Сладкарничка за книги - тема 45

• 23 709
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Мери, честито ви бебче   bouquet

Лу, къде го показа този сайт за био нещата...на места лигите ми тръгнаха  Grinning

Нелче, стискам палците за майчицата ти  Hug

Тук също поваля, отново нямаме вода, та ходихме да се къпем до едно съседно село, където има минерална вода /леко първобитна работа, но пък сме чисти/  Laughing
Аз всякакви сладкории обожавам  Heart Eyes

# 256
С тези пала`инки и сие, спретнах: бабината манджа с пипер и домати, гуакамоле и салата с домати краставици. Рибата я оставих на съпружеското тяло, а за мен оставих соса....и не хапнах нищо, нали съм на диета. да не съм чула после, че не мога да готвя...само нямам желание.
Мери, честито бебче в родата. Да почерпиш нещо сладко, да и е сладък живота:)
А при нас все обещават валежи и 5-ти ден нищо, пак трябва да излизам да поливам

# 257

ДУ!  Simple Smile
Мери,пишеш ли?
Мариш,как е Гушко?
Желая ви хубав ден! 
 Hug

# 258
  • София
ДУ (по Гигич)  Grinning
Нези, взимам си тихичко две кафета, не мога да устоя на този половин макарон отгоре - за мене е  Heart Eyes Гушко е ок от снощи - все едно не е имал температура по обед...  Party  Heart Eyes  Hug
Сядам да си пия кафето и ви пожелавам хубав кафеен четвъртък (ей го де е утре вечер)  Hug

# 259
  • На планетата Земя
Добро утро, палачинки!  Mr. Green

Мариш, супер е, че Малчо е добре! Пу-пу!

Нели, палчета за майчето ти днес!

Бъбли, да се справиш добре на домашното. А ти в книжарницата на входа трябва да си предаваш на някого портмонето на отговорно пазене без право на ползване.  hahaha

Гиг, каквото и да избереш, все ще си прелестна.

Цунам ви всичките по очичките!  Heart Eyes

# 260
  • София
Добро утро,

Нези, взимам си кафе и макаронче.   bouquet

Нелиfingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Маришка,  все пак следи Гушко и днес, за температура, за всеки случай. Peace

Знам ги тези кокосови палачинки.   chef Колко съм изяла от тях  ooooh! ooooh! ooooh!

На всички  Hug Hug Hug Hug

Хубав ден.

# 261
ДУ!

Тук се размятат разни рецепти, чакайте и аз да ви кажа една. За дюнер  Laughing здравословен!

За 1 порция Wink

2 бр яйца (може и с 1)
1 с.л. смляно ленено семе/кокосови стърготини
зеленчуци
сирене/кашкавал или и двете

Бъркате яйцата с лененото семе или стърготините и оставяте поне за 5 минути да престои. След това на не много горещ тиган изсипвате сместа и разстилате като за палачинка. Ако искате кашкавал, може да го сложите върху палачинката (като я обърнете да се изпече и от другата страна, разбира се Grinning ) oще докато е върху тигана, за да се разтопи. Слагате си малко сирене. Аз добавям лентички краставички, домати, (зимата - кисели краставички, печени чушки, зеле), маруля, рукола, спанак и става бомба!  Crazy

Същото нещо може да се направи и на сладка палачинка. Добавяте ванилия в сместа. Накрая може да си направите крем с намачкан банан и какао  Mr. Green

Отивам да работя Grinning

Стискам палци на Нели и на кой трябваше още... А Гани има гуш  Hug Hug Hug както и другите де Simple Smile  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Едит:

Точке, ти сигурна ли си,че това ти харесва? То не е толкоз хубаво, локум с нар да ти донеса?  Laughing

# 262
Добро утро  Hug

Снощи бурята мина и от тук, едва се прибрахме от работа с ММ  ooooh!

Маришка, радвам се че Гушко е добре  Hug

Нели Hug

С тея палачинки и супи и т.н. огладнях от сутринта, а къде е чак обяда  Tired

Много ми е заспало днес, сега си спретнах едно кафе и ще подхващам работата  Outta Joint

# 263
Много ми е заспало днес, сега си спретнах едно кафе и ще подхващам работата  Outta Joint

Присъединявам се и аз...  Whistling

Мери, да ви е живо и здраво бебенцето! Heart Eyes

Ще взема да отида да си купя най-после пишмание и да го пробвам и аз. Чувала съм 100 пъти за него, а така и досега не съм го опитвала...

# 264
ДУ  Hug
Нели,стискам Hug
Радвам се че Гушко е добре, Мариш да го нагушкаш  Hug
Явно навсякъде е минала бурята снощи.
Потапям се,хубав ден ви желая !

# 265
  • на североизток от Рая
 Здравейте! Heart Eyes

Благодаря ви за стиснатите палци, а аз вас искам да ви настискам в прегръдка!  Hug Hug Hug

# 266
  • София
Здравейте и от мен!  Hug  И стиснати палци на всички нуждаещи се.  Peace

Венката нещо много я е "налазило" напоследък...  Rolling Eyes

И мен така, макар и не напълно. Но все пак - заминавам да действам!  Mr. Green

На всички - хубав ден! Hug Hug Hug

П.С. И аз много обичам нарове (като деца им викахме "калинки") и спомените ми от детството са как се катерехме по дърветата в едно много южно място, и си ги хапвахме директно след откъсването (несравним вкус).  Heart Eyes

# 267
  • София

Цунам ви всичките по очичките!  Heart Eyes

Това беше много сладко  Hug Hug Hug Hug
И аз те цункам там  Hug

На мен днес ми е криво нещо. Не знам защо, нямам причина, но не се чувствам добре.
Наритвам се и отивам до Лидл, че имам да купувам някои неща. Дано малко ми се освежи главата.

Целувки по очичките на всички  Hug

# 268
Вив, гуш мила,дано се поободриш след пазара Simple Smile усмихни се!
И мен нещо ми е сговнясано,ама чакам тържеството на детето довечера,за да ми се оправи настроението...
Нели, почуствах ти прегръдката Hug
Сърчице и на теб хубав ден Hug

# 269

Миленце, забравих да ти пиша онзи ден, че изобщо не бързам за книжката. Няма нужда да ми я пращаш, като се видим, тогава. Wink  Hug Само проверявам дали правилно помня какво съм раздала.

Общи условия

Активация на акаунт