И като мъж - не, не е комплекс, мъж който може да си позволи 23-годишна няма как да е смачкан и комплексиран, иначе 23-годишната няма да го отмъкне защото на нея комплексиран не й трябва.
Точно тези, дето се обзавеждат с някоя млада и глупава пикла, са най-големите комплексари.
Кой нормален, трезвомислещ, умен, интелигентен и уверен в себе си мъж ще тръгне да се прави на маймуна и да става за резил на дърти години. А?
(И колкото е по-млада другата, толкова тази метаморфоза е по-мащабна и изненадваща...)
За мен лично е обидно да мисля, че мъж който е обичал и харесвал мен, всъщност има доста ниски критерии. И би живял/правил деца - с много по-глупава(за нейните години и опит), по-неморална и по-алчна от "стандартната" жена (и от мен, разбира се
). Просто такива противоречия, малко ме озадачават.)Да, ако мъжът ми изкука толкова, че да залази след 20 годишни пикли, определено ще се почувствам обидена.Ще ми е гадно, че след мен може толкова да занижи критериите си.
И да, мъжете, които след 45-50 тръгват на лов за млада плът, определено са изкукали и затъпели.
Обяснението е, че и мъжката критическа възраст има хормонални промени, които не се знае накъде ще "избият".
Та в този ред на мисли, не е противоречие.Бих съжалявала ужасно, че съм подарила живота си на човек, който не го е заслужавал.
Scooba , не се напъвай, ясен си ми като две и две четири.
Мъжката психика отдавна ми е кристално ясна.И такива неначесани комплексарчета като теб хич не ме впечатляват.

мъж, който виси целодневно и целонощно 

Сигурно затова ги разбирам по отношение на младата плът.