След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 176

• 33 755
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Днес май всички си почиват, та явно ще си пиша сама.  Grinning

Турската преса е отбелязала добрата работа на любимия ни стилист Ерхан Менгел.  Grinning

http://www.aktueldergi.net/haberdetay/UNLULERIN-YENI-TREND-KUAFO … -ERHAN-MENGEL/131

# 616
И Аху Агту - Пелин/адвокат Джандан си почива с малкия си син Кемал - има мнооооого снимки към статията.

Ahu Yağtu ve Kemal bebek tatilde

http://gecce.com/magazin/foto-galeri/ahu-yagtu-ve-kemal-bebek-tatilde

И тук се споменава, че бившият ѝ съпруг и баща на Кемал, много популярният в Турция Джем Йълмаз, е снимал съвсем скоро филм в България. Което ме подсети, че скоро четох при рускините инфо по този повод.

Скрит текст:
Новый фильм Джема Йылмаза "Ali Baba ve Yedi Cüceler" - "Али Баба и 7 гномов" выходит на киноэкранах Турции 16 октября. Съёмки, начавшиеся в конце мая в Болгарии, проходили в строгой секретности, сценарий до сих пор неизвестен) Но в сеть выложены несколько фотографий за кадром. В главных ролях- Джем Йылмаз, Зафер Алгёз, Ирина Ивкина, Четин Алтай.

# 617
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Алекс Hug мерси за кафенцето ,шоколадовите бонбони,снимките и интересното инфо които си ни сервирала  smile3521А последния ти подарък в спойлера за нашата рожденчика чооооок ама чоооок гюзелски бе  smile3521Така като гледам Саваш ага и се е отсърдил на Димето и не  ревнува от жълтурковците вече  Joy Joy Joy Joy Joy
Дими  Hug мерси за богатата почерпка  smile3521А  Мурат,за да не те ревнува взимай пример от мен.Виж ме и аз сериозно му изневерявам с красивия индиец обаче винаги се отбивам тук и в другата тема и си следя патрона изкъсо никога не го оставям без надзор  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Лили Hug много се радвам ,че си се отбила при нас за хубавия празник на Димето smile3521Като почнат снимките на новия сериал няма начин да няма много снимки и инфо за наша всеобща радост  smile3521
Руми HugКати HugМарти Hug

# 618
# 619

Доббър вечер, момичета!

Алекс, Ени!  Hug Hug

Снимка качена от Нургюл.

iyiakşamlar

# 620
  • На юг от тук
Добър ден!

# 621

Привет и от мен!

Прекрасен ден ви пожелавам!

Кати! Hug   bouquet

# 622
Привет, прекрасни! Hug Hug Hug

Кати, Хриси Hug Hug

Кати, коя песен си пеете с Патрона? Joy Joy

И понеже няма новини и папарашки изкуства, ще ви разсмея с едно твърдение при девочките... Не мислех да ви го пиша, но не искам да се хиля сама. Joy Joy Joy Joy По-точно с твърдение на една украинка, която според мен, има нужда от лекарска намеса. Мен лично ме развесели, но някои подруги са замислени, разтревожени и ми писаха да ме попитам, знам ли нещо по въпроса и какво мисля. Laughing

Скрит текст:
Та... според твърденията на тази украинска фенка, само в Украйна и явно само тя е гледала едни други епизоди на ЛиН, след убийството на Явуз и следващия момент - след 10 години. Тя твърди и  разказва следните сцени... Чичек си отмъщава на Саваш за убийството на Явуз, напуска Хакан и се връща отново като жена на Саваш, като разбива семейството му с Ясемин / и как ли е станало това, след като те вече бяха разведени hahaha newsm78/, имало е сватба във Ван между Саваш и Ясемин, а Чичек била в същия хотел, в който са били със Саваш, когато умря брат и/ но те тогава не бяха в хотел, а в нейния дом, до колкото си спомням аз  newsm78/, Мехмет казал на Саваш, че все пак Омер е негово дете и Ясемин избягала с децата в Измир/ и що пък се появи и Измир, а не например в Бодрум hahaha/, Шахнур умира, Пала е заставил Ясемин и правят ДНК на Омер, Чичек се оказва, че е безплодна/ и как се е разбрало,  newsm78 Laughing, демек Саваш е консумирал така наречения вече несъществуващ брак/. Когато Саваш разбира за отмъщението на Чичек и загубата на Ясемин и децата иска да се самоубие, но Пала уговаря Ясемин и тя успява да го спре. Чичек заминава някъде си, като казва преди това, че всичко е направила за отмъщение, Саваш прибира Ясемин с децата и така се стига до... след 10 години.

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Да се смее ли човек, да се чуди ли, колко трябва да ти е болен мозъка, за да твърдиш подобно нещо, да се обиждаш, че не ти вярват и да искаш от админа на страницата да ти намери тези епизоди. hahaha hahaha hahaha hahaha Какъв сценарий само! hahaha hahaha hahaha hahaha И защо ли през тези 5 години никоя друга украинка не е гледала тези епизоди, защото, до колкото разбрах това е излъчено по украински тв канал smile3506 smile3532 smile3532 smile3532

Хайде приятна забавление и на вас с това четиво, пък като се появи разказ на още нови епизоди, непременно ще ви ги преразкажа. hahaha hahaha hahaha
[/i]

# 623

Привет, прекрасни! Hug Hug Hug

Кати, Хриси Hug Hug

Кати, коя песен си пеете с Патрона? Joy Joy

И понеже няма новини и папарашки изкуства, ще ви разсмея с едно твърдение при девочките... Не мислех да ви го пиша, но не искам да се хиля сама. Joy Joy Joy Joy По-точно с твърдение на една украинка, която според мен, има нужда от лекарска намеса. Мен лично ме развесели, но някои подруги са замислени, разтревожени и ми писаха да ме попитам, знам ли нещо по въпроса и какво мисля. Laughing

Скрит текст:
Та... според твърденията на тази украинска фенка, само в Украйна и явно само тя е гледала едни други епизоди на ЛиН, след убийството на Явуз и следващия момент - след 10 години. Тя твърди и  разказва следните сцени... Чичек си отмъщава на Саваш за убийството на Явуз, напуска Хакан и се връща отново като жена на Саваш, като разбива семейството му с Ясемин / и как ли е станало това, след като те вече бяха разведени hahaha newsm78/, имало е сватба във Ван между Саваш и Ясемин, а Чичек била в същия хотел, в който са били със Саваш, когато умря брат и/ но те тогава не бяха в хотел, а в нейния дом, до колкото си спомням аз  newsm78/, Мехмет казал на Саваш, че все пак Омер е негово дете и Ясемин избягала с децата в Измир/ и що пък се появи и Измир, а не например в Бодрум hahaha/, Шахнур умира, Пала е заставил Ясемин и правят ДНК на Омер, Чичек се оказва, че е безплодна/ и как се е разбрало,  newsm78 Laughing, демек Саваш е консумирал така наречения вече несъществуващ брак/. Когато Саваш разбира за отмъщението на Чичек и загубата на Ясемин и децата иска да се самоубие, но Пала уговаря Ясемин и тя успява да го спре. Чичек заминава някъде си, като казва преди това, че всичко е направила за отмъщение, Саваш прибира Ясемин с децата и така се стига до... след 10 години.

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Да се смее ли човек, да се чуди ли, колко трябва да ти е болен мозъка, за да твърдиш подобно нещо, да се обиждаш, че не ти вярват и да искаш от админа на страницата да ти намери тези епизоди. hahaha hahaha hahaha hahaha Какъв сценарий само! hahaha hahaha hahaha hahaha И защо ли през тези 5 години никоя друга украинка не е гледала тези епизоди, защото, до колкото разбрах това е излъчено по украински тв канал smile3506 smile3532 smile3532 smile3532

Хайде приятна забавление и на вас с това четиво, пък като се появи разказ на още нови епизоди, непременно ще ви ги преразкажа. hahaha hahaha hahaha
[/i]

Танче, разсмя и мен с този спойлер.  Joy Joy Joy Тази наистина е за риза с един ръкав. И как може само тя да е гледала тези епизоди?  hahaha hahaha hahaha Хиляди хора да са ги пропуснали.  Joy Joy Joy Joy Искало й се е на жената така да се развият събитията и си е мечтала, но аз си мисля, че по-скоро е сънувала, а си мисли, че е било в реала.  newsm62

# 624

От Нургюл.

Kuzenler buluşması

# 625
 Хриси,  Simple Smile а ти чувстваш ли колко тъничко е фенка и на моята любимка? hahaha hahaha hahaha hahaha

# 626
Здравейте момичета Hug Hug Hug
Хриска HugКати HugТанче Hug
Танче в Индия правят едни чудесни сладки с хашиш та тази въпросна девочка явно хем от тези сладки е хапнала хем и с водката е попрекалила и е развила сценария на ЛиН  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyОбаче си личи ,че е от фенклуба на Цветето  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Хриска мерси за новичките снимки с Нуриш  smile3521 правят си страхооотна екскурзия в Лондон с детенцето smile3521

# 627
# 628
  • На юг от тук

Meryem Uzerli ortalığı karıştırdı!

12.07.2015 15:00:00

Meryem Uzerli'nin başrolünü Murat Yıldıırm ile oynayacağı dizi Eylül'de Star TV'de ekrana gelecekti.
 Posta'dan Suna Akyıldız'ın haberine göre...

Paralarını peşin alan Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım için 1 yıldır ülkenin tüm senaristleri seferber olmuş durumda. 17 senarist değişmiş ortaya 9 senaryo çıkmıştı. Son olarak 'Cesaret' aslı dizinin Eylül'de ekrana geleceği söylendi. Ama o da olmamış. Meryem Uzerli'nin senaryo üzerinde değişiklik yapmak istemesiyle sinirler iyice gerilmiş. Sonuç olarak dizi Ocak ayına ertelenmiş!

Ако чичко Гугльо,превежда правилно,а и аз съм разбрала сериала се отлага за януари.Но сигурно аз греша.

# 629
  • На юг от тук
Намерих и превода при рускините.За жалост и те това пишат.

Сериал "CESARET " с Мерьем и Муратом в главной роли должен был выйти на экраны Стар ТВ в сентябре. Но судя по новостям с почты Суны Акйылдыз...
Для Мурата и Мерьем , заранее получивших деньги, уже 1 год работали все сценаристы страны. Поменялись 17 сценаристов , было написано 9 сценариев.
Наконец, сказали , что в сентябре выйдет на экраны сериал под названием " Мужество". Но этого не случится. В связи с нежеланием Мерьем измениться по сценарию, нервы на пределе . В результате ,сериал откладывается на январь месяц.

Общи условия

Активация на акаунт