За хората с увреждания, дискриминацията и други неща

• 13 834
  • 261
  •   2
Отговори
# 150
И с кво ще ми помогне психолога? (...)

Може пък да помогне, във всеки случай нищо не пречи да опиташ. Най-малкото: всички неща, които сега пишеш във форума и които според теб не срещат разбиране, може пък от него да бъдат разбрани. Нали искаш да споделиш - направи го пред специалист.

Пак казвам: години наред нещата при теб не са се подобрили, а са се задълбочили като проблем; значи трябва да промениш нещо, да опиташ по друг начин. Психологът е стъпка в тази насока.

# 151
Четенето на книги не е гаранция, че ще станеш интелигентна. При теб не се е получило. Никак.

И откъде, моля, съдиш за това? Crossing Arms

От всичко, което си написала за себе си, без да взимам под внимание здравословните ти проблеми.

И преценяваш човек само по това, което пише в интернет? Предубеденост му се вика на това! Mr. Green

# 152
Дори не ме познаваш!
Опазил ме Господ! Писането ти достатъчно те квалифицира. Повече от достатъчно, бих казала.

После защо не общувам с други хора.........Ето защо. с такова предубеждение към мен............ ooooh!

Полина, с конфронтация нищо не се постига. Бетовен е бил глух. Гениален композитор е, въпреки това. Толуз-Лотрек е бил дребосък -гениален художник. Ицхак Пърлман - с детски паралич. Гениален цигулар. Уилма Рудолф - с детски паралич, трикратна Олимпийска шампионка, Тери Фокс -с ампутиран крак заради остеосарком, бяга с дървения си крак и събира помощи за лечение на рака. Всички тези хора са победили проблемите си и са проявили героизъм. От теб се иска много по-малко, но само от теб зависи дали ще го постигнеш или не....

# 153

Може пък да помогне, във всеки случай нищо не пречи да опиташ. Най-малкото: всички неща, които сега пишеш във форума и които според теб не срещат разбиране, може пък от него да бъдат разбрани. Нали искаш да споделиш - направи го пред специалист.

Пак казвам: години наред нещата при теб не са се подобрили, а са се задълбочили като проблем; значи трябва да промениш нещо, да опиташ по друг начин. Психологът е стъпка в тази насока.

Нямам нужда някой да ми дава съвети и да ме разнищва, нито да ме изкара луда.

ясно, в това общество хората с увреждания са осъдени на самота и болка. Ми да мрем по - добре!

# 154
Ами ти спи по цял ден, па чакай някой да те спаси от самотата...Мързела ти е проблема на тебе, не уврежданията.

# 155
Дори не ме познаваш!
Опазил ме Господ! Писането ти достатъчно те квалифицира. Повече от достатъчно, бих казала.

После защо не общувам с други хора.........Ето защо. с такова предубеждение към мен............ ooooh!

Полина, с конфронтация нищо не се постига. Бетовен е бил глух. Гениален композитор е, въпреки това. Толуз-Лотрек е бил дребосък -гениален художник. Ицхак Пърлман - с детски паралич. Гениален цигулар. Уилма Рудолф - с детски паралич, трикратна Олимпийска шампионка, Тери Фокс -с ампутиран крак заради остеосарком, бяга с дървения си крак и събира помощи за лечение на рака. Всички тези хора са победили проблемите си и са проявили героизъм. От теб се иска много по-малко, но само от теб зависи дали ще го постигнеш или не....

Да, ама не са ги правили на кайма, че не са домошари, нали?

# 156
(...) ясно, в това общество хората с увреждания са осъдени на самота и болка. Ми да мрем по - добре!

Като гледам, чак толкова самотна не си; самият факт, че десетки тук пишем и цяла вечер се занимаваме с теб, е показателен. И съвсем не говори за дискриминация.
Аз съм дотук. Лека!

# 157
  • София

ясно, в това общество хората с увреждания са осъдени на самота и болка. Ми да мрем по - добре!

Това общество на теб не ти вижда крайчеца на ушите дори, щото по цял ден спиш и се мотаеш вкъщи. Как тогава разбра, аджеба, че някой те дискриминира  Stop

Уф, попързалях се достатъчно за днес. Отивам да гледам Интерстелар  Crossing Arms

# 158
Дори не ме познаваш!

Софи, няма смисъл, момичето си търси занимание, затова пише, за забавление, така мисля Mr. Green . Забавлява се, това е. Чист тролинг с голяма блесна Mr. Green .

# 159
  • Ямбол
....
Не хората с увреждания, а само ти сама се осъждаш с отказа си да поемеш някаква отговорност.
След като се загубят тези, които вършат всичко вместо теб, какво ще правиш?

# 160
(...) ясно, в това общество хората с увреждания са осъдени на самота и болка. Ми да мрем по - добре!

Като гледам, чак толкова самотна не си; самият факт, че десетки тук пишем и цяла вечер се занимаваме с теб, е показателен. И съвсем не говори за дискриминация.
Аз съм дотук. Лека!

В реалността съм! Не общувам с всеки срещнат, внимавам с какви хора общувам, защото се опарих веднъж, не искам пак някой да ми погоди мръсно............

# 161

Като нямаш нужда някой да те разнищва или да ти дава съвети, какво си се изтъпанчила във форума? И спри да пишеш от името на хората с увреждания.

# 162
Полина, с конфронтация нищо не се постига.
Няма как да имаш приятели, ако си постоянно критична към тях, само защото нямат проблем.
Не си струва да се захващаш с тези, които незаслужено са те обиждали, а тези които са го направили, явно си ги предизвикала с поведението си.

# 163
  • Варна
Явно много ти харесва да те съжаляват. Обаче аз не мога да съжалявам такава като теб. Въобще не ми пречи факта, че имаш някакви физически проблеми. Пречи ми това, че си превърнала оплакването в начин на живот. Няма как да те дискриминира някой, някъде и за каквото и да било след като ти дори не си опитала да бъдеш част от живота извън розовата ти стая. Много ми е интересно когато настъпи момента в който няма кой да те дондурка и гледа какво ще правиш?
Между другото съм със сколиоза, усукване на гръдният кош и лека форма на  дислексия, но не ми попречи да имам висше образование, да родя две деца (от различни мъже) и да създам идеално семейство.

# 164
Не съм мързелива. не чакам никого, просто не искам да съм с човек, който се интересува само от футбол и биричка.  Но пък и винаги ще го сравнявам с него.......... Confused
Че какво им има на биричката и футбола? Даже аз ги употребявам.

Общи условия

Активация на акаунт