"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 73 тема

• 25 084
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • В Града на липите
...но все пак това е Турция, а и бижутерката е омъжена!
...брадатия съм с впечатление,че е почтен мен и надали би се издънил с женена колежка,а и предполагам ,че и бижутерката не би поддала ,колкото ида и се иска! Mr. Green bowuu Все пак семейството е над всичко при комшиите!
...Явно Е.А. спазва принципа : "да не си вади оная работа там където си вади хляба"! thumbsup

Това първото наистина ли го вярваш  newsm78 т.е. че би било пречка?
А за второто няма как да сме сигурни.  Grinning От опит знам, че тихите води, са най-дълбоки  Blush
Третото пък, ама хич не го вярвам  Joy  Joy

п.п. Тим  Hug сори, ама като ти прочетох поста, реших, че баба ти е използвала профила ти. Прозвуча ми твърде моралистично  Grinning Чак си разтърках очите, да видя правилно ли виждам ника ти  Joy

На мен ми е все тая, кой как прекарва личното си време.
Получи им се страхотна химия, а дали се дължи на талант, хормони, феромони, чувства, илюзии... може би никога няма да разберем  Grinning

Селфи,  Hug до трите букви накрая, няма да разберете със сигурност. А може и след това. Thinking

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 13:49 от hrissi_sz

# 181
Тим, драги! Не ме мисли! Аз така си залитам Wink По-важното е, че все още има кой да ми извика "мамо" и да ме завърне в реала! Дали и колко залитам - зависи как съм се събудила или по-точно кой ме е събудил Wink Peace

Ети, при всички случаи трудното е за този, който притежава издаващи го анатомични особености Mr. Green Peace

Хриси, Айстото чувство е малко след шестото tooth Hug

Виждате ли как се отразява двуседмичната липса на епизод Naughty Кофти работа Mr. Green
Важно е човек да може да се шегува дори и със себе си - отрезвяващо е Wink Peace  bouquet

# 182
Линка, абсолютно ми е все едно истина ли е или не. Това си е тяхна работа. Вярно е, че коментарите в социалните мрежи засилват емоциите. Обаче без социалните мрежи тези точно актьори нямаше да ги гледат толкова много зрители. А има и един друг момент. В социалните мрежи дори и много да се филмираш, винаги се намират една дузина като тебе, които те заливат със студена вода и ти казват, че може и да не си прав. Ако си сам пред телевизора , можеш да си фантазираш на воля и никой няма как да те спре.
Що се отнася до проектите на Туба, гледала съм ги всичките, само тези без превод съм минала по диагонал. Не съм в такава степен пристрастна по отношение на Туба. Харесва ми и толкоз. Но не съм съгласна, че партньорството ѝ с Джансел ми е изглеждало по същия начин като това с Енгин и дори това с Бюлент. Единствено с Мурат ми беше по-така, но аз тогава не вярвах на слуховете и сега продължавам да не вярвам. С Енгин е друго. Но и тук мога само да допускам. И стигнах до тази фаза благодарение на някои снимки. Странното е, че толкова много фенки имат снимки, които в никакъв случай не искат да споделят. Толкова са загрижени за някой, който не познават. И тъй като съм обещала да не споделям и аз, няма да споделям, но има хора, които могат да направят това.

И така както ти говориш, че Туба е такава, че може да омайва партньорите си и да ги предразполага да показват чувства, така и феновете на други актриси говорят за техните си почитатели. Вярно е единствено, че Туба е добра актриса и Енгин също е добър актьор, но не заради нея, както и тя не е добра заради него. Това си е ваше тубоманско усещане. На мен лично ПС например не ми харесва най-вече, заради това, че аз не усетих тази любов като истинска между ГГ. Дори много се радвах , когато действието пое друг ход на развитие, но не се получи.Освен това Хасрет по едно време беше поставена в ситуации, които са били комични по времето на Чарли Чаплин, но днес изглеждат унизително и неотговарящо на характера на героинята. Тъй че пристрастията изкривяват често реалността. А пък реалността също изглежда по различен начин в очите на различните хора.

# 183
... И стигнах до тази фаза благодарение на някои снимки. Странното е, че толкова много фенки имат снимки, които в никакъв случай не искат да споделят. Толкова са загрижени за някой, който не познават.

Ей това е супер ентересан.  Rolling Eyes newsm78 При положение, че ПР-и и цели агенции едва удържат папараците и полагат усилия нищо, което не искат да не излиза тази фенска омерта ми е необяснима.    33uu

# 184
...но все пак това е Турция, а и бижутерката е омъжена!
...брадатия съм с впечатление,че е почтен мен и надали би се издънил с женена колежка,а и предполагам ,че и бижутерката не би поддала ,колкото ида и се иска! Mr. Green bowuu Все пак семейството е над всичко при комшиите!
...Явно Е.А. спазва принципа : "да не си вади оная работа там където си вади хляба"! thumbsup

Това първото наистина ли го вярваш  newsm78 т.е. че би било пречка?
А за второто няма как да сме сигурни.  Grinning От опит знам, че тихите води, са най-дълбоки  Blush
Третото пък, ама хич не го вярвам  Joy  Joy

п.п. Тим  Hug сори, ама като ти прочетох поста, реших, че баба ти е използвала профила ти. Прозвуча ми твърде моралистично  Grinning Чак си разтърках очите, да видя правилно ли виждам ника ти Joy

На мен ми е все тая, кой как прекарва личното си време.
Получи им се страхотна химия, а дали се дължи на талант, хормони, феромони, чувства, илюзии... може би никога няма да разберем  Grinning

Селфи,  Hug до трите букви накрая, няма да разберете със сигурност. А може и след това. Thinking

Малко морал не е излишен в тази тема. Mr. Green Писна ми да ме трият! Та затова де. tooth Mr. Green tooth

# 185
  Е, след поста на Тим направо нямам думи. Peace Не се обиждай, но мъжете май са по-големи клюкари. Grinning Това за Рим (от колежката) го изплю накрая. Grinning И съм склонна да вярвам на преценката на баба ти "за брадатия". Peace Има си личен живот, свои интереси и хобита и живее не за хорското мнение. И играта му в сериала я отдавам на актьорското му майсторство. Peace За разлика от ултрасите, смятам, че е искал да влезе в кожата на полицай с удар в гърба от брат му, но и безусловно влюбен в жена, която на пръв поглед не би "стояла" до него.
  Сега да ви отговоря на всички с от 6-то до 17-то чувство. И аз имам шестото, но в реала. Нямам контакти с тях, както отбеляза Димони. Отговорът ми е в едно изречение и се надявам да ме разберете. Искам това, което гледам на екран, да е прекрасно изпълнени роли. Не защото съм моралистка. Всичко се случва в живота. Не отричам, че може да се случи и на тях. Но...ако това е поредното им професионално изпълнение, евала им казвам. newsm10 Хубаво е, че виждам снимки зад кадър и са приятели не само те, а и с другите колеги. Какво по-хубаво от това.  Peace А в процеса на работата може и да са намерили допирни точки и Туба вече да е на друго мнение. И двамата са домошари. Предполагам, че предпочитат семейния уют пред еженощно обикаляне по клубове. Обща професия, а може и походът към реализиране на образа да е сходен. И това да им помага да изиграят двойката Елмер. И накрая да ви кажа, че дори засега наречените фантазии да станат реалност, няма да си променя мнението за актьорите. И те са хора, а не богове. Peace

Една снимка, показваща последните ни страници:

Деврем Фантазия,, не намерих по-кратко от това и не знам, дали ще имаш търпение. ГГ е по-студен тип мъж и няма да видиш такива горещи сцени, при това след сватба. Търся снимката, където са хванали двойката в реала на снимките на сватбата. Като я намеря, ще я добавя и нея в спойлера.

Скрит текст:

# 186

newsm10 Нещата се движат и променят докато си пие следобедния чай човек.  Wink Дори е интересно да се прави мониторинг на мониторинга.

Относно изиграването на сцените между ГГ освен шеметните моменти като А...А има и такива, които са очевадно маркирани.  Peace Не ме карайте да вадя снимки за доказване защото нито имам време, нито мерак.  Wink Моето трето око  Wink вижда и целувки по брадата, отстрани по бузите, които да изглеждат като истински та и такива във въздуха.  Joy

# 187
Димони, чак

И аз не разбирам за какъв морал и за какво пазене на имиджа става дума. ГГ ме провокират и си измислям фантазии за ГА.  Mr. Green И не виждам нищо лошо да се забавлявам на техен гръб. Щом са си избрали да бъдат артисти, значи са приели, че ще се говорят всякакви неща по техен адрес. Изкуството е за това, да ме извади от реала и да ме прати в сферата на фантазиите. За мен е така.  И ми е много кеф да си представям как двамата омайници са се омаяли взаимно.  Mr. Green И очаквам още повече да се омаят.

Деврем Събина, аз тоз филм го изгледах по задължение.  Grinning Не мога да го коментирам. Не намирам база за сравнение. Разбирай го както искаш.   Mr. Green

Селфи, всички свръхсензитивни, ти пък свръх виждаща.  Joy Joy Joy

Само аз ни сензори ни очи в повече. Оообаче ... фантазия колкото щеш.  Grinning

Тук възглавница йок.  ooooh!

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 14:23 от Fantasya

# 188
Скрит текст:
ДевремитИ,  Hug пак дискусия има ли нещо между ГА или така ни се струва.  Wink Само ден преди предпоследния болюм на КД се разрази такава дискусия и там. Аналогично ГА-са е омъжена, а ГА-р не. Лошо нЕма!  Wink Дискусиите са хубаво нещо.  Peace Всеки с възприятията си и с n-тото си чувство.  Hug Особено като няма какво да се коментира между болюмите, хеле пък като са минали 2 седмици.  Laughing
На мене ми е тегаво, че не пуснаха още един трей.  Mr. Green Има ли прецедент да се пусне ден преди прожекцията?  newsm78

За тези, които се интересуват от врътките на СЦ.

Скрит текст:
В КД снощи пак извъртиха нещата и потопиха хулиганите в скръб, че ГГ все пак ще умре.  Cry

Сериозно? Shocked Може и при нас да стане. Cry Нали легендарните любови все със смърт са свършвали? Защо са ни 54 серии тогава! Naughty

Димони, ако съм аз тази със снимките, казвай ми. Вадя ги веднага. bowuu

# 189
Линка, абсолютно ми е все едно истина ли е или не. Това си е тяхна работа. Вярно е, че коментарите в социалните мрежи засилват емоциите. Обаче без социалните мрежи тези точно актьори нямаше да ги гледат толкова много зрители. А има и един друг момент. В социалните мрежи дори и много да се филмираш, винаги се намират една дузина като тебе, които те заливат със студена вода и ти казват, че може и да не си прав. Ако си сам пред телевизора , можеш да си фантазираш на воля и никой няма как да те спре.
Що се отнася до проектите на Туба, гледала съм ги всичките, само тези без превод съм минала по диагонал. Не съм в такава степен пристрастна по отношение на Туба. Харесва ми и толкоз. Но не съм съгласна, че партньорството ѝ с Джансел ми е изглеждало по същия начин като това с Енгин и дори това с Бюлент. Единствено с Мурат ми беше по-така, но аз тогава не вярвах на слуховете и сега продължавам да не вярвам. С Енгин е друго. Но и тук мога само да допускам. И стигнах до тази фаза благодарение на някои снимки. Странното е, че толкова много фенки имат снимки, които в никакъв случай не искат да споделят. Толкова са загрижени за някой, който не познават. И тъй като съм обещала да не споделям и аз, няма да споделям, но има хора, които могат да направят това.

И така както ти говориш, че Туба е такава, че може да омайва партньорите си и да ги предразполага да показват чувства, така и феновете на други актриси говорят за техните си почитатели. Вярно е единствено, че Туба е добра актриса и Енгин също е добър актьор, но не заради нея, както и тя не е добра заради него. Това си е ваше тубоманско усещане. На мен лично ПС например не ми харесва най-вече, заради това, че аз не усетих тази любов като истинска между ГГ. Дори много се радвах , когато действието пое друг ход на развитие, но не се получи.Освен това Хасрет по едно време беше поставена в ситуации, които са били комични по времето на Чарли Чаплин, но днес изглеждат унизително и неотговарящо на характера на героинята. Тъй че пристрастията изкривяват често реалността. А пък реалността също изглежда по различен начин в очите на различните хора.

ДимониHug Hug Hug ............ Ти си знаеш  love001 Simple Smile

# 190
Димони, чак

И аз не разбирам за какъв морал и за какво пазене на имиджа става дума. ГГ ме провокират и си измислям фантазии за ГА.  Mr. Green И не виждам нищо лошо да се забавлявам на техен гръб. Щом са си избрали да бъдат артисти, значи са приели, че ще се говорят всякакви неща по техен адрес. Изкуството е за това, да ме извади от реала и да ме прати в сферата на фантазиите. За мен е така.  И ми е много кеф да си представям как двамата омайници са се омаяли взаимно.  Mr. Green И очаквам още повече да се омаят.

Деврем Събина, аз тоз филм го изгледах по задължение.  Grinning Не мога да го коментирам. Не намирам база за сравнение. Разбирай го както искаш.   Mr. Green

Селфи, всички свръх сензитивни, ти пък свръх виждаща.  Joy Joy Joy

Само аз ни сензори ни очи в повече. Оообаче ... фантазия колкото щеш.  Grinning

Аз ти казах, че любовта е друг тип. Аз я изгледах и възприех, защото познавам такъв тип мъже.
А колко още омайване да чакаш? Два болюма затвор и още един с болница и кома. Очаквам и нов плач на ГГ над болничното легло на ГГ.

# 191
Тук възглавница йок.  ooooh!

smile3521 Само дето в долната част може да мине камион.  Wink Хайде детско камионче.  Laughing

# 192
Искам да благодаря на всики за изказаните мнения по темата и извън нея. Hug Peace
Мисля , че не съм обидила никого тук,но ако все пак съм го направила, моля да бъда извинена. Peace
Всеки се ражда, на този свят, като чист лист бяла хартия, образно казано, и живота пише на този лист.
Човек не е нито лош, нито добър, просто живота те кара всеки ден да правиш, някакъв избор.
Ако, за някого нещо е бяло, за друг е, черно.Всеки е различен и въприема нещата по-различен начин.
В Природата има винаги-равновесие.
Има една мисъл-човек не знае, какво печели, когато губи, и какво губи, когато ,печели.

Има една  книга, която за съжаление не можаш да прочета до край в която книга се пишат много интересни неща.С една дума-всико е илюзия. И, книгата се казва-,,Черната книга,, за съжаление не помня автора.

Димони Hugсподелям това ,което си написала на 100%.

Ще завърша с една мисъл на Ванга-
"Това, което трябва да се случи - то се случва.Всяко нещо си стои в пространството и си чака времето и мястото, за да се случи." - Ванга
А, както казва Нериман, в ,,АСИ,,
Съдбата на всеки е написана ,на бял лист с мляко.И, никой не може да я прочете.

# 193
Скрит текст:
 Е, след поста на Тим направо нямам думи. Peace Не се обиждай, но мъжете май са по-големи клюкари. Grinning Това за Рим (от колежката) го изплю накрая. Grinning И съм склонна да вярвам на преценката на баба ти "за брадатия". Peace
Има си личен живот, свои интереси и хобита и живее не за хорското мнение. И играта му в сериала я отдавам на актьорското му майсторство. Peace За разлика от ултрасите, смятам, че е искал да влезе в кожата на полицай с удар в гърба от брат му, но и безусловно влюбен в жена, която на пръв поглед не би "стояла" до него.
  Сега да ви отговоря на всички с от 6-то до 17-то чувство. И аз имам шестото, но в реала. Нямам контакти с тях, както отбеляза Димони. Отговорът ми е в едно изречение и се надявам да ме разберете. Искам това, което гледам на екран, да е прекрасно изпълнени роли. Не защото съм моралистка. Всичко се случва в живота. Не отричам, че може да се случи и на тях. Но...ако това е поредното им професионално изпълнение, евала им казвам. newsm10 Хубаво е, че виждам снимки зад кадър и са приятели не само те, а и с другите колеги. Какво по-хубаво от това.  Peace А в процеса на работата може и да са намерили допирни точки и Туба вече да е на друго мнение. И двамата са домошари. Предполагам, че предпочитат семейния уют пред еженощно обикаляне по клубове. Обща професия, а може и походът към реализиране на образа да е сходен. И това да им помага да изиграят двойката Елмер. И накрая да ви кажа, че дори засега наречените фантазии да станат реалност, няма да си променя мнението за актьорите. И те са хора, а не богове. Peace

Скрит текст:

Деврем Фантазия,, не намерих по-кратко от това и не знам, дали ще имаш търпение. ГГ е по-студен тип мъж и няма да видиш такива горещи сцени, при това след сватба. Търся снимката, където са хванали двойката в реала на снимките на сватбата. Като я намеря, ще я добавя и нея в спойлера.

Скрит текст:

Абсолютно съм съгласна!  Peace
И да, Селфи  Hug маркират на много места и се вижда. Но така е по-добре, иначе всички щяхме да им повярваме!  Peace
Димони  Hug тука фенството няма никакво значение. И Селфие  Hug каза, че и в другите теми и за другите актьори се носят слухове и се правят предположения. Нищо ново под слънцето!  Peace
А ако беше гледала ПС онлайн, в компанията на много други "запленени", нямаше да си на това мнение, повярвай ми! Някои толкова лично се засегнаха от това, че между ГА нищо не се получи, че намразиха главната актриса и сега се подвизават в други теми, сипейки огън и жупел по бившата си любимка. Всичко има!  Peace

Това, че съществуват Бранжелина, Халит и Берг, Фахрие и Бурак и т.н. дава надежда на милиони фенове, че приказката от филма може да продължи в живота. И затова е весело и хубаво да гледаш в компания, в тема и онлайн. Но повечето неща са фантазии...
А ако има снимки зад кадър, кото подхранват фантазиите е страхотно, ама дайте и ние да ги видим. Иначе как да повярваме, при положение, че папараците дебнат и нищо не са ни показали.  Peace

# 194

...... Само дето в долната част може да мине камион.  Wink Хайде детско камионче.  Laughing ....

Joy Joy Joy Joy Joy

Много малко камионче.  Grinning От тия дето ги има в шоколадовите яйца. Не бих заложила това камионче да е в състояние надлежно да опази морала.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт