Сладкарничка за книги - тема 45

• 23 727
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Ох, много ме мързи, и вчера и днес! Нищо не ми се прави  Crossing Arms

Един колега ме зарадва, че датата за защита е на 6 юли. Край. Притесних се  #Crazy Embarassed Sick ooooh! това значи, че до 20ти трябва да ми е готова и разпечатана, за да ходя да предавам. Ужасссссс  #Crazy

# 121
  • София
Мери, всичко ще бъде наред, ще успееш в срок! Hug

# 122
Мери, дишай спокойно! Понякога не е лошо да опре ножът до кокала, че да завърши човек.

# 123
  • Benelux / Varna
Влизам само да ви кажа Хелоо,

Мери, дишай спокойно, ще се справиш,вярваме в теб !
Мариетка, стига си се тревожила, ще успее детето, положил е всички необходими усилия!
Аз да се оплача, зле ми е нещо, събудих се в 6 часа, лошо ми е,заспах, после като станах - жив парцал, прочетох малко книжка. Станах, викам ще се разходя да изям един сладолед и да ме одуха малко вятъра, излязох и едвам се прибрах, сега съм се трупясъла и лежа.

# 124
  • ГОре на черешата...
Зори, как да не се тревожа,
Скрит текст:
преди малко Калоян се прибра с овесен нос - класната ги питала къде ще кандидатстват и той нали не може да лъже - казал - пък тя се развикала, че се била разочаровала от него, от всички деца, как били лъжели, че ще остават в училището, пък сега друго...ох, знам какво е, и аз съм и от тази страна, но нима всяко дете и всеки родител няма право да прецени? Защо трябва да се вменява несъществуваща вина...не съм си и представяла, че ще е толкова трудно...ето до какво ни докара системата - мелница, в която мелим собствените си деца в името на финансовото оцеляване...жалко...

# 125
Леле, Мариета,
Скрит текст:
каква е тази "учителка"? Направо побеснях като прочетох.
Обясни на Калоян, че винаги най-важен е той и никой няма право да му вменява вина за това, че иска най-доброто за себе си. Нито е навредил на някого нито го прави по нечестен път! Ужас честно чак ми се иска да дойда да й кажа две приказки на тази псевдо-човечка.

Най най-много мразя някой да вменява вина на дете, било то собствено или чуждо.

# 126
  • София
Мариетка, миналата година минах през нещо подобно. Да ти кажа, беше и доста по-грозно... Директорка на сравнително популярно столично училище си позволи не само да ми държи сметка за нещо, което по закон имам право, но и да използва отвратителни епитети за детето ми... Толкова ми беше мъчно, толкова ми стана обидно, че още ми нагарча, когато се сетя. Но в крайна сметка никой няма право да ти дава тон в живота, нека детето е гордо с резултатите си и да върви напред, а ти редом с него  Hug. Ако имаш нужда да си поговориш с някой, свирни ми  Hug.

Мими Ч., бих предпочела да се видим през почивните дни. Ужасно много работа имам и не смея да мърдам много през седмицата, защото вече и срокове почват да ме притискат.

# 127
Мариета  Hug
Скрит текст:
Така добре те разбирам, и аз минах през подобна мелница, а тогава дори нямаше делегиран бюджет. Замалко да им се вържа при това, което щеше да е грешка. Нямах и подкрепа от родителите си  Confused
Зори, някой гаден вирус ли? Да се маха веднага. Казах!
Лутам се като муха без глава, напредвам бавно с всичките задачи, защо точно сега съм толкова неорганизирана??? Ама имам още малко време, та ще се взема в ръце  Grinning

# 128
  • ГОре на черешата...
Благодаря ви Hug! Но явно вината е в мен, защото съм възпитала децата си да не лъжат, спокойно можеше да премълчи. Болно ми е, защото уж е колежка, знае как стоят нещата, и точно на него...както и да е. Ще ни мине. И на него, и на мен. Пък на 25-ти ще видим какво ще става...

Зори, бързо да ти минава Hug!

# 129
Ох, Вени и теб като прочетох  Twisted Evil Безнадеждно е положението  Cry

# 130
  • На планетата Земя
Здравейте, приятелчета!   bouquet

Мариетка, браво на Калоян и му желая успех!  Peace За разочарованията от думите на госпожата какво да кажа - тази ограниченост, тесногърдие, желание за вменяване на вина и какво ли още не ... ще ни съсипят. Опитвам се и аз самата да се боря срещу това и да бъда опора на дъщеря ми в случаи, когато се нуждае от това. А поводи колкото искаш - то някой ще й каже, че й грозна косата пусната и права, друг ще й обясни как не може да прави нещо, трети ще й каже - говори - а после - защо се обаждаш. За щастие тя ми споделя и говорим, говорим, обсъждаме, за да не остават в нея излишни и ненужни вини. Щом си до Калоян, това е прекрасно! И всичко ще бъде наред и детето ще има късмет!

Рейнче, много мъдри думи редиш.  Wink

Бъбълче, къде си, душичке?

Зори, нещо като грипче ли те гази?

Мери, успех! Така пък по-бързо ще ти се маха от главата!  Peace

Радвам ви се как обяснявате за процентите на това Възкресяване. Опасни сте!  Joy hahaha Joy Добре, че не съм опряла до нея, че процентометърът ми нещо не работи.

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 16:17 от Mileto

# 131
Марета, направо ме хвърли.....ако съм на твое място на тази ще и стъжня живота. Може ли такова нещо, виждаш дете и започваш да го "работиш". Ей затуй като се върнем, детето в интернешънъл скул, нямам нерви и време да показвам на някого как се работи (а и не искам детето да учи по българската учебна програма).
Зори, дано като полежиш да ти мине   bouquet
Мери, ти на какъв етап си с дипломната работа всъщност. На времето, като пишех моята се размотавах, докато после за седмица не я свърших. Да споменавам ли, че беше седмицата преди крайния срок (че ги искаха и подвързани.  Twisted Evil

Уф, забравих да кажа, добър ден.

# 132
Майко,какво говорите бре,толкова ми стана болно,не стига че детето се трепе и показва отлични резултати, ами някаква селянка му крещи насреща,защо? пък и учителка,трябва да се държи малко по-възпитано пред учениците все пак,а пък простотията да си я ръси на друго място ако иска...ей не знам какво още може да ме учуди в тази държава...жалко че са единици стойностните и възпитани хора.
Зори,сигурно е някой вирус,бързо да се оправяш!  Hug

# 133
  • София
Мариет, много хубаво си общувате без лъжи  Heart Eyes а госпожата не си заслужава ядове  Naughty , камо ли пък тъгата на Калата, еснафщината е само, за да бъде осмивана.
з от вчера го давам малко по-леко, тая нощ не работих и не е истина как се наспах  Simple Smile Сега обаче съм малко замаяна още, поне 3-4 дни ще ми трябват да се освестя Simple Smile
хубав ви ден  Hug

# 134
Мариета, няма нищо грешно, че си възпитала детето си да казва истината. Не казвай пред него, че ти си виновна за това. Ще е грешка, според мен.
Сега е моментът явно да разбере, че не всички са добронамерени и добри. Рано е, но поне е ситуация, от която няма защо да се трогва много. Най-добре е да му го покажеш и ти като не се поддаваш на обидата, а махнеш с ръка и му напомниш, че неговото бъдеще е по-важно от някаква еснафка (хареса ми определението, Мариш).
А да и най-важното: Не бива да се чувства виновен от това, че не може да угоди на някого.

Общи условия

Активация на акаунт