"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 73 тема

• 25 055
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Събинка, още вчера и обясних на БТЕ Селфиета, че трябва да взима самолета до Милано, ама тя седи тук и реди кара мисли и страсти. Ще и блокирам картите да разбере добре ли е.   Mr. Green

Блокирай! Naughty Другото кара й се е отразило зле и днес е неузнаваема. ooooh!

# 361
  • В Града на липите
Цитат
... Чертата на монитора почнала да се криви, Ел отваря очи и пита за комисаря. Това как точно ще стане да го мислят СЦ.  Crossing Arms Но от съболезнованията до новият живот минават 2/3 от болюма и всичкото деврем е потънало в сълзи и скръб.  Tired

Начи това с чертата и възкръсването е лесно. Долу горе, както Йо проговори с тръбата в устата  Grinning
Другото обаче няма как да стане. Ел ми се вижда рипнала на крака, някъде след първия час, но към края вече ще е в кондиция.

# 362
Здравейте Девремки
Селфи твоя сценарий ми хареса...
Нека така да бъде /гледала съм го  и в друго тр дизи /
Аз днес съм така,защото е сряда и не се сяда..
https://vine.co/v/eWtYwd3ZmPm

# 363
Стига сте ми морили Ел, няма черти няма падане на бебеци
снимките заблуждават  Crossing Arms

# 364
Преди да тръгна на шопинг терапия  Wink пускам един софт вариант за довечера.
Ел е мнооооооооого зле. Всички крачат нервно пред операционната. Излиза доктор бей и казва репликите от трея - Не можахме да я спасим. Моите съболезнования!  Shocked Йо се свлича на земята и рИве с глас.  newsm45 ЕРД-то го гледа лошо и рони крокодилски сълзи. Аслъ изпада в нервна криза. Най-добре е Нилю защото тя е в обичайното си състояние - рИване.  Cry
В това време сестрата вика доктора, че нещо и се е видяло съмнително.  Wink Отиват при Ел и... О, чудо! Чертата на монитора почнала да се криви, Ел отваря очи и пита за комисаря. Това как точно ще стане да го мислят СЦ.  Crossing Arms Но от съболезнованията до новият живот минават 2/3 от болюма и всичкото деврем е потънало в сълзи и скръб.  Tired

Плах опит да омекотя още твоя вариант Wink Mr. Green:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
юпи - селски тарикат с висше образование и с марков шушляк. От английски YUP - "Young Upwardly-mobile Professional".
инжектопляктор - нищо не значеща, но благозвучна дума
пустиняк - Първата и най-бързо научавана дума, служи за универсална обида, със силна емоционална натовареност. Близка до глупак, идиот, олигофрен, ниско интелигентен човек.
мимижлийка - Митично същество, паразит, обитаващ тестисите на пичата въшка. Също познато, като най-малкото животно. Използва се алегорично за душевно малък човек. Произходът (етимологията) на думата може да се отнесе до популярен виц за Иванчо.
Мукавей
1. Използва се за название на специфична част от върбовото дърво, а именно - клона.
2. В зависимост от ситуацията думата може да се превърне в нарицателно за мъжки полов орган, отличаващ се с размери и твърдост.
Заб. Употребява се в районите с мекоговорящо население (наричащи себе си не-шопи), най-характерна е за Ямбол.
Ганчо - Думата "ганчо" (с малка буква, тъй като в случая не е в значението си на съществително собствено) може да бъде използвана като синоним на думата "нърд", но с по-голям фокус върху социалния аспект. "Нърд" описва по-пълно индивидите, за които се отнася и техните интереси. "Ганчо" описва тяхната социална неадекватност.
Гудзук - грозотия, грозна жена, с национална забрана за осъществяване на полов контакт заради съществуваща опастност от предаване на генетичния й материал. Етимологията на думата има абревиатурен характер от ГУДЗУК - Грозен Урунгел с Държавна Забрана за Употреба на К....е.
накокържан - загадъчна дума, употребена от премиера Бойко Борисов по адрес на БСП
грозофил - леко причудлива обидна дума за човек с грозна, неприятна външност. Вероятно възникнала в училище покрай часовете по биология, под влияние на термина „хлорофил” (без каквато и да било връзка). Употребява се без изменение и за двата пола.
диференциал - Задник, гъз, дупе. Често се употребява в сексуален подтекст. С думата диференциал най-точно се определя изключително голям гъз. Кардан, от своя страна, се използва за мъжки полов орган.
на Брад Пит брат му - Субект (или по-скоро персонаж) с не много ясна самоличност - малко „на всяка манджа мерудия” - който бива споменаван понякога около холивудския актьор, с повод или без повод. Спонтанно зародил се лаф - от идентичното произношение на англосаксонското име „Брад” и българското нарицателно „брат” (заради обеззвучаването на „д” в края на думата).
P.S. Всъщност, след справка с Гугъл, оказва се, че Брад Пит наистина имал брат..., ама това изобщо няма връзка с нашия си лаф, и е ясно, че под „на Брад Пит брат му” се разбира някакво съвсем различно лице, нямащо нищо общо с действителността.
Системата е Халифакс
1. всичко е в тотален безпорядък, хаос. Например серия от несъвместими и противоречащи си събития, които обаче, противно на всяка логика, се случват едновременно (т.е. „всичко е пълна лудница, ама няма да се плашите!”).
2. нещата са в пълен синхрон - всичко е точно, перфектно, на шест (въпреки че на пръв поглед може да изглежда обратното).
Доткур - Мизерен опит да се произнесе думата Доктор. Най-често тази дума се чува от хора с липсващи предни зъби или някой ходещ чорап който иска да се изБъзика с даден лекар
аз обичам мач и боза - Известен пример за „палиндром” - дума или израз, които се четат еднакво отпред-назад и отзад-напред
Други примери: „бял хляб”, „алена фанела”

публично изнасилен човек - това „означава” абревиатурата на ПИЧ, според онази шега, която много от нас са чули за пръв път още през ранния пубертет... Разбира се, още тогава повечето осъзнават, че това е просто глупава шега (е, вероятно с някои изключения...). Ако обаче си прехвърлил 15 (максимум) и все още се кефиш на това „значение” на думата, явно имаш някакъв проблем...

# 365
  • В Града на липите
Стига сте ми морили Ел, няма черти няма падане на бебеци
снимките заблуждават  Crossing Arms

Споко, деврем  Hug
Другарката Бисена, ни обеща Ел и Чичи живи.  Grinning

# 366
Лава, честит празник на принцесата ви!  newsm67
Да е здрава, щастлива и  ви радва с успехите си.

Скрит текст:
цветя за мама

Аз съм за по-спокоен сценарий - Ел бързо се стабилизира / първата половина на епизода/ и Йо си я води в евето /втората половина на епизода/ за рехабилитация.  Peace

# 367
Преговор на познатото, че позабравихме детайлите:  Peace

1 трейлър -     http://www.videoclip.bg/watch/484435_kara-para-ask49-epizod1-trejlr-bg-sub

2 трейлър -     http://www.videoclip.bg/watch/485823_kara-para-ask49-epizod2-trejlr-bg-sub   

резюме:
След разговора с шофьора на линейката Йомер е сигурен, че Хюсеин е жив. Разбира, че е бил прав. Използвали са го за заговора срещу Елиф. Решава да докаже, че Хюсеин е жив и да спаси Елиф. Метин разбира, че Йомер е предприел действия и се готви да му попречи. Ще успее ли Йомер да докаже, че Хюсеин е жив?

Елиф е сериозно ранена при нападение в затвора и се бори за живота си. Йомер е до нея. Получава новина, която го разстройва много. Каква е тя и защо Йомер не иска новината да стига до Елиф.

Хюсеин разбира, че Йомер го търси. Притиснат е в ъгъла. Метин го принуждава да довърши свършената на половина работа. В замяна на това Хюсеин иска от Метин Бурхан, за да може да напусне страната. Метин търси начин да вземе Бурхан въпреки Йомер.

Търсейки работа, Мелике се хваща на акъла на Фатма и поема по лош път. Без да подозира пада в мрежата на Мюмтаз. Мелике е в задънена улица. Мюмтаз я заплашва. Ще заведе ли Мелике Мюмтаз там, където той иска.

подсказка:
Тази седмица няма да има епизод, но аз ще ви пусна подсказките, за да има за какво да си говорите.

„Знам, че имам любима, която може за чуе дори мълчанието ми и ще прекарам живота си с нея.“

„Не успях да я / го спася. Моите съболезнования“. Може да сте си помислили, че тези думи се отнасят за Таяр или Елиф, но има и трети вариант. Краят на този някой, ще натъжи всички.

Йомер е в болницата до Елиф, а другите търсят Хюсеин.

Йомер: Ако искате да ни помогнете, вместо да идвате в болницата, търсете доказателството, за което разбрахме. Ако Хюсеин Демир е жив, трябва да го докажа. Няма да пращам Елиф отново в този ад.

Състоянието на Елиф е сериозно. Йомер е отчаян.

Йомер: Ако си отидеш, всичко ще свърши. Няма да имам причина да се будя сутрин. Ще умрат мечтите ми, скъпа Елиф. Не си отивай! Защото ти си във всяка глътка въздух, която поемам, във всеки мой сън. Само ти. Много те моля, не ме оставяй сам, не ме оставяй без дъх. Не ме лишавай от себе си, любима.

Таяр се опитва да убеди Метин.

Таяр: Смята, че брат му е жив...
Метин: Това е най-голямата глупост, която съм чувал. Хюсеин умря пред очите ми. ДНК анализът го доказва. Този Йомер съвсем е изперкал. Започнал е да взема фантазиите си за реалност.

Хюсеин разбира какво се е случило с Елиф.

Йомер се се опитва да предизвика повторна ДНК експертиза. Ипек предлага идея, която ще ги доближи до Хюсеин.

# 368

Аз съм за по-спокоен сценарий - Ел бързо се стабилизира / първата половина на епизода/ и Йо си я води в евето /втората половина на епизода/ за рехабилитация.  Peace

Рина newsm10, само си позволявам една мъъъничка корекция - с оглед тежкото раняване на Ел Peace. В първата половина на епизода - Ел бързо се възстановява, във втора - Йо си я води в евето и започва подготовка за рехабилитация Wink. 50-ти епизод - интензивна рехабилитация. Така ще е по-правдободобно, да не говорим колко ще ни допадне newsm47 newsm47 Peace

# 369

Аз съм за по-спокоен сценарий - Ел бързо се стабилизира / първата половина на епизода/ и Йо си я води в евето /втората половина на епизода/ за рехабилитация.  Peace

Рина newsm10, само си позволявам една мъъъничка корекция - с оглед тежкото раняване на Ел Peace. В първата половина на епизода - Ел бързо се възстановява, във втора - Йо си я води в евето и започва подготовка за рехабилитация Wink. 50-ти епизод - интензивна рехабилитация. Така ще е по-правдободобно, да не говорим колко ще ни допадне newsm47 newsm47 Peace

А доФтУра каква рехабилитация ще предложи след рана в коремната област? Лъжички? Thinking

# 370
„Не успях да я / го спася. Моите съболезнования“. Може да сте си помислили, че тези думи се отнасят за Таяр или Елиф, но има и трети вариант. Краят на този някой, ще натъжи всички.

Всеки ако каже, чия смърт би го натъжила, може събралият най-много гласове да спечели фразата. Peace
Тайар, Фатих,Хюсеин и Ипек фигурират след този текст. По моя логика - отпадат. Девремите тръгват по следите на Хюсеин и оттук-нататък е загадка, колко се връщат. Но пак е след репликата. Thinking

Имате ли да питате нещо Bestemsu Özdemir? След минута трябва да започне.

# 371
  Засега само е казала :"Възбудена съм". Вериятно от чата, а не идва от сет с фатих. Тц, грешка. Някакви почитатели на двойката си правят т...к с публиката. Закъснява. Нормално. Балканска държава, ако и да е Турция. Crossing Arms

хайде, след 20 минути има някакъв шум на екрана
появи се

https://www.youtube.com/watch?v=NX2iMD-hyXQ&feature=youtu.be

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 14:19 от sabina_k

# 372

А доФтУра каква рехабилитация ще предложи след рана в коремната област? Лъжички? Thinking
[/quote]

На ушенце, Сабинка, на ушенце Wink Mr. Green. Днес съм предпазлива, щото.... tooth
Скрит текст:
напр. третиране на белега с разни неща, поглаждане, смяна на местата newsm47 newsm43

# 373

Всеки ако каже, чия смърт би го натъжила, може събралият най-много гласове да спечели фразата. Peace
Тайар, Фатих,Хюсеин и Ипек фигурират след този текст. По моя логика - отпадат. Девремите тръгват по следите на Хюсеин и оттук-нататък е загадка, колко се връщат. Но пак е след репликата. Thinking

Имате ли да питате нещо Bestemsu Özdemir? След минута трябва да започне.

82 са "казали" в анкетата от  71 тема:   Peace

Анкета
Заради кого се изказват съболезнования в трейлъра на 49 епизод:
Елиф      6 (7%)
Тайяр   17 (20%)
Нилюфер  10 (12%)
Недрет        2 (2%)
Ипек     9 (11%)
Хюсеин   2 (2%)
Елван     4 (4%)
друг - посочете в темата   8 (9%)
нероденото дете на Елмерите   24 (29%)
Общ брой гласове: 82

# 374
  • Once there was a Hushpuppy...
Дали няма да се случи нещо с Арда? Thinking
Не ми се иска всъщност да умира никой, освен Чиче Mr. Green За Хюсо се разбрахме, че го искаме в затвора да си излежи кръвожадните престъпления...

Общи условия

Активация на акаунт