След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 176

• 33 772
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • На юг от тук

После ще се отбия да си помрънкам малко,че и да оспамя темата,ако може Wink Rolling Eyes

Диме,много обичам да оспамваш темата.След това ми става леко на душата и се появява усмивка на лицето. Hug Hug Hug

# 601
Привет на всички! Hug

bdbaloni
Дименце, честит рожден ден!!!
 Весел празник!
bdbaloni
Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

Момичета, пожелавам ви прекрасен уикенд!

# 602
От сета на ККК 2

# 603
Кате Hug Peace няма проблем - ще дрънкам колкото си мога,щом не се оплаквате Laughing

Тази година Мурат го няма с китки или шоколад Crossing Armsда ми честити РД Cry Явно е разбрал,че прескачам плета и бягам при комшията Joy Ревнивец ниедин Mr. Green Той се шматка къде ли ,аз дума не обелих,пък сега ревности,значи„„„„
Ама комшията вече дойде - ей,го с кармазъ гюлове даже Hug

Скрит текст:

Това ми е поздрава от руските падруги Hug Дори на български Peace
Dima!Честит рожден ден!С Днем рождения тебя! Мы с Сон Сын Хоном желаем тебе всего-всего и самого- самого ! И всегда быть лучше всех!!

Пък аз проклетницата вместо гюловете,все в панталонките ми оЧото Embarassed Де късмет,де.... Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 22:51 от Dimeto_M

# 604
  • На юг от тук
Кате Hug Peace няма проблем - ще дрънкам колкото си мога,щом не се оплаквате Laughing

Пък аз проклетницата вместо гюловете,все в панталонките ми оЧото Embarassed Де късмет,де.... Joy Joy Joy

Димееее,държа се за корема. Joy Joy Joy Joy Joy
Много харесвам такива писания в петък след обед,като знам че след няколко часа свършва работната седмица.

# 605
  • На юг от тук
Няма как да пропусна този етикет.
В темата се зареждам със 105% настроние.

# 606
  • На юг от тук

# 607
Е, Диме, това в спойлера не мога да го преживея!  Mr. Green Веднага слагам един Саваш ага не само с китки, но и с ягоди и шмпанско - нали ни е романтично момчето.  Grinning Но той хем ти честити празника, хем ти е малко сърдит галиба, че нещо си го зарязала напоследък.  hahaha hahaha hahaha Вдигни телефона и успокой агата, че да вземе да се усмихне малко.  Joy Joy Joy

# 608
  • На юг от тук
Диме, Синан ага също ти прави забележка.

# 609
Новото творение на Фатма. Тя знае много добре английски, ама защо е написала текста на турски, та нищо да не можем да разберем.  newsm78 А, всъщност, и тя самата не знае турски...  Grinning

И една забавна снимка от инстаграма на Мерием с много "трудолюбив" стилист по време на работа, както е написала към нея.  Joy Joy Joy

👀⏰😴😴hard working stylist 👻👀😳😁😂😃👍🏻at work ...

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 18:43 от Alex_B

# 610
 wavey wavey wavey Привет, ЛиНки!

newsm67 newsm59 newsm18Дими,  Hug Здраве по много, добро настроение и смях, късмет и внимавай с ориза  Peace Laughing, не прекалявай с въглехидратите, не е здравословно  Peace Heart Eyes

Закъснях с поздрава и затова прескачам чичеците и минавам към съществената част - шерефе с агата. Продължението го помниш....... smile3503

Щастлив празник! Hug

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 22:30 от martali

# 611
Честит рожден ден, Диме!!!!!!!!!!!!

Само слънце,красота и топлина в живота ти!
Бъди щастлива!
Весел купон!

Привет и на всички момичета в темата    bouquet  bouquet  bouquet

Не съм ви чела от месец, но наближава вече новият сезон и е време Муратко и Мериемка да запретнат ръкави и да се потрудят за наше удоволствие Joy  нядявам се да има по-вече информация и снимки Peace
Благодаря на Алекс    bouquet и на всички момичета в темата  за всичко публикувано Hug

# 612
Мили мои дружки! За мен сте като четирилистни детелинки!
На всички ви благодаря за сърдечните думи и благите пожелания!

Алекс Hug ама верно сърдито ме гбледа Агата.Как пък му се досвидяхя няколко хилядарки та не  спретна една романтика с цигулки и прочие / както обичаше да казва един Президент Joy от близкото ни минало/

Лили Hug много ме зарадва,че не ме забравяш! Hug

Марти Hug Благодаря за милите думи! Heart Eyes

Излапахте ли всичко днес!
Моите канибали тарикати се извъдиха тази година.Всички дойдоха неглиже, та могат да плюскат на корем.Едва ги накарах да си тръгнат преди малко.Сега ме чака голя-я-я-я-мо миене на какво ли не Sad
Лека нощ!

# 613
Лили, Hug радвам се, че не ни оставяш без надзор.  Grinning Вярно, че времето за старта на новия сериал с Мурат и Мерием наближава, скоро трябва да започнат и снимките. Надявам се с дружни усилия да не пропускаме новините, а още повече се надявам да има и достатъчно такива.  Grinning

Диме, понеже наближава вече полунощ, значи мога да ти сложа в един спойлер и последния ти подарък за днешния ти рожден ден - със сигурност е хиляди пъти по-добър от жълтуркото, който са ти подарили рускините.  hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
Да уточня, че не съм го правила аз това творение  Peace Ама май е по-добро от цигулките и прочие...  Joy Joy Joy

Сладки сънища!  Joy Joy Joy

И за лека нощ - една новопоявила се снимка на Мурат с фенка от преди месец и половина в Адана.

Последна редакция: сб, 11 юли 2015, 00:38 от Alex_B

# 614
Добро утро!  Hug

Прохладни, усмихнати и сладки почивни дни на всички!  Grinning Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт