Как преодоляхте болката от раздялата след дългогодишен брак?

• 47 756
  • 498
  •   1
Отговори
# 270
То па разговори само нейния, упс, чуждият вече, мъж, може да води. Айде чак пък.... Но да, ще си го прибере рано или късно!  Whistling Crossing Arms

# 271
Ilinalina, така де....ама не всички са като теб. Simple Smile
Има жени, които "струват" доста на мъжете си....от там и децата им и т.н.
А защо реши, че една 20+ годишна мацка, не може да е с 40+ годишен, по други причини освен пари, ресторанти, спа и т.н.?. Simple Smile

Секса с 20годишен може да е по-добър само от към издръжливост. Simple Smile

# 272
Ilinalina, така де....ама не всички са като теб. Simple Smile
Има жени, които "струват" доста на мъжете си....от там и децата им и т.н.
А защо реши, че една 20+ годишна мацка, не може да е с 40+ годишен, по други причини освен пари, ресторанти, спа и т.н.?. Simple Smile

Секса с 20годишен може да е по-добър само от към издръжливост. Simple Smile

Принципно е права. На 20 са за дребни подаръчета, излизания, пътешествия.
След 27 (по мои наблюдения) започват претенциите, тогава са и най-опасни - живот заедно, общ дом, защо си оставил на бившата това/онова, вечер се прибираш тая си е у вас все едно си е в къщи. А уж беше ергенската ти бърлога. Какво правим с живота си, искам семейство, искам дете, къде беше, пак ли беше при оная, при развода детето е оставено на нея и там работа нямаш. И кво? Отърва се от едната за да налетиш на същата но по-млада. Ако ви е по-дълга връзката вече не е и толкова млада но и не е чак толкова нова.
Любовницата трябва да си остане любовница

# 273
Scooba, естествено....всяка жена в някакъв момент се "светва", че само с чукане и дреболии, не може да се кара дълго.

# 274
Скуба,повярвай,каквото и да си говорим 40 годишния след 10 годинки ,ще е 50 годишен,пък 20 годишната ще е в 30-те и ще е жена та дрънка-и в сексуално и в каквото и да си помислиш отношение.
Въпрос на време е,да се осъзнае,че не й трябва толкова застарял партньор.
Някои липси не се компенсират даже и с дебел портфейл!Честно!

# 275
към авторката:

Много са изписали днес момичетата и момчетата.
Нямам време всичко да прочета, но прочетох твоите отговори. Днес звучиш много по-уверенo i vedro Има светлина в тунела: ще се справиш, ще се вземеш в ръце...Просто нямаш друг избор!
 ...И наистина много ти е рано да мислеш за внуци ...а за кариерата, знай че...след детето ти, това е наи-важното нещо...

Сега ще отида да харесам постовете ти, на които се зарадвах!
Пожелавам ти скоро да изчезне болката ...ше се справиш!  Grinning Grinning

# 276

Е, дойдохме си на думата......
А ти тази вечер що не си с младото гадже ми киснеш тука при "лелките" Laughing

# 277
Какви внуци?  Laughing Та щерката е на 14 години

# 278

Е, дойдохме си на думата......
А ти тази вечер що не си с младото гадже ми киснеш тука при "лелките" Laughing

Щото сигурно мрънка и не иска да е само любовница вече....Simple Smile

# 279
Добре де, мъж на 40 бил стар да се заглежда по младо.................................
И като мъж - не, не е комплекс, мъж който може да си позволи 23-годишна няма как да е смачкан и комплексиран, иначе 23-годишната няма да го отмъкне защото на нея комплексиран не й трябва.
Ами какъв е, бе, Скуба?      Joy 
Точно тези, дето се обзавеждат с някоя млада и глупава пикла, са най-големите комплексари.    Mr. Green
Кой нормален, трезвомислещ, умен, интелигентен и уверен в себе си мъж ще тръгне да се прави на маймуна и да става за резил на дърти години?А?     Laughing
Като не е комплексар, що е тръгнал да се доказва на младото гадже?Като не е смачкан и комплексиран, що му трябва одобрението на младото гадже, що държи да му четка егото?
Всеки мъж, тътрещ се след момиче, което може да му бъде дъщеря, че и внучка, си е комплексар отвсякъде.Знае си се колко "струва", знае, че не може да омае истинска жена, с достойнства и качества, затова налита на младото и глупавото, дето се впечатлява от една ламарина на 4 гуми и стек с трюфел.
И ти си се обзавел с една "торба" комплекси, с всеки свой пост го показваш....

# 280
  • Варна
Добре де, мъж на 40 бил стар да се заглежда по младо.................................
И като мъж - не, не е комплекс, мъж който може да си позволи 23-годишна няма как да е смачкан и комплексиран, иначе 23-годишната няма да го отмъкне защото на нея комплексиран не й трябва.
Ами какъв е, бе, Скуба?      Joy  
Точно тези, дето се обзавеждат с някоя млада и глупава пикла, са най-големите комплексари.    Mr. Green
Кой нормален, трезвомислещ, умен, интелигентен и уверен в себе си мъж ще тръгне да се прави на маймуна и да става за резил на дърти години. А?
  Е, хубу де! Как така, когато мъжът харесва нас - е интелигентен, разумен и там каквото беше... Но ако има дързостта да хареса друга, той вече е изкукал и тъп; а нивото му - под всякаква критика?
  (И колкото е по-млада другата, толкова тази метаморфоза е по-мащабна и изненадваща...)
  За мен лично е обидно да мисля, че мъж който е обичал и харесвал мен, всъщност има доста ниски критерии. И би живял/правил деца - с много по-глупава(за нейните години и опит), по-неморална и по-алчна от "стандартната" жена (и от мен, разбира се Wink). Че и "парцал" на всичкото отгоре! Rolling Eyes
   А! И защо, мъж на 40 е в "дъртите" си години, а жената - в разцвета на живота и силите си? И за нея - не е късно да срещне нов човек и да ражда; а мъжът на тази възраст - на пръст намирисва вече? Thinking
(Никого не оправдавам, симпатизирам, подкрепям (почти като Швейцария Simple Smile). Не ми липсва и женска солидарност (когато е оправдана). Просто такива противоречия, малко ме озадачават.)

Последна редакция: чт, 11 юни 2015, 02:56 от Trill

# 281
То па разговори само нейния, упс, чуждият вече, мъж, може да води. Айде чак пък.... Но да, ще си го прибере рано или късно!  Whistling Crossing Arms

НЕ MИСЛЯ!

# 282
И аз мисля, че Илина ще си прибере мъжа след време и ще продължи да си го отглежда. Crazy

# 283
Еми да си го прибира, нейна работа. Нито ще е първата, нито последната.

# 284
Ами какъв е, бе, Скуба?      Joy 
Точно тези, дето се обзавеждат с някоя млада и глупава пикла, са най-големите комплексари.    Mr. Green
Кой нормален, трезвомислещ, умен, интелигентен и уверен в себе си мъж ще тръгне да се прави на маймуна и да става за резил на дърти години?А?     Laughing
Като не е комплексар, що е тръгнал да се доказва на младото гадже?Като не е смачкан и комплексиран, що му трябва одобрението на младото гадже, що държи да му четка егото?
Всеки мъж, тътрещ се след момиче, което може да му бъде дъщеря, че и внучка, си е комплексар отвсякъде.Знае си се колко "струва", знае, че не може да омае истинска жена, с достойнства и качества, затова налита на младото и глупавото, дето се впечатлява от една ламарина на 4 гуми и стек с трюфел.
И ти си се обзавел с една "торба" комплекси, с всеки свой пост го показваш....

Не доказва нищо, не са комплекси Love!, КЕФИ СЕ и си я ползва по предназначение. И последната му мисъл е какво мисли за него 40+ бившата му - тя е толкова по-добра, умна и красива от младата че вече има опашка пред бившия му дом и раздават номерчета като за цветен телевизор пред ЦУМ  hahaha
По същата логика си купуваш нова кола - щото старата ти е омръзнала, щото новата вътре мирише на ново, щото старата се троши, дава ядове - боли ме главата, уморена съм, само за това мислиш.
Как младата един път не я заболя глава бе дееба...
Как новата кола един път не се повреди и да ме ядоса че отказва баш когато имам нужда от нея.
Ние не се тътрим след младата, тя се тътри след нас

Къде е предимството не разбрах да се докажеш със старата жена и старата кола  Joy

Ще те замоля да запомниш 2 неща, може и да разбереш мъжката логика:

- колите си ги купуваме за СОБСТВЕНО УДОВОЛСТВИЕ не за да впечатляваме някоя - и 20 и 40 годишната са технически неграмотни а жена-шофьор и негър скиор няма за да се впечатли от пътно поведение, така че с колата впечатляваме единствено себе си и приятелите си.
По същия начин се отнасяме с младата - ЗА КЕФ. А кеф цена няма. Нито имаме намерение да й правим деца, още по-малко да градим бъдеще с нея
- голямата кола НЕ ОЗНАЧАВА малка пишка - същото е като голямата къща, по-удобна е.

Да омае истинска жена??? Че кое й е ,,неистинското,, на младата??? Съвсем нормална жена си е, БЕЗ ГЛАВОБОЛИЕ, не мрънка за глупости, голям част от тях са по-образовани и най-важното качество - имат различен поглед върху доста неща именно защото е нова генерация. От много малко от тях но има какво да се научи, да видиш нещата от различен ъгъл, защото бъдещето е тяхно, иначе трябва да остана с ,,истинската,, и да си остарея като начин на мислене с нея. А мерси. Кат е толко истинска и качествена нека я вземе друг, аз каквото съм можал съм взел от нея ДОКАТО Е БИЛА МЛАДА Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт