След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 176

• 33 727
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Мурат изглежда мнооого добре на новите снимки  smile3521 За наша радост докато е  в Адана   е отишъл да си пийне кафенце и веднага феновете са го налазили  smile3521

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 21:46 от Eny87

# 61
Добро утро!  Hug

Ведър, усмихнат и спокоен ден на всички!  Grinning Heart Eyes Hug

Ени, така ме разсмя с тая доня Шахнур и наркокартелите - вярно, че добре ще се впише, а Ахмет Моран ще си е баш наркобос...  hahaha hahaha hahaha

# 62
  • На юг от тук
Добро утро в средата на работната седмица.

Ени,Алекс, може и да се поучат от доня Шахнур техните наркокартели.
След чайчето от Алекс и четиво от мен.Размислите на Елиф Шафак за отминалите избори при съседите.

http://www.webcafe.bg/webcafe/analiz/id_5417336_Osueteniyat_plan_na_Erdogan

Усмихнат ден и от мен!

# 63
Кати, мерси за четивото!  Hug То си е за размисъл това, което се получи с изборите при комшиите, а най-много трябва да си помисли изживяващият се като Биг бос Ердоган, че сметките му май се оказаха криви!  Peace Mr. Green

Да сложа няколко по-новички клипчета, че отдавна не съм озвучавала темата.  Grinning

♥♥ Murat Yıldırım ♫♥ ♪♫•*¨*•.¸¸♥♫♥

https://www.youtube.com/watch?v=BjJ7ogvdgPs&feature=youtu.be

# 64
# 65
# 66
  • На юг от тук
Алекс,ти като виден папарак на темата,трябва да се ориентираш вече към пресата на Латинска Америка.
Трябва да получаваме новини и от там. А чичко Гугъл ще помага в превода от испански или португалски.Не знам точно какви езици говорят Перу,Панама,Парагвай.

# 67
Кати, мамашите добр се справят и с латиноамериканската преса - доста новини преведоха за 1001 нощ, Бергюзар и Халит, които вече са станали всеобщи любимци. Даже някакъв кмет ги беше канил на посещение като част от предизборната си кампания.  Joy Joy Joy Това пък ме подсети, че скоро ще има кметски избори и при нас, та нашите кандидат-кметове може да почерпят опит.  Joy Joy Joy

От инстаграма на Нургюл

Bugün tersimden kalktığımın resmidir😜foto:Stefano Galuzzi #Günaydın

# 68
  • На юг от тук
Как хубаво си е затворил очичките в очакване на целувка.

# 69
  • На юг от тук
И пак стигаме до магията наречена Саваш.

# 70
  • На юг от тук

# 71
 Привет, момичета!!!  Hug Hug Hug Hug

Малко се изгубих от хоризонта, но техническото ми пособие се разболя, по-точно аз му счупих екрана и ходи на доктор, но вече пак сме заедно. Успях да ви прочета и да се повеселя  Grinning
 Значи момчето пак по Адана и кафенетата...  Joy Добре си почива и забавлява, на няма ли да се стягат вече за ККК2, до кога ще се мотаят. Joy Да се захваща за работа, после сериал го чака... Дано поне от нова година започне сериала, че ще започна и аз да залитам насам-натам. Той не знае ли каква българска поговорка си имаме newsm78 - Очи които не се виждат, се забравят. Wink
 Много се радвам за ЛиН, за дон Саваш и синьорита Ясемин, но наистина доня Корлеоне ще ги научи братята латино как се командва картел...  Heart Eyes Ени newsm10
 Кати, няма друга такава магия  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Алекс, а ти като пчеличка... събираш инфо-прашеца от всякакви възможни източници Hug
 Хриси по красотите  smile3501
 Марти и тя се губи като мен, но не чак толкова. Тя обича да е от мястото на събитието и да не е тръгнала за Латинска Америка newsm78 hahaha hahaha hahaha

И аз да върна малко лентата с моя любим Ешреф, много го харесвах този герой Sad

# 72
Танче, Hugрадвам се, че се появяваш. Не съм се изгубила, а се насъбраха много задачки, проблеми, гаден вирус и настроение в точката на замръзване. smile3515 Weary smile3518
Латинска Америка на този етап не ми е в плановете, но бяхме на друго мероприятие с Патрона.  smile3503 Пусто вълнение не помня нито къде, нито коя беше тази.

От ФБ и Инста на Мурат бей

Кати, Hug Алекс,  Hug Хриси, Hug Ени, Hug

# 73
Таня, честита радост!  Hug Друго си е собственият ти компютър да ти е в ръцете.  Grinning И да внимаваш вече къде си оставяш слушалките.  Peace Joy Joy Joy А Патрона аз продължавам да чакам да го видя в Лос Анджелис, вместо в Старбъкс - Адана, но надеждите ми все повече се изпаряват...  Sad

Танче, Hugрадвам се, че се появяваш. Не съм се изгубила, а се насъбраха много задачки, проблеми, гаден вирус и настроение в точката на замръзване. smile3515 Weary smile3518
Латинска Америка на този етап не ми е в плановете, но бяхме на друго мероприятие с Патрона.  smile3503 Пусто вълнение не помня нито къде, нито коя беше тази.

От ФБ и Инста на Мурат бей

Кати, Hug Алекс,  Hug Хриси, Hug Ени, Hug

Марти, тъкмо се изсилих да го слагам.  Grinning С тази лейди го имаше и преди на една снимка и май са семейни приятели. Ето я предишната фотка.

А ето и нещо от инстаграма на Нругюл - тя пише, че последният епизод за сезона ще бъде излъчен на 29 юни!!! Значи ще има още цели 3 епизода!!!  Grinning

Son bölümümüzün yayın tarihi 29 hazirandır. Duyurulur󾌸󾌸󾌸 #iyiakşamlar @leylatanlaar @paramparcadizi

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 20:40 от Alex_B

# 74
Алекс, златна си  Hug  bouquet Знаех, че някъде съм я виждала  Peace

А по повод вчерашната фотосесия с фенки тийнеджърки (това, че пада възрастовата граница на фенската маса изключително ме радва  newsm10 newsm03 smile3501), девочките са намерили снимка на култовото кафе Старбъкс - Адана. Всъщност в Адана има няколко кафета от веригата, но се твърди, че това е "нашето"  Peace  Не съм сто процента сигурна във фактите (Мурат бей отсъства  Laughing) и затова я слагам в спойлер  Peace

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт