СЕДМИ КЛАС-тема 66

• 67 143
  • 865
  •   1
Отговори
# 15
kodbg, Алек изкара 7-ми клас в СМГ, след това го преместихте в ПЧМГ. Защо CМГ е отново на дневен ред за Вас? Учителите са си същите от преди 3 години - даже някой отидоха в ПЧМГ, а се носи слух че и други ще преминат догодина  ....

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 20:49 от mamamia77

# 16
Да, с физика и моята влиза в НПМГ, а иначе колебания имаме между 35/32/18 с немски или НТБГ с немски
Баща й не харесва нито един от тези избори....

Поздравления на децата!
По повод изброените училища, смятам, че НТБГ не може да се сравнява с изброените СОУ. Малкият ми син е там, изключително доволна съм. Страхотна среда, ангажирани учители, задружен колектив!
Късмет с избора Hug

# 17
  • Варна
Разписвам се и аз в новата тема.  bouquet

# 18
  • София
Ако за някого представлява интерес, на сайта си ЧОУ Св.София са обявили резултатите на своите седмокласници.
Не мога да дам линк от таблета си.

# 19
  • Ланкър, планините Овнерог
Хайде и аз тук. Танти поне по бел си извоюва 6-цата за срока. За мое голямо съжаление обаче, едва ли има някакви мин. шансове за ФЕГ. Ако я приемат в Приложното, ще изтеглим документите за трето класиране, пък да видим.

# 20
по мат. 6 за годината, по биология също, по физика 5, ИТ 5

# 21
  • Варна
Не знам дали остава време да мисли АЕ или НЕ.
Труден избор.
нашата дилема е АЕ или ИЕ

# 22
Браво на вас оформени са Ви оценките,нашите по български на 12.06. щели да се оформят,нямаше да се учудя ако бяха казали и 15.06.До последно в не видение ще ги държат децата.ooooh!

# 23
Споделете повече за обучението по немски в НТБГ
Бях чела някъде, че е добро, но не намирам конкретна информация

# 24
Свят ми се завива, тази НПМГ много желана като гледам, то ще бъде игра на десетохилядни направо Shocked #Crazy ooooh!

# 25
  • нейде там, където ....
При нас не се знае само оценката по ИТ.Има само шестици през годината, но няма да е прецедент, ако му остави пет при такива оценки. Не ми пука, но се надявам да не го направи.

Сега мисли какво да пише след физиката, че да не било само с един ред заявлението  Laughing

# 26
  • София
Свят ми се завива, тази НПМГ много желана като гледам, то ще бъде игра на десетохилядни направо Shocked #Crazy ooooh!
Добре, че му стига бала на моя за първо желание, че ако трябваше да се спасява в НПМГ щеше да увисне с това 5,25 по биология  Whistling  Много високи оценки и голям интерес Simple Smile

don domat,   благодаря за темата   bouquet

Сега мисли какво да пише след физиката, че да не било само с един ред заявлението  Laughing
И аз мисля да пишем поне 2 реда. Чисто статистически няма начин да не го приемат, ама така за всеки случай Mr. Green

# 27
  • София
Благодаря за новата тема, продължавам да чета, а ако има какво - и да пиша, с интерес.

# 28
Споделете повече за обучението по немски в НТБГ
Бях чела някъде, че е добро, но не намирам конкретна информация

Изключително добро ниво, особено паралелката с Банково дело с НЕ, като цяло нивото е високо по всички езици. Не може да се сравнява с езикова гимназия, където ритъма в 8 клас е безумие, но пък с упоритост се научава. Добра среда, добри учители, страхотна материална база...
много мога да напиша, с голямо нежелание посрещнахме, новината че малкия е приет в НТБГ, но много съм грешала Hug

# 29
  • София
Честита ни нова темичка!

Дано да е на късмет и децата ни да влезнат още на първо класиране, за да се свършва вече.

Нашата госпожа по БЕЛ искала да изпитва щерката поне още три пъти, за поне още три оценки, за да оформи годишната.. ooooh! Но нямаме друг избор, щом се налага и щом е заради 6-цата, нека я изпитва.

Общи условия

Активация на акаунт