И като мъж - не, не е комплекс, мъж който може да си позволи 23-годишна няма как да е смачкан и комплексиран, иначе 23-годишната няма да го отмъкне защото на нея комплексиран не й трябва.

Точно тези, дето се обзавеждат с някоя млада и глупава пикла, са най-големите комплексари.

Кой нормален, трезвомислещ, умен, интелигентен и уверен в себе си мъж ще тръгне да се прави на маймуна и да става за резил на дърти години. А?
(И колкото е по-млада другата, толкова тази метаморфоза е по-мащабна и изненадваща...)
За мен лично е обидно да мисля, че мъж който е обичал и харесвал мен, всъщност има доста ниски критерии. И би живял/правил деца - с много по-глупава(за нейните години и опит), по-неморална и по-алчна от "стандартната" жена (и от мен, разбира се

Да, ако мъжът ми изкука толкова, че да залази след 20 годишни пикли, определено ще се почувствам обидена.Ще ми е гадно, че след мен може толкова да занижи критериите си.
И да, мъжете, които след 45-50 тръгват на лов за млада плът, определено са изкукали и затъпели.
Обяснението е, че и мъжката критическа възраст има хормонални промени, които не се знае накъде ще "избият".
Та в този ред на мисли, не е противоречие.Бих съжалявала ужасно, че съм подарила живота си на човек, който не го е заслужавал.
Scooba , не се напъвай, ясен си ми като две и две четири.

Мъжката психика отдавна ми е кристално ясна.И такива неначесани комплексарчета като теб хич не ме впечатляват.