Остана съвсем малко до заветната сряда!Много хубави снимки и добре, че ги слагате по няколко пъти, че някои от тях съм ги позабравила, като например тази

сега нещо и по темата и не толкова
Явно е че сме трън в очите на някой от потребителите и той докладва на модератор. Те от своя страна разглеждат всеки сигнал и взимат мерки. Не четат темите подробно и не знаят кой крив, кой прав, нито пък, че нашата дискусия тук е в по-лек/лежерен стил. Ако не желаете да комуникирате конкретно с някой от модераторите, а само да съобщите за някакъв нереден постинг или публикация, нарушаваща правилата, то използвайте функцията "Информирай модератор" като кликнете върху линка в долния десен ъгъл на постинга, който е предизвикал Вашата реакция.
В полето "Въведи коментар" напишете какво считате, че не отговаря на правилата и е нередно и натиснете бутона ПРЕДАЙ.
След като предадете информацията, докладът ще достигне по имейл до всички, които имат права в този подфорум и този от модераторите, който пръв има възможност, ще му обърне внимание и ще реагира.
В докладите, които се получават, има линк към постинга, който визирате, както и коментара, който сте написали.
Модераторите не са задължени да Ви отговарят, но може да бъдете сигурни, че всеки един доклад се разглежда от всички администратори и модератори.
От това, че не се вижда публично порицаване на потребител, който е нарушил правилата и за когото сте информирали модераторите, не си правете извод, че не са предприети мерки.
Всеки, който е нарушил правилата, получава съответното предупреждение на лични съобщения или ако нарушаването на правилата е прекалено грубо - директна забрана за достъп.
Модератори за нашия романтичен форум не са посочени, което означава, че всеки от тях може да реагира на сигнал.
Можем да попитаме за причините да се трият постове в специалната тема за въпроси към администратори и модератори, но това не е гаранция, че ще ни отговорят, защото не са длъжни да го правят. Ще привлечем още негативно отношение и ще се "прочуем" като една друга тема.
Та, най-приятелски съветвам
да спрем с епитетите и възклицанията, че сме преметени и почистени, просто не отчитаме такъв момент и рано или късно ТОЗИ, който подава сигналите ще му омръзне. Обичайната практика е: модератора не проверява сигнализиращия, нищо, че той е някой който желае да създаде напрежение. Модератора проверява сигнала, като прочита малко страници назад и реагира както сметне за добре, според правилата и не е длъжен да обеснява на никого.
Нашата тема ще е активна още няколко седмици и няма смисъл да си създаваме излишни конфликти, колкото и да желаят това някои от потребителите четящи темата ни.
Съгласна съм, нианта.
Само че много бързо погреба темата.
Като започне с превод по наша ТВ?
Може и на Тим баба му да се включи. 

, пасът не е към мен, ама не моем се удържа да ти окажем един вид подкрепа... да ти Ударим едно раменце
и то сериозно. Ша ма прощават, ама то трябва да си кьорав като къртица, та да не видиш очеизвадното. И понеже аз засега само ползвам "индивидуални помощни средства" /разбирай цайси - в определени ситуации
.Но и аз съм от тези,които мислят,че химия има между актьорите.Не съм се замисляла обаче на кого ли му е по-трудно в общите им сцени

Все пак семейството е над всичко при комшиите! Виж колко бързо шунтираха онази дето играеше приятелка на соньорината заради внезапната визита в Рим и опита да навлезе в личното пространство на брадатия.Инфо което Севинч ми потвърди! Явно Е.А. спазва принципа : "да не си вади оная работа там където си вади хляба"!