двуврАта, нр влиза количката. Сега съм с нея при нашите и бяхме до лл и се разнасяме на ръце.... Та май няма да издържа до края на другия месец.

# 321
Моника, може ли чисто информативно да ми кажеш колко ти излезе замразяването на стволови клетки. Може и на лични.
Първоначално платихме 1000лв и после още към 4600лв. Ако искаш точните суми ще ги потърся в договора.

# 322
Рози, после ще споделиш впечатления от Рошаво и от раничките. Доколкото знам, мацката е сертифециран бебеносач (може би не се казвя точно така), и може да консултира много адекватно.

# 323
  • Бургас
Първоначално платихме 1000лв и после още към 4600лв. Ако искаш точните суми ще ги потърся в договора.

Мне, благодаря ти. Това ми е достатъчно.

Кога ще правим среща?

# 324
Моята толкова да не и харесва по корем,че като я сложа и вдига дупарата и се опитва да пълзи,ама и тежи главата,която е забита в дивана. Simple Smile Иначе като я гушна изправена и си държи главата.

Точно същото се получава и при мен Simple Smile Но днес повече време издържа преди да започне горчиво да плаче  Sad

# 325
Привет Simple Smile

Ро3и, астралните ни близначки са почти еднакви на и кг и ръст (със 100 гр. разлика).

Ох, ние вчера цял ден обикаляхме София да търсим кола за мен в гадното време, но пък намерихме и сега съм много доволна от новата придобивка. Даже успяхме да обиколим мола и да си купим някои неща за нас и бебка. Но деня беше дълъг и изморителен , отдавна не бях пътувала на по-дълго разстояние.

Взехме вчера активна гимнастика на фишър прайс, много е хубава, но в нашия град вече на няколко места питам за батерии и не мога да открия и много се ядосвам.  #Crazy

# 326
  • в ябълковата градина
Аз да се оплача, още от вчера имам някакво зацапване и днес ми дойде мензиса. Бебето непрекъснато виси на гърда и се дърпа и реве и ми се струва, че не преглъща. Сега чета, яе намалявала кърмата. Е голяма мъка е. А кърмя на поискване. Не са минали дори два месеца от раждането.

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 16:40 от Грушенка

# 327
  • София
Vstoilova - хехе, дундички са ни малките:)
Каква кола взехте? Да ти е честита.

Аз да се похваля, днес бая работа свърших. Имам си ерго раничка и рокля от буба мара:) Мислех утре за сватбата, ама ще видя, имам и една по-официална...

Giada, взех тази раничка:
http://mobywrap.com/products/moby-aria

220лв, нова им е в каталога. Стори ми се доста по-яка от Боба. Има опция за зима/лято - з лятото остава по мрежичка. Нялолко опции за регулиране на държача на крачетата, фиксатор за малки ббенца, качулка, удължител... Довечера ще я пробвам с малката вкъщи.

Грушенка - дано нямаш проблеми с кърмата

# 328
  • в ябълковата градина
Благодаря Рози
Сега ще си сваря жито.  Още от вчера си правя чайове за кърма. Дано мине за 1-2 дни.

# 329
Рози, изглежда много готина! Честито и да си я ползвате дълго, че може и с второ някой ден;) Да кажеш довечера как е

Моята буба днес има юбилей 3 месеца. Мерки 6890, 63 см. Не че е малко, но аз си представях, че е към 8 кила, така ми тежи!

Общи условия

Активация на акаунт