На планина или море - юнско лято ни зове, априлски бебета 2015 тема 2

• 35 824
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Тези, които си взехте ерго раници, ползвате ли ги? Доволни ли сте?
http://roshavo.com/oc/%D0%9D%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5-%D0%B … ta-standard-birds - тази дали може да се ползва от пред?

Най-отдолу на страницата след описанието има линк към youtube, където се онагледява как се ползва отпред Simple Smile Изглежда удобно, но за по-малко дете (към 3 месеца примерно) как биха стояли крачетата?  newsm78

# 541
Ани, на работа ще ти дадат всичко, което трябва да се попълни. Как няма да се занимават индивидуално с теб - нали това им е работата?! Аз попълних две декларации и една молба за отпуск.  Peace

# 542
Тези, които си взехте ерго раници, ползвате ли ги? Доволни ли сте?
http://roshavo.com/oc/%D0%9D%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5-%D0%B … ta-standard-birds - тази дали може да се ползва от пред?

Най-отдолу на страницата след описанието има линк към youtube, където се онагледява как се ползва отпред Simple Smile Изглежда удобно, но за по-малко дете (към 3 месеца примерно) как биха стояли крачетата?  newsm78
Точно Connecta не съм виждала на живо, но има в youtube показано и как се слага за малко бебе. По същия начин стоят крачетата като при по-голямо дете, но платката се събира, за да стане по-тясна и с подходящата ширина. Може да се носи отпред. По принцип като изключим определени вързвания с тъкан слинг (които според мен май не са за начинаещи, поне аз още не смея, а имам известен бебеносещ стаж), то носенето отзад е подходящо едва след като бебето може да седи самостоятелно.
Грушенка, ако си в София, е най-добре да звъннеш в Рошаво и да тестваш различните носилки. За различните майки, различна носилка е оптимална, затова с тестване е най-сигурно.

Иначе аз нося, количката от около месец не съм я ползвала, а откакто бебето е родено сумарно може би 5-6 пъти. Всеки ден сме навън поне по 2 часа, често и повече. В момента съм с Боба в повечето случаи, понякога още ползвам Caboo-то. Нося бебето отпред, багажа в раница - отзад - резервни пелени и дрешки, вода, на баткото играчките и т.н.

# 543
Както беше хубаво времето,като излезе една буря,изля се един дъжд,едвам успях да прехвърля дребното от количката в колата.Намокри се леко,дали да не дам витамин ц за всеки случай,да не го простудя пък сега?

# 544
  • София
Както беше хубаво времето,като излезе една буря,изля се един дъжд,едвам успях да прехвърля дребното от количката в колата.Намокри се леко,дали да не дам витамин ц за всеки случай,да не го простудя пък сега?

Лелее от две три капки дъжд ли ще се простуди? Давай го по ларж, че ще те стигне името.  Simple Smile

Моя човек има афта на езика, сигурно е или от температурата от ваксината или от ръцете в устата

# 545
Васе, сложно е при мен и друг път съм споменавала. Местоработата ми е в Пловдив, централата - в София, а аз живея в Ботевград... Пращам всичко по куриер и все се мотат, даже ми бяха загубили болничния след раждането, добре че звънях да питам защо го няма в НОИ, та го откриха в някакви папки. Както казва Рози... Да започва майчинството вече, че аман от документация и неуредици в тая държава!

# 546
  • София
Уф аз вчера ходих до работата да подавам последната декларация. Не искам да ги навестявам до другата година Simple Smile
ludetina oт летен дъжд няма страшно, но виж след виелиците януари-февруари можеш да удряш по една лъжица биозин сироп Simple Smile

# 547
  • София
Лудетина, аз дори не слагам веднага дъждобрана, ако е като дъжда оня ден... Вали, ама не мокри.

# 548
Ние пък имаме млечница. Или му отслабна имунитета,или защото ръцете му са все са в устата се зарази или защото не му я изплаквах,или поради всичките тези причини взети заедно....,но сега и това ще лекуваме. Тези дни не искаше и хубаво да се храни и вероятно заради гъбите е било.

# 549
Меги, какво ви изписаха? Нали знаеш, че и ти трябва да се лекуваш.  Peace

# 550
Дактарин ни изписаха, но аз вече не кърмя за съжаление и няма да се мажа.

# 551
Лудетина, аз дори не слагам веднага дъждобрана, ако е като дъжда оня ден... Вали, ама не мокри.
Ами при нас беше проливен със силен вятър Simple SmileНо сте прави,че се шашкам повече,може би защото не бях готова още да ставам майка и сега все си мисля,че не се справям и не правя нещата както трябва.Simple Smile

# 552
  • София
Ами при нас беше проливен със силен вятър Simple SmileНо сте прави,че се шашкам повече,може би защото не бях готова още да ставам майка и сега все си мисля,че не се справям и не правя нещата както трябва.Simple Smile

Оо без такива мисли!справяш се и още как! Можеби понеже някои от нас тук сме чукнали трийсетака и сме малко поулегнали.  Wink.

# 553
  • София
Чуквайте вие:)
При все че за мен беше планирана бременност, пак имам такива моменти, ludetina, нормално е:)
Всяка майка е най-добрата за детето си:)

# 554
  • София
Лудетина, точно тези ти притеснения те показват, че си добра майка, защото те е грижа за детето ти, всичко останало може да научиш в движение. Моята майка също е била супер неподготвена, родила в брат ми само на 17 и живяла сама с татко без свекърва или майка, които да са при нея, но за мен е най-добрата майка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт