Сладкарничка за книги - тема 45

• 23 692
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Мариетко, не е добре работата, ТМ у колежката ти, навън порой ooooh! ooooh! ooooh!
Друг път му тикай чадър в ръцете насила, за да няма оправдания после, че се е скрил от дъжда и се е забавил Mr. Green
Ама изпратихте и насам малко от дъжда, само че нямаше много вятър и набързо се изля, но гледам че към вас е черно небето Rolling Eyes Ама не се знае какво още ще дойде де Rolling Eyes

Браво Бъбълче, ти си нашата гордост!!! Hug

Отиваме да гледаме Загадката Рагнарок, по Стели Heart Eyes

П.С. Докато пиша започна нов порой, а тъкмо беше спряло Rolling Eyes

# 241
100% нещо ще пристигне и при нас  ooooh!
Дано ви хареса филмчето, Гиг.
Аз пък току що видях две прилепчета как се гонят пред терасата ни. Не бях виждала от години. Сладури, излезли са да похапнат, каквото е останало след лястовичките  Heart Eyes

ПП Днес много приказвам, явно идвам на мене си Praynig

# 242
  • София
Евилан, от синя слива бих опитала и аз  Crazy

Нел, спокойствие и вяра!Дано всичко бъде наред.

Лу, ето това се казва кофти късмет.Няма да съм в Софето в почивните дни,за да се насладя на базара.Много те моля ако нещо ти хартиса ....

Пестили,не съм пробвала никога.Ще потърся какво е туй чудо  newsm78
Палачинки обичам и ги правя супер класически без заигравки.Като че ли не ми се занимава с допълнително усложняване на и без това досадното ми висене пред тигана.
Както обича да казва една позната на въпрос какво прави в почивните си дни,тя отговаря"Седя с кринолина и свиря на пианото".Та и аз искам така.
За затягането на коланите все ми е да кажа,ама пусто пропускам.Не ги отпускайте  Laughing

# 243
  • ГОре на черешата...
Гигич, дойде си сух, взел чадър от гаража Mr. Green. Ама как вали само ooooh!...

# 244
  • София
Пропуснах да кажа в предния си пост,тук имаше много силна буря.Успях да прибера сандъчетата си,но сега прочетох за много паднали дървета и съборени огради.В момента е спокойно,прохладно и мирише на трева.

# 245
Слив, вярваш ли ми, никога не съм правила класически палачинки. Ужасна играчка са ми се стрували винаги и така и не съм ги пробвала Simple Smile

Аз май съм я пускала, ама на някого ако му се ядат вкусни хрупкачи мекици като едновремешните да казва, има чудна рецепта в нета, разбира се Simple Smile

Мен ме валя сутринта, добре, че беше на финалната права към къщи, не искам град, няма къде да си сложа доматите  Rolling Eyes а тъкмо им сложих колчетата  Joy

# 246
  • София
Ули,само не споменавай за град,защото ММ ще хукне към паркинга. Stop

# 247
ама на някого ако му се ядат вкусни хрупкачи мекици като едновремешните да казва, има чудна рецепта в нета, разбира се Simple Smile
аз знам по-лесна рецепта....тесто от магазина и съм готова  Laughing

Блазе ви за дъжда, искам малко студен дъжд, липсва ми утринния хлад да те пощипва

# 248
ама на някого ако му се ядат вкусни хрупкачи мекици като едновремешните да казва, има чудна рецепта в нета, разбира се Simple Smile
аз знам по-лесна рецепта....тесто от магазина и съм готова  Laughing
Тази е по-лесна  Whistling

# 249
имам и по-лесна  Wink

# 250
Тц  Naughty не важи ако мъжът ти ги прави  Joy

# 251
Тц  Naughty не важи ако мъжът ти ги прави  Joy
с поръчка от респорант става ли? Щото мекиците са едно от малкото неща, които аз правя.

Между другото знаете ли, че мексиканците имат същите като нашите мекици. само дето ги наричат "сопапиас".

Бъбълче, браво не само за оценката, а за това, че си доволна от себе си.   bouquet

# 252
  • Кърджали
Преди много обичах неделните закуски с палачинки. Аз ги ззабървах набързо и пращах Краси на тигана. Сега не мога да го накарам нещо. Като си идем на село, свекървата прави на тикла катми . С шоколад успяват да излекуват носталгията ми по палачинките.  Laughing
Бъбли, браво за успешната защита.

# 253
  • Belgium

Както обича да казва една позната на въпрос какво прави в почивните си дни,тя отговаря"Седя с кринолина и свиря на пианото".

И аз правя същото всеки уикенд  Joy

Имам те предвид разбира се Hug

# 254

И аз така..... Mr. Green
Лека нощ Hug

Общи условия

Активация на акаунт