След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 176

• 33 730
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Марти, може и това да е кафето, в което кисне Мурат, но и друго да е, те всичките си приличат.  Grinning

Миналата седмица нали имаше кампания да четем заедно, та аз взех, че си препрочетох една от любимите ми книги - "Малкият принц". В резултатат на което се роди този колаж, който няколко вечери все забравям да публикувам. Няма да слагам цитати от книгата, защото предполагам, че всички ги знаете, но ще сложа в спойлер нещо, на което попаднах във ФБ. Малко тъжно, но доста вярно, за съжаление...  Sad

Скрит текст:
ПИСМО ДО МАЛКИЯ ПРИНЦ
Caribiana
Здравей. Не сме се виждали отдавна.
Единствено звездите пазят твоя смях.
Надявам се, че си добре. Не си пораснал.
И още имаш роза. И овца.
А ние тук броим вместо звезди – монети.
Картографираме си плитките души.
Фенерите угаснаха. Не светят.
А пък Земята … бавно се върти.
И залезите идват много рядко.
А хората са тъжни същества.
Но всеки си е крал /поне за кратко/
във царството на свойта самота.
Не пляскаме с ръце от възхищение.
Горчилка пием… Може би от срам…
Едно голямо земно затъмнение
се вижда сигурно от твоята звезда.
Сърцата ни са слепи. Много слепи.
/Защо тогава имаме очи?
Щом няма как да видим със сърцето си
същественото…И така…Мълчим…
Опитомяваме си чувства. Не лисици.
Цветът на житото остава неразбран.

Понякога дочувам сред звездите
камбанките на звънкия ти смях.

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 22:23 от Alex_B

# 76
Марти, Алекс  Hug Hug

Аааааа, това ли е нашето кафе точно!? Heart Eyes Ами аз мисля да се телепортирам на терасата и от там ще наблюдавам hahaha hahaha hahaha hahaha, кой идва, кой си отива, кой влиза, кой не иска... Joy Joy Joy

Алекс, страхотен колаж smile3501

Понякога дочувам сред звездите
камбанките на звънкия ти смях.

# 77
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Танче Hug честита  радост къз  smile3521 Много е гадно когато компа се развали  и се нуждае от поправка  smile3518
Кати Hug мерси за статията ,изчетох я  с голям интерес  smile3521Башицата Ердо се беше помислил май за бог ,но избирателите му порязаха мечтите за неограничена власт .
Марти Hug мерси за снимката  smile3521Тази руса мацка май наистина му  е близка на Мурат  защото така я е прегърнал ,че чак се  е подпрял на нея съвсееем лекинко  smile3521
Алекс Hug много ,много красив колаж си направила ,а стихчето в спойлера е тъжно ,но и много вярно.
На днешния ден преди 4 години Мурат беше в Монте Карло заедно с колегите си от Аси  smile3521 ,

# 78
# 79
Ени, Таня, благодаря за добрите думи за последната ми заигравка.  Heart Eyes

Мурат казва, че вече не пуши, но това не пречи да се появяват нови негови предишни снимки с цигара в уста - тази е от 2012 г.  Laughing

# 80
Много готини Еркан и Нуриш  smile3521

# 81
  • На юг от тук
Добро утро след бурята и сълния дъжд,който ни споходи снощи.Липса на интернет и телевизия ни телепортира рано по креватите.
Танче, и аз съм кандидат за терасата. От доста време се моля да си направим пътешествие из тези райони,но всички ми казват че май ми похлопва дъската.С тези размирици не било добра идея.А за Анталия и он инклузива им всички готови.
Така,че ако се събира група за Адана и нашето кафе пишете и мен. Joy Joy

# 82
Добро утро и от мен!  Hug

Слънчев, безоблачен и усмихнат ден на всички!  Heart Eyes Hug

# 83
Малко снимки от сета на Парченцата

# 84
  • На юг от тук

# 85
От инстаграма на Нургюл

Amerika'dan arkadaşım gelmiş😄😄😄 bakın bakalım tanıyabilecek misiniz? İpucu:Asmalı Konak😜

# 86
Отново Адана и отново Старбъкс - от днес  Joy Joy Joy

Май имаме заглавие вече на новия сериал с Мурат и Мерием, но дали ще е точно такова, един Господ знае.   Спомням си на несъстоялия се проект с Джансу колко пъти му сменяха името... Като ще се казва "Щастие", дано да има и щастлива любов в него, че да има на какво да се радваме.   Grinning

Последна редакция: чт, 11 юни 2015, 19:34 от Alex_B

# 87
Май ще видим нова фотосесия на Нургюл - вероятно в юлския брой на сп. "All". Към снимката в инстаграма, в който е качена, е написано:

All çekimindeyiiiz.. Emre Ünal Londra'dan bizim için geldi..

# 88
И Нургюл качи една снимка в инстаграма си преди малко - прилича ми на същата фотосесия

Biz bugün bitakım çekimlerdeydik😄 Acaba nedir nedir?😍😜💥💋 @mreunal @beseyustel @gulistantartar

# 89
Привет!

Адана…добре, но какво става с ККК-2 да попитам и аз??? Не се ли бавят?

Кати, и аз се кандидатирам за групата за Адана, пък защо да не отскочим и до Мерсин Rolling Eyes Laughing

Алекс,странни енергии витаят понякога в нета. „Малкият принц” е книга към която имам много специално отношение. А ти много хубаво си се сетила  newsm10 smile3501 за връзка с Патрона и сякаш предизвика появата на тази снимка от 2012 г, която е прекрасна. След есенната сесия със синьото сако тази ми се струва, че улавя много дълбоки неща, направо е продължение на темата за малкия принц.
 Нургюл се е фотнала с приятелка от Америка от времето на „Асманлъ конак” (направо турският няма тайни за мен  Joy Joy Joy Joy), а на последните снимки, особено на първата много ми заприлича на Ясемин  smile3521 newsm53 Как го правят този номер  newsm12 smile3506 – ту изглеждат по-стари, а след това младеят?! От техниката ще да е  Peace При мен въобще не се получава връщането назад във времето  Peace Mr. Green Joy Joy Joy
Бъдещо заглавие „Щастие” – каква ли версия на щастието ще ни предложат newsm78 #Crazy Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт