Сладкарничка за книги - тема 45

• 23 680
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
  • София
И за най - истинската и искрена учителка не би трябвало да се жертва или съобразява. От къде накъде? То за близки не е редно, пък за чужди хора ... Пред мен дори не би и седял този въпрос,  детето ми си има живот и не е длъжно никому, дори на мен. Така си мисля ...  Embarassed

# 166
Деси, видях че са ти отговорили, но да ти кажа де, от Замунда го изтеглих, прекрасен е, току що го доизгледахме и плакахме и двамата с детето, филм за приятелството!!!

Има нова книга на Паоло Джордано ли? newsm78
Ха, аз пак не съм разбрала Rolling Eyes ...
И аз съм фен на Самотата на простите числа.

Съгласна съм с Миж за егоизма! Човек много по-добре си живее, ако е егоист, иначе си е мъка за всички...

Ох изчезвам че детето откога ме вика да му правя компания

# 167
  • София
Гани, не знам какво и с кого не е наред  Sad но се надявам бързо да се оправите  Hug
Аз да питам - де е Елинка?  Thinking  Елинко, обади се  Hug

# 168
  • София
Хопааа

Гушко е 38,5 от снощи  Tired сега няма т. и си играе. обаче няма никакви други симптоми - нито хрема, нито нищо  Thinking и ми е притеснено за тая неясна висока температура.  Confused

# 169
  • София
Добро утро!
Гани, спомням си за вашите тревоги преди време ти беше споделила.Надявам се горещо нещата да се подобрят  Praynig

Ули, и ти имаш книжка в мен.Аз моята не я бързам,така че ще поизчакам за среща и тогава.Но ако ти бързаш твоята пиши ми,за да ти я пусна Hug

Миле, ММ изяде Чингис с кориците направо.Целува ти ръка и пита за другите две части  Heart Eyes

Лу, прочетох Миниатюристът.Ако я бързаш дай адресче,за да я пусна,ако ли не ще си изчакаме за някоя срещичка.

И Елинка не съм виждала отдавна,и Дев вече ме притеснява доста,и още няколко,но те ще си се обадят надявам се  Peace

# 170
Добро утро, прекрасници!

Тук съм, все още не съм се загубила от света.

Миж, благодаря за котешката тема. Все още не съм я прочела цялата, но ще наваксам.

Маришка
, тука съм, благодаря, че ме мислиш. В понеделник успях да ти изпратя книжките. И разбира се, забравих да ти предложа "Играта на ангела" или друга на Сафон.  ooooh! Но нищо де, ти да си знаеш, че ги имам и съм на разположение, в случай, че още ни си си ги купила.  

Дано всичко с Гушко е наред и да е здрав! Hug

Нези, дано вече си по-добре. Сигурна съм, че ще намериш верния път за себе си.

Вчера като изчетох старата тема и цяла вечер си мислих за това, което сте споделяли. Едни думи на Камиче цяла вечер ги мислих. Ще ги запомня, много близки ги почувствах. Камиче, благодаря ти.

Хубав ден и пак ще се включа!

Прегръщам ви много!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 171
ДУ Hug Hug
Маришче, намърдвам се до теб с кафенце Hug
Да не е зъбче? На нашата прекрасница и излиза последния кътник и тя е с Т и обяснява как "боли, гори, тудено...". Милите, дано минава бързо Heart Eyes
Аз се приготвям, че ще ходя на бебе на едната ми приятелка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Нямам търпение да нагушкам мъничка принцеса Heart Eyes
Слив, Ели  Hug Hug
Гани, дано при вас всичко е ок  Peace Praynig Hug
Хубав ден на всички Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 172
ДУ  Hug
Взимам си от Маришкиното кафенце и се потапям...
Мариш,сигурно е някакъв вирус мила,да се оправя бързо детето !
Зори,ти как си?
Гани,стискам палци и при вас нещата да се оправят!
Хубав ден момичета!

# 173
  • София
Добро утро,

ГаниPraynig Praynig Praynig

Маришка, благодаря за кафето. Виж как е днес Гушко и ако продължи с Т бягайте на доктор. Бояна, преди около седмица по същия начин вдигна темперетара за 2 дни и после нищо. Все едно нищо не е било.

МариеткаHug Hug Hug

Точи, как си душицо? Излезе ли от неприятната фаза? Hug

Нели, къде си???

За всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 174
ДУ!

Температурите да падат и децата да си играят, ааамаха, какво е туй нЯщо!  Naughty Hug

Взимам си от кафето на Мариш, много хубаво ми се види  Crazy

Стискам палци на Гани, дано всичко е наред!  Hug Hug Hug

Вчера разбрах, че любимата ми братовчедка е родила в петък малка пухкава топка, та туй лято ще имаме ходене да мачкаме бебе в Турция  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 09:27 от Merry.

# 175
  • София
Ох,Мери!Честито!Дали не можеш да ми донесеш малко пишмание  Praynig Praynig

# 176
Слив, лятото трудно се намира тази вкусотия там, но ако видя - задължително! И за мен ще си взема  Laughing утре или в други ден систъра ще праща някакъв багаж, ако не я мързи да иде отново до някъде да провери, ще й кажа да потърси  Hug

# 177
  • София
ДУ, момичета! Hug Hug Hug

Мариетка, разбирам огромното ти вълнение сега, тъй като сте изправени пред важен избор. Стискам палци да направите най-правилния такъв и да се окаже, че детето попада в паралелката, която е най-добра за него! Hug  (Учителката най-вероятно е съвсем добронамерена, поне ми се иска да е така, но едва ли е права, вероятно просто няма поглед върху другото училище).

Гиговче, Елинка похвали книгата, която подхващаш за секса и комунизма. Сигурно е добра! Wink

Маришка, понякога децата вдигат така температура от зъбки, а понякога така започват вирусни инфекции, други симптоми се появяват по-късно. Дано е било еднократно нещо и сега да е добре детето.  Hug

Зори, надявам се, че вече си по-добре! Hug

Гани,  Hug Hug Hug

Миж, това че в егоизма има и положителен елемент, си е така. Просто в някои ситуации човек не може да види с лекота кое е най-доброто за него... Понякога дори от страни се виждат по-лесно нещата.  Wink

Мери, честито ви бебенце! Да е живо и здраво и много да ви радва! Hug

На всички - хубав ден! Hug Hug Hug

# 178
  • София
Мери, Точ, ух, ух, мачкане на бебчета  Party  Heart Eyes Grinning Party Hug Heart Eyes
Не съм опитвала това пишмание аз, и предвид режима , дето си наложих, няма и да опитам скоро  Crazy
Петенце, Точ, Гигич, Петенце Hug ще видя следобеда как ще е, и сигурно ще прибягаме до доки  Whistling

# 179
Добро утро  Hug

Маришка, и аз бих предположила зъбче  Hug

Мери, честито бебче в семейството  Hug

Точи, и на теб приятно гушкане на бебе  Heart Eyes

Зори, дано си по-добре вече  Praynig

Днешния ден ми тръгна кофти, дано до края на деня да се поуспокоят нещата  ooooh!

Пращам и аз много прегръдки на всички и да ви е лек деня  Hug

Общи условия

Активация на акаунт