Сладкарничка за книги - тема 45

• 23 738
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • София
ДВ!
Чета ви най-прилежно през телефона, но не мога да се разписвам надълго, пък и не съм много добра компания тия дни. Уморено ми е и ми е сдухано  Tired , но ще ми мине...
Искам само да ви гушна и да ви кажа, че много ви обичам  Hug

...няма начин да зарежа Кинг, ако ще и да е под дъното на всички дъна  Mr. Green
... Като "Сблъсък"  hahaha hahaha hahaha

# 106
  • ГОре на черешата...
Малееее, на 3 - въх, добре, че при нас не почват толкоз рано, щото щях да си остана с едно дете...искрено се надявам след 6 години днешната простотия да е променена, че не ми се изживява пак smile3544...

Кали,   action032

# 107
Да кажа ли, че на 6 тръгна на плуване...което му докара куп ушни инфекции. Мислех, че съм си научила урока, но явно не съм.

# 108
  • Пловдив
...няма начин да зарежа Кинг, ако ще и да е под дъното на всички дъна  Mr. Green

Момичето което обичаше Том Гордън  Tired  ooooh! никак не ми хареса този роман...

# 109
ДУ  Hug
Никой не е сервирал кафе...
От телефона ми е по-сложно,но се чуствайте почерпени с кафенце Wink
Хубав и слънчев ден ви пожелавам!

# 110
Хайде, аз да ви сервирам кафето на Гиговчето

Ох, понякога като погледна вкъщи на пода какво е и се хващам за главата, влакчета, колички, балони, тухлички за йога   ooooh! чак срам ме хвана като изброих. Ама не мога да се преборя да стоят подредени, издържат по около 5 минути  Joy Добре, че съм лежерна домакиня (ако мога да се нарека така изобщо.) Simple Smile

# 111
  • на североизток от Рая
Добро утро! Идвам с кафето си, да пия с вас.  Hug

Мариетко, по по-важния проблем ти писах снощи, дано да сте взели решение вече и да не се тормозиш. Но питаш защо работим на смени, а аз вчера не писах тук, че сега да кажа.
Скрит текст:
Сега при нас тече прием на деца 1-5 клас. И затова от сутрин до вечер има дежурни учители, които са в комисия по приема. Аз съм постоянно в тази комисия  и сме направени на две смени. Днес съм втора. През цялото лято си има комисия, но сега е най-натовареното време. Завършилите началните училища, идват да се записват за пети клас при нас. А имам и да пиша в разни книги, и така.

И мен ще ме стяга шапката след 3 години, Тони като стане седмокласник. Лелеее, през какво ли ще минем и ние. ooooh! Толкова недоразумения и дребнавости има, че язък за труда на децата и строшените нерви на родителите.  Confused

Кали, дай гуш!  Hug

Дев, поседни за малко при нас!  Hug Heart Eyes

Хубав да е денят на всички!   bouquet

# 112
Ули,по-добре пълна и разхвърлена къща,отколкото празна и подредена,така че донт уори,би хепи!
Благодаря за кафенцето, почерпих се Hug

# 113
  • София
Добро утро,

Ули, благодаря за кафето.   bouquet

Калиspoko

Ох, това с училищата. Като слушам и колежките, направо се плаша. Аз догодина ще я пускам Бояна на училище и... къде ще я записвам не знам.

Много хубав ден ви желая.  Hug Hug Hug Hug Hug

# 114
Добро утро  Hug

Гиговче, много ми хареса това за пълната къща  Heart Eyes Hug

Мариет  Hug Hug Hug

По темата с училищата и децата не съм компетентна, но като страничен наблюдател се плаша какво ли ще е за нашите деца след време  ooooh!

Нели, хубаво е да те засичам тук сутрин  Hug

Мария Ч., все едно слушам моята майка. Доста ми се караше като оставих Кити да роди вкъщи и 3 месеца ги гледахме само вътре, но то и аз осъзнах в един момент, че е трудно и за нас и за животното да е само по цял ден и чистенето е  ooooh!

Ние подарихме и 2те котенца на семейства с малки деца и колкото и да страдахме с ММ, поне знам че са нагушкани  Heart Eyes

Скрит текст:
Договор трябва да ми пуснат от бюрото по труда понеже работата ми е по програма за младежка заетост. Проблема, е че документите са вече 1 месец в София и още няма отговор. А аз се съгласих да идвам от сега без договор, защото не ми се чака вкъщи, а и парите не са ми излишни  Tired

# 115
  • София
ДУ, момичета! Hug

Лофче, дано работодателят ти е коректен и си получиш възнаграждението за отработеното време в съответсвие с това, което сте се договорили.  Hug

Камиче, благодаря за споделеното мнение за Кинговото "Възкресяване". Hug (Но аз все пак спирам с него, тъй като грам не искам да ми се опъват нервите, а и от споделеното от Миж си изградих представа за очаквания край на книгата и не ме блазни хич.)

Адашче, няма да се пУашиш от училището, Бояна ще се справя чудесно, ще видиш! Hug

Мариетка, стискам палци на Калоян балът да му е достатъчен за любимата паралелка! Hug (Няма ли направена статистика от вашето РИО? Колко момчета имат бал по-висок от неговия знаеш ли? Hug)

Нели, все си мисля, че при вас нещата в 7 клас са по-спокойни, отколкото в столицата. Тук просто има огромна конкуренция за най-добрите гимназии. Аз с големия си син си спестих всичко това, тъй като още през април стана ясно, че е приет в Американския Колеж и дори не го пращах на изпити след това (тогава бяха изпити, а не матури и не ги държаха всички, а само тези, които кандидатстват.) Опитвам се да измислям стратегия, за да ми е по-спокойно и с малкото момче догодина.  Wink

Взимам си кафенце и пожелавам на всички хубав ден! Hug Hug Hug

# 116
  • София
ПетеHug Hug Hug

# 117
  • ГОре на черешата...
Добро утро  bouquet!

Пете, има статистика, знам числата - 28 момчета преди него, но за съжаление при нас няма квоти по пол.

# 118
  • София
ДУ момичета  Hug
Взимам си от кафето на Ули, много вкусно изглежда, макар че съм пила вече в ранните зори, но нищо, още  Mr. Green

Аз още нямам никаква представа за времената около 7 -ми клас, но скоро ще ми се изясни и на мен  Blush живот и здраве.

Допивам си кафето, протеина, оправям си веждите, че са ми прорасли и отивам на терапия за коса. За втори път ще ходя на такива нещо, в нов салон, непознат. Дано ми хареса и ми се отрази добре на косата.

Кали  Laughing  Hug
Лек да е деня ти миличка  Hug Hug Hug

Деси, не съм я чела Том Гордъна.

Аз вчера пуснах поръчка от Плеяда с Въскресяване и Огън и са ми пратили мейл, че доставката ще ми бъде 6 лв. Дали приемам или не. Отговорих - не  Mr. Green Сега ще поръчвам от Зоната. Егати епопеята с това Възкресяване

Прекрасен ден момичета  Hug Hug Hug Hug

# 119
  • Пловдив
Добър ден и от мен, пих едно кафе и още ми се спи...явно безсънието в един момент иска да си навакса...

Гиговче, много ми хареса коментара ти за къщата  Peace

Тук вали дъжд...искам слънцееее

Лек ден от мен! Hug

Общи условия

Активация на акаунт