"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 73 тема

• 25 052
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Рина newsm10, само си позволявам една мъъъничка корекция - с оглед тежкото раняване на Ел Peace. В първата половина на епизода - Ел бързо се възстановява, във втора - Йо си я води в евето и започва подготовка за рехабилитация Wink. 50-ти епизод - интензивна рехабилитация. Така ще е по-правдободобно, да не говорим колко ще ни допадне newsm47 newsm47 Peace

А доФтУра каква рехабилитация ще предложи след рана в коремната област? Лъжички? Thinking

На ушенце, Сабинка, на ушенце Wink Mr. Green. Днес съм предпазлива, щото.... tooth
Скрит текст:
напр. третиране на белега с разни неща, поглаждане, смяна на местата newsm47 newsm43
[/quote]

Кити,

Скрит текст:
има учебници, Кама Сутра - може ли по-подробно, защото ме боли черният дроб и не знам,каква рехабилитация да му приложа, при положение за довечера вечеря плюс рожден ден? Подпирам го с кредитна карта, но ефект йок.

# 376
https://www.youtube.com/watch?v=NX2iMD-hyXQ&feature=youtu.be

пратихме селфи и сега тя само ще говори ooooh!
отказвам се

# 377

Може да се следи и чрез   https://www.periscope.tv/w/aEgVuTExMDQ5NDh8MjA5OTA4NjNjfZwNJQIcA … NN__I8wg200N5SQ==

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 14:27 от rina-rina

# 378

Кити,

Скрит текст:
има учебници, Кама Сутра - може ли по-подробно, защото ме боли черният дроб и не знам,каква рехабилитация да му приложа, при положение за довечера вечеря плюс рожден ден? Подпирам го с кредитна карта, но ефект йок.

Сабинка,
Скрит текст:
А че чети я, де, таз Кама Сутра дето я има. Ако изпрактикуваш всичко от нея, черният ти дроб ще стане като на младенец Mr. Green Нямаш време Joy. Едно време имах някакъв апокрифен вариант на книжката, дето се четеше само на свещи, ама де да помня дали съм го прибрала и къде Joy Joy Joy Joy Joy

# 379
# 380

Кити,

Скрит текст:

Сабинка,
Скрит текст:
А че чети я, де, таз Кама Сутра дето я има. Ако изпрактикуваш всичко от нея, черният ти дроб ще стане като на младенец Mr. Green Нямаш време Joy. Едно време имах някакъв апокрифен вариант на книжката, дето се четеше само на свещи, ама де да помня дали съм го прибрала и къде Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Аз първо трябва да мина целогодишен курс йога с всичките промивки включая и чак тогава мога да погледна тази дрееевна книга. Mr. Green За ГГ ми е ентересант. smile3503 Например - с ръчички.

# 381
  Свърши. Разбрах само, че много ни обича. Crazy

# 382
  Свърши. Разбрах само, че много ни обича. Crazy

Е те това ми трябваше да чуя, иначе нямаше да мога да изгледам спокойно епизода довечера Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:
За ГГ ми е ентересант. smile3503 Например - с ръчички.

Скрит текст:
Има, имааа Joy Joy Joy Joy Joy

# 383
Здравейте,момичета! Hug Hug Hug

Кески Hug,честит рожден ден! newsm59

Скрит текст:
Бъди здрава,щастлива и много обичана!

Лава Hug,честит рожден ден на детенце! newsm38  baloni

Скрит текст:
Да бъде здрава,весела, щастлива и с много късмет!

# 384
Хаштагът: 

#sonumuzbumu

# 385
Ринка Hug
Боже, какъв е тоя -хаштаг-ужас!
 это наш конец?

# 386
Девремки,и аз като Бестемсу много ви обичам   love001
Кески,само красота да има около теб и в живота ти Hug  bouquet
Лава,да ти е живо и здраво малкото сладкишче Hug Само радост да ви носи  bouquet  bouquet  bouquet
Сега да се изложа по темата ЕнтелЕгентно и дълбокомислено приповдигнато  Wink hahaha
То е ясно,че серията ще е кахърна,но ......ами като знам,че Елифче ще оживее,някакси ми е приповдигнато Wink И още нещо-не ме бийте,моля  Rolling Eyes Ако дилемата е бебето или Елифче, по-добре да е детето.
Селфииии,има ли място под стола,деврем Praynig
Това е песента на Уур Аслан Peace

# 387
Скрит текст:

# 388
Звезди ,
за  спойлера newsm51
 Нещо има тука ,много сме нагласени

А дяцата си играят на шивачи

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 17:38 от Maya@

# 389

Общи условия