Сладкарничка за книги - тема 45

• 23 738
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Дев, да ти е живо и здраво момчето! Много успех!  Hug

Радвам се, че се разписа   bouquet

Щях да казвам още нещо, ама... хмм  Thinking

# 286
Титина, малкият имаше тържество по случай успешното му завършване на курса по английски. Другата седмица започва летният му курс пак по английски. Много не му се ходеше, почива му се вече, но няма как...Госпожата много го похвали, каза че се справя отлично и няма никакви забележки към него! Много ми стана приятно!
Браво на момчето.   bouquet За език се изсква постоянство, ваканцията само снижава нивото. Без това и езикът не се използва масово в БГ.

# 287
Дев, да ти е живо и здраво момчето! Много успехи в училище и живота, и една блестяща кариера намузикант! Hug

Понеже не мога а се включа по злободневни теми, просто ви целувам Blush  love001

# 288
  • на североизток от Рая
Добър вечер! Късно, ама...., нали вече имам и друга социална ангажираност, ще ме прощавате за липсата тук.  Joy

Девче, мило майче, честито ти пораснало момче! Да е здрава порасналият ти първороден син, да те прави щастлива, горда, да наследи позитивизма ти и всичките ти добри качества. Бъдете щастливи в новото гнездо, щом сте заедно, всичко е наред! Прекрасна вечер и запомнящ се рожден ден ви пожелавам!  Hug Heart Eyes

Благодаря ви отново за добрите мисли! Усещах ги!  Hug

Титина, точно от този чай вземам на сина ми, защото го обожава. И от същата серия има с малина, невероятен е и той. Ароматни, свежи, напомни ми пак да купя. Но не ги намирам навсякъде, открих ги в една аптека и все там ходя да купувам.

Зори, мЕтни един бански, че аз си нямам.  Confused А като дойда във Варна, нали трябва да имам.  Mr. Green

Вивче, днес дъщеря ми ходи в Лидл точно за клинчета, но не ги харесала и не си взела. Обаче се върна покрусена, засрамена...Като излизала празна през касите, охраната я спряла, била жена, поискала да провери в чантата й дали не е взела нещо. Казала й, че чантата й през цялото време била отворена и затова.  Shocked А Десито ходи на изпит, носеше една голяма тетрадка и като влязла в магазина, прибрала тетрадката в чантата. Може би това е притеснило охраната, че си бърка в чантата. Но е доста неприятна случка.

Мери, гуш на малката топчица!  Hug

Гигова, прегърни твоята гордост!  Hug

Кали, токова ми липсваш... Heart Eyes

Лека нощ, мили момичета!  Hug Heart Eyes

# 289
Нели, случват се и такива неща! Десито да не се притеснява  Hug На мен чантата ми веднъж изпищя като излизах през касата в един магазин... и аз така  Shocked а то какво било.. отивах да спя при МП същата вечер и си бях напъхала разни неща за лице, ръце, почистващ тоник и въпросния бил с някакъв етикет, но такова чудо в тоя магазин няма!? И та то пищеше.. Grinning

И аз нямам бански  Confused

# 290
  • Пловдив
Дев, да е живо и здраво момчето ти, по-скоро младият ти мъж  Wink да е ароматно и слънчево бъдещето му като липов цвят  Hug

Нели, явно работодателите задължават охраните да бъдат леко казано неприятни в действията си  Tired в Пловдив в Елитис и ДМ само заради охраната бих пропускала влизането...обикновено съм с дружките и освен това, което ни трябва оглеждаме и останалите неща...и да речем се замотваме, и в един момент охраната е на една ръка от нас постоянно и ни дебне с един поглед  #2gunfire

И аз съм пищяла в един магазин...цялата чанта изсипах и пак...оказа се лепенка на корицата на книгата  Laughing

Аз днес ходих до библиотеката да си взема едни книжки...едната е пак за Ева Браун да видим дали ще ми хареса...
и да се похваля, че почти след година и половина си получих книжката, която беше в една жена от форума и бях изгубила надежда....
освен това, друга жена от форума ще ми прати книжка за прочит, без да ме познава  Heart Eyes

Лека вечер от мен.

# 291
Добро утро!

Дев, с няколко часа закъснение, но да ти е живо и здрави момчето! Да стане прекрасен и щастлив мъж и да постига всичко, което иска!

Нели, жалко, че така я е накарала да се почувства охраната. Но няма от какво да се чувства засрамена, напрегръщай я от нас и изобщо да не се впечатлява. Жената си е вършила работата, макар и явно по-охотно отколкото е нужно, но Деси със сигурност не бива да се чувста така.

Гиговче, браво на твоето момче Simple Smile

# 292
  • София
Добро утро!
За днешното събуждане слагам по едно кафе!

Да ни е спорен последният петък от седмицата!

# 293
  • София
Ду  Hug
Слив,  страхотно кафе,  ще изпия две  Mr. Green
Ох, много е неприятно така с охраните. В позиция на клиент се чувстваш крадец.  Но и тях ги разбирам, носят отговорност,  сигурно и финансова.
Нелче клиновете са страхотни,  кажи на щерката. Аз бях много предубедена, за първи път си взимам ,но съм очарована.  Heart Eyes
Оставам пиейки кафе  Hug

# 294
  • Ямбол
В последно време много "ме е налазила"  Mr. Green и липсвам доста Sad

Веднага вземам кафенце  Laughing Мерси, Сливче  Heart Eyes

Дев, честит празник на порасналото ти момче! Да е здрав младежа и да постига мечтите си с лекота!

Момичета, идвам в София утре сутринта и направо ме е срам да го кажа, но програмата ми е адски натоварена - и с хубави моменти около детето, и с родата. Ако софиянки имат време в неделя до обяд, ще се радвам да се видим, че след обяд съм на "парти" с родата  Whistling

# 295
Добро утро!  Hug
Сливче,мерси за кафето!
Нел,не се ядосвай-това им е работата. А иначе,представям си как се е почувствала Деси! Каквато е чувствителна!
Казвам ти аз,че този свят е само за хора пердета.  Peace
Ето и аз днес отивам за последен ден на работа със свито сърце и тежест в душата,а трябва да се радвам,че се отървах...  Confused
Дев-на патерица ,да ти е живо и здраво момчето! Да има много късмет и любов  в живота!   bouquet
Хубав ден,момичета!
 Hug

# 296
  • София
Нези, преглътни буцата,мила  Hug.Всеки край е начало на нещо ново.Ще видиш как нещата се подреждат правилно във времето.Прегръщам те!
Скрит текст:
Между другото миналата седмица и една моя приятелка на висока позиция остана без работа.Тя е силен човек,с принципи,самочувствие и винаги на ниво,не знаех какво да й кажа,за да се почувства по-добре.Когато сподели за това,аз вдигнах наздравица.Така,спонтанно.Усмихна се.Може би точно от това имаше нужда.

Нел, аналогичен случай.В китайски магазин сме с детето.Искаше някаква дрънкулка.Плащаме и на вратата започна звуков сигнал.Китайците скочиха,Марти се уплаши.Цирк.

# 297
ДУ  Hug
Хубав да ви е денят, момичета!
Нели, случват се такива работи, да не се притеснява Десито,важното е съвестта й да е чиста!
Нези,прегръдки, може и да е за добро!
Налази ме вече...

# 298
  • София
голямо петъчно  Heart Eyes

тръгвам към Вени да си взема книжките от зоната  Heart Eyes
биографията на Христо Мутафчиев днес ще я опаковам към един подарък  Heart Eyes

# 299
  • София
ДУ, момичета! Hug Hug Hug

Дев, да ти е живо и здраво порастналото момче, и много късмет да има в живота!  bouquet Честит празник и на теб! Радвам се, че се появи и че всичко е наред! Hug

Вивианче, има ли къси клинчета (до коляното или малко под коляното)? Имам нужда да си взема няколко такива.

Нелка, успокой Десито, да не се тревожи! И на мен ми се е случвало веднъж в един супермаркет и я разбирам как се е почувствала, ама хич няма нужда да се ядосва за такива неща! Hug

На всички - хубав петък! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт