"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 73 тема

• 25 092
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Скрит текст:
Привет девремите!  Hug Остана съвсем малко до заветната сряда!

Много хубави снимки и добре, че ги слагате по няколко пъти, че някои от тях съм ги позабравила, като например тази
Скрит текст:
тук са с дрехите от епизода, когато Елифче излиза от затвора, първият затвор  Grinning

сега нещо и по темата и не толкова
Скрит текст:
Девреми, да си спестим обидите към модераторите  Peace Явно е че сме трън в очите на някой от потребителите и той докладва на модератор. Те от своя страна разглеждат всеки сигнал и взимат мерки. Не четат темите подробно и не знаят кой крив, кой прав, нито пък, че нашата дискусия тук е в по-лек/лежерен стил.
Цитат
Как да информирам модератор?

Ако не желаете да комуникирате конкретно с някой от модераторите, а само да съобщите за някакъв нереден постинг или публикация, нарушаваща правилата, то използвайте функцията "Информирай модератор" като кликнете върху линка в долния десен ъгъл на постинга, който е предизвикал Вашата реакция.
В полето "Въведи коментар" напишете какво считате, че не отговаря на правилата и е нередно и натиснете бутона ПРЕДАЙ.

След като предадете информацията, докладът ще достигне по имейл до всички, които имат права в този подфорум и този от модераторите, който пръв има възможност, ще му обърне внимание и ще реагира.
В докладите, които се получават, има линк към постинга, който визирате, както и коментара, който сте написали.
Модераторите не са задължени да Ви отговарят, но може да бъдете сигурни, че всеки един доклад се разглежда от всички администратори и модератори.

От това, че не се вижда публично порицаване на потребител, който е нарушил правилата и за когото сте информирали модераторите, не си правете извод, че не са предприети мерки.
Всеки, който е нарушил правилата, получава съответното предупреждение на лични съобщения или ако нарушаването на правилата е прекалено грубо - директна забрана за достъп.

Модератори за нашия романтичен форум не са посочени, което означава, че всеки от тях може да реагира на сигнал.

Можем да попитаме за причините да се трият постове в специалната тема за въпроси към администратори и модератори, но това не е гаранция, че ще ни отговорят, защото не са длъжни да го правят. Ще привлечем още негативно отношение и ще се "прочуем" като една друга тема.
Та, най-приятелски съветвам  Peace да спрем с епитетите и възклицанията, че сме преметени и почистени, просто не отчитаме такъв момент и рано или късно ТОЗИ, който подава сигналите ще му омръзне.
Обичайната практика е: модератора не проверява сигнализиращия, нищо,  че той е някой който желае да създаде напрежение. Модератора проверява сигнала, като прочита малко страници назад и реагира както сметне за добре, според правилата и не е длъжен да обеснява на никого.
Нашата тема ще е активна още няколко седмици и няма смисъл да си създаваме излишни конфликти, колкото и да желаят това някои от потребителите четящи темата ни.  Peace

Съгласна съм, нианта. Peace  Само че много бързо погреба темата. Grinning Като започне с превод по наша ТВ? smile3521 Може и на Тим баба му да се включи. newsm78

# 166
# 167
Здравейте, деврем.   Hug

Да сте живи и здрави. Щастливи бъдете винаги, не само в денят на девремите.  Grinning

В началото на проекта Туба и Енги казаха, че не са се познавали. И са започнали да се опознават по време на снимки. Е както се случва понякога в живота, дали не е възможно много да си допаднеш с някой колега?  Mr. Green Особено, ако работата те поставя в едно легло с него от време на време, па макар и с дънки под юргана?  tooth

Фентъзи, wavey, пасът не е към мен, ама не моем се удържа да ти окажем един вид подкрепа... да ти Ударим едно раменце tooth tooth
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Наопъки на Сабина аз пък отговарям "да" Wink и то сериозно. Ша ма прощават, ама то трябва да си кьорав като къртица, та да не видиш очеизвадното. И понеже аз засега само ползвам "индивидуални помощни средства" /разбирай цайси - в определени ситуации Mr. Green/ и понеже 17-тото чувство ми го говори - абе, добре са се опознали Mr. Green Mr. Green за времето от 1 година снимки tooth Има игра и игра Peace Аз лично нЕам нищо НАпротив развитието на нещата в посоката, която на мен ми се иска Peace Няма нищо лошо в новите запознанства hahaha Peace Който го може си го може Wink hahaha

# 168
  • Once there was a Hushpuppy...
Добър ден Hug
имам 99+ отговори в темата Shocked, какво се е случило от вчера следобед до днес newsm78 се пита в задачата....Не сте хора вие, знам си аз, имате нещо общо с извънземен разум Mr. Green

# 169
Здравейте, деврем.   Hug

Да сте живи и здрави. Щастливи бъдете винаги, не само в денят на девремите.  Grinning

В началото на проекта Туба и Енги казаха, че не са се познавали. И са започнали да се опознават по време на снимки. Е както се случва понякога в живота, дали не е възможно много да си допаднеш с някой колега?  Mr. Green Особено, ако работата те поставя в едно легло с него от време на време, па макар и с дънки под юргана?  tooth

Фентъзи, wavey, пасът не е към мен, ама не моем се удържа да ти окажем един вид подкрепа... да ти Ударим едно раменце tooth tooth
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Наопъки на Сабина аз пък отговарям "да" Wink и то сериозно. Ша ма прощават, ама то трябва да си кьорав като къртица, та да не видиш очеизвадното. И понеже аз засега само ползвам "индивидуални помощни средства" /разбирай цайси - в определени ситуации Mr. Green/ и понеже 17-тото чувство ми го говори - абе, добре са се опознали Mr. Green Mr. Green за времето от 1 година снимки tooth Има игра и игра Peace Аз лично нЕам нищо НАпротив развитието на нещата в посоката, която на мен ми се иска Peace Няма нищо лошо в новите запознанства hahaha Peace Който го може си го може Wink hahaha
newsm10 smile3521
17 тото чувство и на мене ми го говори
и съм убедена ,че някой недоволен моралист от това че искаме да е така ни докладва

# 170
Туба и Енгин май доста голям процент от зрителите са ги искали като екранна двойка.Вие ги следите по-изкъсо.Аз не съм гледала и всичките им роли,но съм чела някои преведени интервюта.В едно от тях Туба казваше,че с Енгин са много различни като хора.Не се учудвам-тя е рак,той везни.У нас сме в тази същата комбинация(вода-въздух)- всичко е на принципа плюс и минус се привличат Simple Smile.Но и аз съм от тези,които мислят,че химия има между актьорите.Не съм се замисляла обаче на кого ли му е по-трудно в общите им сцени Mr. Green

# 171
Нианта, Hug само с едно не съм съгласна, че темата ни ще е активна само няколко седмици. Покрай КПА станахме девреми и се надявам такива да си останем. Може пък да гледаме заедно следващи проекти на двамата точно тук, защото компанията е друга, защото сме се напаснали и няма как да се вместим в други компании, където няма да ни е приятно.

Сабина, примерът , който даваш с ПС си е валиден за онзи случай, специално при Туба имаме и други примери от други проекти. Никой не си пие кафето с нея, никой не я познава. Как тя е решила да ни се показва е едно, а как е в действителност е съвсем друго. Същото важи и за Енгин. И него никой не го познава. Всичко около двамата са си фенски представи. Като изключа сега двамата, и ако говоря по принцип, случвали са се такива неща многократно, случват се и ще се случват. Не е работа на феновете да казват какво може и какво не може. Всеки да си гледа неговия живот. А иначе всеки има право на фантазии, както и на забавления. Това са популярни личности, те сами са си избрали тази професия, т. че ще понесат и негативите да бъдат обсъждани по всякакъв начин. Тези , които не понасят са някои фенове, които са се превърнали в ултраси и отстрани погледнато това изглежда болно и грозно. Тези актьори не са им нито роднини, нито някаква собственост. Както може да се говори за други известни личности като папата, президенти, певци, футболисти и да не изброявам всички, така може да се говори и за тези двамата. Който иска да си влиза в някакви филми, който иска не. Това пък си е личен избор. Принципно слухове винаги вървят. Няма нищо необичайно в това. За мен необичайното е, че турски актьори, които се запознават в съвместен проект, стават толкова добри приятели, че излизат толкова често заедно и ги засичат в заведения, снимат се поотделно с  едни и същи фенове и се твърди, че репетират. Странно ми е това репетиране по заведения и изобщо репетирането. Досега не бях виждала такова нещо.

# 172
  • В Града на липите
Честит девремски празник  Hug
Приятелството е много важно нещо, за душевния комфорт на всеки.

По темата:
Здравейте, деврем.   Hug

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
newsm10 smile3521
17 тото чувство и на мене ми го говори
и съм убедена ,че някой недоволен моралист от това че искаме да е така ни докладва

+ 3

Девреми, какво е това 17-то чувство, дето вие го имате, пък аз го нямам  newsm78
На мен в случая 6-тото ми чувство се обажда Grinning
От най-ранна възраст ми е свръх развито  Joy
За справка:
Скрит текст:
Шестото чувство е още по-силно от зрението. Шестото чувство е виждане на невидимото, виждане във времето и пространството, недостъпно за другите сетива. Виждане на миналото, на бъдещето и най-вече пълноценно възприемане на действителността.

# 173
  • Once there was a Hushpuppy...
Нианта, права си за доста неща.
Само, че аз искам да кажа следното във връзка с триенето на постове.
По принцип ние тук доста свободно обсъждаме неща, които не са по темата, лигавим си се понякога и това виждам, че не пречи на самите модератори....тоест, те не висят денонощно в темата, за да го отразят и трият. А, биха били в правото си Rolling Eyes Просто някой друг виси, които им докладва. И след един такъв доклад се четат последните 3-4 или повече страници и се трие всичко, което се счете за офтопик от модератора. А, повярвайте ми в тази тема е пълно с такъв, но пък ни е много приятно. Очевидно на някой друг не са му по сърце нашите забавления....както и да е Peace Нианта, правилно призова да не се коментира повече Peace
Едни други мацки от турския подфорум са си направили отделна тема за споделяне и каквото се сетите, дори лигавене/тайно ги чета и им се кефя много/ Peace Така са си спестили офтопика в темата за сериала или актьора, който ги е събрал, като компания. И, не, не предлагам същото, да не ме разбере някой погрешно.
Само се присъединявам към молбата на Нианта да не им обръщаме внимание на зложелателите.
А, модовете със сигурност не са от тях, защото са доста толерантни към нас щом не трият някои наши откровени лигавщини Peace

# 174
Кити, Нерваче,   Hug  Hug

Joy Joy Joy Joy Joy

Станахме 3.  Mr. Green Чакаме опровержение под формата на доказателства от деврем Събина.  Grinning

Може пък Ринка да ни пусне анкета? Да видим колко от нас подлагат на съмнемие моралните устои на обществото.  newsm78 tooth

Пп. О, аз докато се натуткам и Хриси и Димони се присъединили към групата с от 6 до 17 чувство.  Grinning

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 13:21 от Fantasya

# 175
Здравейте!  Hug

Доста се чудих дали да се изкажа по тази тема, не за друго, а за да не развалям илюзиите, ако някой ги има, относно отношенията на ГА в сериала. Защото е много по-вълнуващо да гледаш он лайн, да следиш всяко действие и поглед на актьорите, когато имаш приятната тръпка, че така не може да се играе, ако няма истински чувства...  Wink
От къде знам ли? Ами изпитвала съм го, затова...  Laughing

Туба има омайващото качество да изглежда толкова искрена в чувствата си към партньора си, че те убеждава, че гледаш реална любовна история. Следя последните й проекти, и затова така смятам.  Peace

В интерес на истината, партньорите също не падат по-долу. И МЙ, и Джансел, а сега и Енгин изглеждат наистина влюбени и запленени. А и всеки си казва, кой би могъл да устои на такава жена!?  Mr. Green

Но това е само илюзия. То, киното, нали знаете, само по-себе си продава илюзии. И понеже актьорите ни са добри и талантливи, ние се хващаме на тези уловки...  Simple Smile

Всичко, което виждаме на екрана, е добре обмислено, режисирано и направено така, че да ни "вкара" в историята, да повярваме, да получим емоцията, за която плащаме. (т.е. ние купуваме, рекламодателите плащат на продуцента, а той на актьорите. И това, което не се получава за пари, се получава за много пари, а нашите актьори са от най-скъпо платените в Турция)

Наслаждавайте се на прекрасната двойка, на красивата любовна история, на страхотните им моменти, но се надявам това да не прерасне в истерията на една друга, също харизматична любовна двойка, която истерия все още продължава, въпреки реалностите.  ooooh!

И сега, на вашето внимание, две снимки, два "опасни" момента...  Mr. Green

Има ли език, няма ли език...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Приятен международен ден на девремите и ако ви харесва да вярвате в 17 си чувство, моля!  Peace
Но реалистът в мен ви предупреждава, че това е лъжливо чувство.  Sick
Иначе ми харесва, че сте "вътре" и аз понякога се изкушавам да помечтая, но все някой в този момент извиква "Мамо!" и ме връща в реала...  Joy Joy Joy

# 176
Мацки, аз не погребвам темата и не искам тя да замира, много ми е драго в тази компания  Hug
Изразих се така, защото активното ни писане ще е до края на сериала и малко след това докато разнищим "детайлите"  Grinning
Ще се радвам да сме активни и без сериал! Зависи и от Ринка, дали ще продължи темата   bouquet

# 177
Здравейте, деврем.   Hug

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Ха добър ден мацки. wavey
kyty , много залиташ мила!? Mr. Green Спомни си това което постнах за ГГ и виж границата! Peace
Това,че са си допаднали много и че е видно от колегите им и целия екип явно е факт, който се потвърждава лека полека от изтичащите снимки зад кадро ,но все пак това е Турция, а и бижутерката е омъжена! Важното е,че измъкват от блатото и спасяват туй дето е неспасяемо (сериала) с играта си!
Сигурно е голям кеф да ходиш на работа с настроение и умивка най-вече заради факта,че там виждаш и общуваш  със хора които ти допадат и са ти приятели? Аз поне това не съм го изпитвал с малки изключения и им завиждам благородно.  Peace От това което съм чул от бабето за брадатия съм с впечатление,че е почтен мен и надали би се издънил с женена колежка,а и предполагам ,че и бижутерката не би поддала ,колкото ида и се иска! Mr. Green bowuu Все пак семейството е над всичко при комшиите! Виж колко бързо шунтираха онази дето играеше приятелка на соньорината заради внезапната визита в Рим и опита да навлезе в личното пространство на брадатия.Инфо което  Севинч ми потвърди! Явно Е.А. спазва принципа : "да не си вади оная работа там където си вади хляба"! thumbsup
Та на всички ви умната ей и да живеят админите!  Hug Mr. Green bowuu

# 178

Туба има омайващото качество да изглежда толкова искрена в чувствата си към партньора си, че те убеждава, че гледаш реална любовна история. Следя последните й проекти, и затова така смятам.  Peace

В интерес на истината, партньорите също не падат по-долу. И МЙ, и Джансел, а сега и Енгин изглеждат наистина влюбени и запленени. А и всеки си казва, кой би могъл да устои на такава жена!?  Mr. Green

Но това е само илюзия.

абе връщах се и аз да гледам другите омаи в които повярвах навремето
ама не можаха така да ме омаят както сега
и пак повтаряме не сме във филма
коментираме инфото извън филма

# 179
ДевремитИ,  Hug пак дискусия има ли нещо между ГА или така ни се струва.  Wink Само ден преди предпоследния болюм на КД се разрази такава дискусия и там. Аналогично ГА-са е омъжена, а ГА-р не. Лошо нЕма!  Wink Дискусиите са хубаво нещо.  Peace Всеки с възприятията си и с n-тото си чувство.  Hug Особено като няма какво да се коментира между болюмите, хеле пък като са минали 2 седмици.  Laughing
На мене ми е тегаво, че не пуснаха още един трей.  Mr. Green Има ли прецедент да се пусне ден преди прожекцията?  newsm78

За тези, които се интересуват от врътките на СЦ.

Скрит текст:
В КД снощи пак извъртиха нещата и потопиха хулиганите в скръб, че ГГ все пак ще умре.  Cry

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 13:39 от selfie

Общи условия

Активация на акаунт