След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 176

• 33 751
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Привет, Хриси, Танче, Кати, Ени! Hug

Танче,  Joy Joy Joy Joy това ще да е много спешъл версия за „избрани”. То около Мурат все такива „тайни” сюжети се въртят Peace Mr. Green

Кати,

Ако това е вярно инфо не ми е много ясно – все пак те имат договори  #Crazy newsm78 Не може Мерием така да ги разграва. Започвам да си мисля че тя се страхува от нова роля. Thinking Naughty
И в крайна сметка ако всичко е готово може просто да се смени актрисата, а не да се отлага цял сериал. Кое гарантира, че зимата нервите й ще са по-добре???? Rolling Eyes Sick

Да си призная много започва да ми писва, но си измислих утешение – има време тъкмо за още един игрален филм  Peace

# 632
Ени Hug

Кати, за жалост това е последната информация и всички в пространството са в потрес. Отлага се за януари и като знаем, че техните решения винаги са предпоследни, вече не знам кога точно ще имаме сериал ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! За 1 година 17 сценаристи и 9 сценария... според мен ще е от някой януари, ама кой newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Галиба  Мери нещо не харесва  сценария и ако е така, няма да съм изненадана, като знам какво се случи във ВВ newsm78 newsm78 newsm78 Мерака и беше голям да играе с Мурат, но нещо ще да е угаснал Mr. Green Горкия Патрон, ще забрави как се играе в сериали.От 2012... хайде сега 2016, ама и това не е сигурно. newsm78 newsm78 newsm78 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511

Марти  Hug,

аз мисля, че нищо не може да я спре, като си науми нещо. Както си събра парцалките по средата на ВВ, що да не си разиграва и сега коня. Нали сценария една година се пише специално за нея?!  Да ме извиняват фенките и, но не виждам кое и е по-специалното, ама нейсе и те си имат игри, които не знаем. А ние ще си подсмърчаме отстрани кротко и тихо и ще чакаме с надежда да се появи все пак под някаква форма Мурат ooooh! ooooh! ooooh!

...главное пусть Мурат играет, хоть с Баба Ягой ... hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: нд, 12 юли 2015, 19:28 от Tsarinna

# 633
НОВОСТИ: Мерьем перевернула всё вверх дном! Большой шок для сериала! Сериал с Мерьем Узерли и Муратом Йылдырымом в главных ролях после долгого отбора из множества сценариев, наконец, обрёл свой сценарий. Сериалу было дано название "Смелость", и он должен был выйти на экраны в сентябре на телеканале "Star Tv ". Но Мерьем Узерли, которая прилетела на днях в Стамбул, просмотрела сценарий и решила внести в него существенные изменения. Это вызвало переполох среди съёмочной группы. Было решено отложить сериал до октября. Информация и перевод: Инесса Маликова Специально для: https://vk.com/club35129091

https://vk.com/meryem_club?w=wall-90712770_189

Но да видим от кой октомври ще има снимки newsm78 newsm78 newsm78

# 634
Танче, би трябвало да има някакво официално съобщение от продуцентите  Rolling Eyes newsm78 Признавам че много компромисно бях приела Мерием и даже щях да се зарадвам ако не ставаше въпрос за отлагане.  Тя пък не е толкова незаменима.  smile3513 Ето Аслъ е свободна; аз (знам че не я харесвате), но съм на мнението на Дими, за Джансу, а има и други. Още повече се ядосах сега.  smile3511 И като си представя какво ще започне, не ми се мисли  smile3515 smile3514 smile3512

Докато пиша Таня е качила още една новина - бре голяма писателка тая Мерием  newsm12 smile3507 newsm61

# 635
Кати Hug Марти HugТанче Hug ох и аз я видях  тази новина в другата тема и точно щях да я сложа и тук ама Кати го е направила  Hug smile3521
Гадничко си е инфото ,но аз все се надявам ,че не е вярно ,защото май няма нищо официално още нали или бъркам  newsm78За  съжаление Мери вече си е взимала партакешите и си е тръгвала без предупреждение от ВВ , а сега тук даже и още не са почнали и тя вече образувала нерви  smile3511
Ох сега пък октомври  smile3511,мерси за инфото Танче  bouquet
Няколко готини гифчета от Кеии  smile3521

Последна редакция: нд, 12 юли 2015, 19:56 от Eny87

# 636
Здравейте Hug

Ах, тази Мери! ...много насериозно се е взела #Crazy Shocked и защо от нея да зависи сценария newsm78

Нали е практика  да се търсят актьори според сценария или да се предлагат роли според сценария...
Сериала се казва Смелост, но липсва смелост в Мерием да заиграе... Stop
Ако става въпрос за затова -  нали Мурат е по- опитния и известен артист- защо не се допитват до него newsm78   просто не ги виждам как ще работят с Мерием всички от екипа... Close

тя буквално избяга от сета през девет държави в десета #2gunfire и на върха на славата си -сериала се гледаше тогава в 6о страни от над 300 милиона зрители...това си е направо творческо харакири ooooh! Naughty от къде тази смелост да я канят  33uu

Интересно ми беше да видя Мерием в съвременен сериал или филм, но вече ми мина мерака... Crossing Arms Whistling Tired  Stop

# 637

Но да видим от кой октомври ще има снимки newsm78 newsm78 newsm78

Оня октомври, когато ще е в добро разположение на духа, спокойна нервна система, осигурен рейтинг, перфектен и невиждан досега сценарий и т.н.

Все забравям да кажа, че е преведен на български целият първи сезон на "Пойраз Карайел"  Peace Благодарности за отговорните момичета  Hug

Заредила съм си "Буря" 40 еп. и ще се утешавам с него тази вечер  Peace Laughing

Ени,  Hug любимите ми гифчета  Peace Жалко, че Нургюл не е свободна  Thinking

Lilims, точно това се питам - защо не я сменят??????????

# 638
Лили  Hug,

аз също съм била винаги с резерви към Мерито, като не знам дали се става ГОЛЯМАТА с една роля само, но още в началото се каза, че този път сценария се пише специално за нея/ но не се знае от кой екип сценаристи Joy/, а не както е по принцип - търсят актьори по сценарий и тогава много се спрягаше/може и журналистически дъвки да са/, че нейния мерак е бил Къванч. След това се появи Мурат, тя пък в интервюто се изхвърли, според мен, колко много настоявала за Мурат/ вероятно заради предходните писания/. Сега пък за кратко била в Стамбула и не и харесал сценария #Cussing out В същото време мамашите гадаят дали пък това пак не е някоя "дъвка", след като няма нищо официално и да започнат някакви снимки, в които не играе Мурат, докато снима ККК2. Но и на мен ми направи впечатление започването на снимките на ККК21 след като се знаеше, че от 3-ти трябваше да започне Смелост newsm78
 А в същото време какво снима в Стамбула... пак ли реклами? Беше пуснала в инстаграма една фотка  - Стилистът много уморен
http://iconosquare.com/viewer.php#/detail/1026020247901891360_260790825

Марти, има и други предложения Joy Joy Joy... След като не харесва Мери сценария, да докарат другата Единствена партньорка Joy Joy Joy, ама проблем newsm78 newsm78 newsm78, щяла да живее една година в Париж hahaha hahaha Как да стане? newsm78 hahaha hahaha

Благодаря за Пойраз, тъкмо имах 2 епизода не гледани и сега ще го довърша. bowuu

Та остава да чакаме официалното инфо Crossing Arms Ама ще си изхарчат хонорарите, докато започнат да снимат и после ако не стане, кой ще ги връща? Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 12 юли 2015, 20:41 от Tsarinna

# 639

Марти, има и други предложения Joy Joy Joy... След като не харесва Мери сценария, да докарат другата Единствена партньорка Joy Joy Joy, ама проблем newsm78 newsm78 newsm78, щяла да живее една година в Париж hahaha hahaha Как да стане? newsm78 hahaha hahaha

Танче,

Скрит текст:
Е от това най ме е страх. Сега ще започне такава атака от една група фенки  smile3514

Аз си наложих и изгледах първи сезон на КПА - няма мърдане, преговорих всички познати реакции, жестове, погледи от "Аси" и нямам никакви сили да ги гледам още веднъж за енти път. То цялото дизи е сапунка на сапунките. Триото сценаристи, режисьор, оператор са под всяка критика. Туба играе както си знае, напълно се е автоклиширала. Това са си абсолютни пълнежи в кариерата. Дано не се наложи и Мурат да участва в подобно нещо.  Peace

# 640
Марти, атаките не са спирали, така че нищо ново под слънцето. Ама ти голямо харакири си си направила! hahaha hahaha hahaha hahaha Грехове ли изкупваш? hahaha hahaha hahaha

# 641
  Патрона пак пропуши от толкова новини Joy Joy Joy

И аз отивам да пуша заедно с него, а на вас лека нощ! Simple Smile

# 642
Лили HugТанче HugМарти Hug на мен много ми се иска да я харесвам Мериемка.Браво на нея ,че сама си гледа детето без да разчита на мъж и се бори както може с живота обаче тя все прави едни такива работи дето ме карат да си спомням как би шута на Великолепния век точно преди края на сезона и си замина за Германия  smile3511
Сега голям шум се вдигна ,чак до Кан отидоха с Мурат ,интервюта даваха ,снимки си правеха и всичко изглеждаше чок гюзелско и хоп пак проблем се появи  smile3511Надявам се все пак да си оправят неразбирателствата по сценария и да почват да го снимат най-накрая тоя сериал ,че вече ми се е изчакало чакането  smile3521

# 643
  Патрона пак пропуши от толкова новини Joy Joy Joy

И аз отивам да пуша заедно с него, а на вас лека нощ! Simple Smile

Мноого красив колаж  smile3521
Танче чакайте ме и аз идвам да ви правя компания  hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaЛека и от мен  smile3524

# 644
Танче, надали някой ще ми повярва, но подходих наистина доброжелателно, с идеята, че може би аз греша, а и тогава имах повече време и нямаше какво да се гледа.
Скрит текст:
Не я искам до Мурат, защото тя не е никакво предизвикателство, за него вече е ниска топка. Да не говорим какви сюжети ще си произведат зад кадър. Абе направо да си го кажа – по-добре да се оженят отколкото да играят заедно  Laughing #Cussing out Joy Joy Joy Joy

Ени, , и  мен решението в личен план на Мерием ме респектира. Но сега, като минаха няколко часа, си мисля, че може причината за отлагането да не е тя, а това да е досъчинено от папараците. Може просто да не са готови. В тази индустрия водещите са продуцентите и не си представям как артист им се качва на главите, освен ако финансите не са свързани с него. Ще видим….

Изгледах 40 еп. на „Буря”. По-малко бяха тук Али и Зейнеп, но във финала Мурат е прекрасен. Ако може някой да направи гифче, когато може.  Praynig

Таня, този колаж ми харесва и на мен. Не си противореча - фигурата е изрязана.  Peace Само че Мурат май се разсейва не толкова самотно  Peace

Нова

Надпис -  Sevgili murat yıldırımla dünya efendisi bir o kadarda yakışıklı kardeşim

перевод Дина Пистер:
С дорогим Муратом Йылдырымом. Господин мира и такой красивый мой брат.

Лицето е Севим Емре, мис Турция 1963 г.
Скрит текст:
Значително по-стара от мен  newsm68 newsm44 newsm68 Има шанс!  Joy Joy Joy

И аз отивам да пуша  Peace Лека.... People Angel People Angel 55

Общи условия

Активация на акаунт