Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~128

• 23 375
  • 739
  •   1
Отговори
# 75

...това не е ли Елиф, на мястото на катастрофата???? newsm78
Значи, знае ...навярно от Максут...подробностите...и истината за кой го е причинил! newsm78

Извинявай те,но къде е Елиф на снимката  newsm78

# 76

...това не е ли Елиф, на мястото на катастрофата???? newsm78
Значи, знае ...навярно от Максут...подробностите...и истината за кой го е причинил! newsm78

Извинявай те,но къде е Елиф на снимката  newsm78

ЙОРДАНКА ЙОВЧЕВА  Hug
Може би силуета, на жена, която гледа към морето...Но тук на снимката много е облагородено мястото, а на мястото на катастрофата беше пустош...Не знам...Може би Кралева ще каже какво е имала предвид....

# 77
  • Плевен / София
Деси
добре, че ми напомни да изпия следобедната доза кафе  Coffee Coffee
Преди Гости се грижеше за следобедното кафе с още нещо, но сега ми е "сърдита", че нападам нейния човек и ме остави сама да се оправям с кафето и другите удоволствия....
Заповядайте и вие  Hug

Скрит текст:

Деси всичко е в сферата на предположенията....Ти не ми вярвай - това не ми е силната страна....Пишем си сценарии по картинка или текст, че дори си измисляме....Знам само, че и в този епизод ще хабим нерви.....Ама иначе ще ни бъде скучно.....

Здравейте момичета Hug
аз докато се "потя" и право сладко от вишнап ....сте изписали старата тема...новата е почти стигнала 10 стр. и аз какво да кажа освен ашкулсум.....аз превод на тази серия няма да гледам....пазя  си сърцето....да видим как ще свърши сезона пък ще се върна назад да го видя на спокойствие.....

# 78
ЙОРДАНКА ЙОВЧЕВА
на мен ми се вижда като жена с пусната коса снимана в гръб- но не съм сигурна....

мисля, че и тази снимка е нова - от монтажа на Парченцата

# 79
  • Плевен / София
Ани Hug
Скрит текст:
вишнапа е кръстоска между череша и вишна/голяма е като черешата, а киселее като вишна/ направих 3 дози/36 бурканчета/ но като имам в предвид как се ядат палачинки у нас ....няма да стигне за дълго....добре, че няма вече плод, че утре трябва да съм на работа....
Какво да  ги правим и двамата с Кахраман ....емоционални, инатливи..... ooooh!ще видим какво са измислили сценаристите....надявам се любовта да победи....Максуд е готов да я убие , но  на Кахраман да не я даде...ако това е любов....аз ще стана товарен влак.....Дефне се надявам накрая да си получи това което е заслужила....на мен ще ми бъде интересно да видя реакцията на Зия бей.....много ме разочарова....заради холдинга пожертва Кахраман.... ooooh!

# 80

Разбирам Султан за мъката й, но изобщо не е права да подстрекава Елиф да се омъжва за Максут....

Когато споделяше с Назлъ, какви номера й правят в имението, Назлъ предложи да се обадят на батко Кахраман и да му кажат. Султан тогава каза, че няма смисъл, той и Кахраман бил като другите....Сама искаше да се справи, но не успя. Затова загуби и Назлъ....
Едно време уби мъжа си, защото той караше насила Елиф да се омъжи за Максут, сега много бързо го заобича....А това, че Максут е егоист и маниак и държа Елиф далече от детето й, от мъжа й , от майка и сестра - това няма значение. Нали я е спасил - да спаси я, но я превърна в затворник. И ако Султан вини Кахраман за смъртта на Назлъ, по-големия виновник е Максут - защото ако не държеше Елиф в затвор, това нямаше да се случи - с Назлъ....

Адииииииии подпалих отново....Спирам  Stop

Гости

Скрит текст:
Знам какво е вишнап - ние имахме, но изсъхна, а имахме около 5-6 вишни - и те бяха много едри...

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 21:08 от MAMA-AN

# 81
# 82

Здравейте момичета Hug
аз докато се "потя" и право сладко от вишнап ....сте изписали старата тема...новата е почти стигнала 10 стр. и аз какво да кажа освен ашкулсум.....аз превод на тази серия няма да гледам....пазя  си сърцето....да видим как ще свърши сезона пък ще се върна назад да го видя на спокойствие.....

А така - много обичам сладко от вишни  Hug Едно време и аз правех - по две дози и не стигаше до никъде....Става с рубинено червен цвят...ох покапах се  Crazy

Голямо писане пишем - те трият, ние пишем....и изписахме предишната тема...Тази дано да стигне за вторник...че пак ще се нервим...Този път, аз с Елиф....Щяла да се жени за онзи задник, който я раздели с детето и Кахраман 2 години....Само да посмее..... smile3512

Гости   Hug  ! Аз също не съм гледала филма с превод от 29 епизод…ще изчакам като теб !   Peace

Ох вишни не съм хапвала поне 5 години !  Sick

# 83
Ани Hug да не забравиш да гледаш Черни планини!Започва! Peace

# 84
Ани Hug да не забравиш да гледаш Черни планини!Започва! Peace

Гледам го  Peace Този път не забравих...

Тио  Hug и аз няма сега да гледам 32 епизод...след финала на сезона...

# 85
Имението е  продадено  ,ами сега ?  

# 86
Имението е  продадено  ,ами сега ? 

newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 Нямат пари и за такси  Thinking #Crazy #Crazy #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

# 87
Имението е  продадено  ,ами сега ? 

newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 Нямат пари и за такси  Thinking #Crazy #Crazy #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

Ани на вещиците работните пособия са в каруцата ,да грабват метлите и да почват към фирма "Чистота" !

Joy Joy Joy Joy Joy

# 88

https://youtu.be/h0TEKLB2bQc

Най- новия клип - от преди 8 часа....

Ани Hug  тази песен съм я слушала и в клипове в/у други сериали! Хареса ми! Peace

Ето текста на български език и оригиналния клип с двамата изпълнители! Peace

http://tekstove.info/browse.php?id=41763

# 89
Злати  Hug много благодаря за текста на песента - много тъжна, както и живота на нашите герои  ooooh!

Битката с душата е по-трудно от битката с врага!

Скрит текст:
Свършвам деня на 11-та страница...Да видим утре сутрин с колко ще ни върнат назад....

Понякога се усмихваш, а аз се усмихвам в отговор, защото гледайки усмивката ти, започвам да подозирам, че животът не е толкова лош, колкото си мислех.

Добро утро момичета  Hug
С този пост нощес ви пожелах лека нощ, със същия ви казвам добро утро.

Скрит текст:
Както виждате осъмнахме с 5 страници по-малко. Нощес имах разговор на високо ниво. Може би по-късно няма да мога да пиша, затова искам само да знаете.
Правилата на форума задължително важат само за нашата тема. Ние сме БогоНаказани Много от вас пишат и в други теми и знаят каква е действителността. Ако аз съм причината да се трият постове, за неспазване на правилата на форума с удоволствие ще преотстъпя мястото на друг да пуска темата.
Ако искате да не се изтриват постове - не трябва да има спам и не трябва да следват постове на един и същ потребител един след друг. Ако искате да напишете нещо ново, но в темата никой не е публикувал след вас, изчаквайте, защото на следващия ден поста ще бъде изтрит.
Това е. Не само в сериалите, но и в реала злото, завистта, интригата... побеждават....
Желая на всички хубав ден и успешна нова седмица  Hug

Последна редакция: пн, 08 юни 2015, 06:16 от MAMA-AN

Общи условия

Активация на акаунт