Сладкарничка за книги - тема 45

• 23 749
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Добро утро,

Сливче, Маришка, благодаря за кафето, веднага си взимам.

Нези,  Hug Hug Hug Всяко зло е за добро.

Кали, къде си, добре ли си?  Hug

Гиговче, браво на детенцето.

Мария.Ч с удоволствие ще пия кафе с теб, в неделя до обяд.   bouquet

Хубав ден.   bouquet  

# 301
  • София
Добро петъчно утро, момичета  Hug Hug Hug
Леко да минава денят, че лято се задава през уикенда  Grinning

Ако софиянки имат време в неделя до обяд, ще се радвам да се видим, че след обяд съм на "парти" с родата  Whistling

Аз мисля, че ще мога и ще ми бъде много приятно  Heart Eyes
Да се уговорим обаче на другото място  Wink

На мен също ми е пищяла аларма. Без да съм крадла  Rolling Eyes
Първият път се оказаха едни маратонки, за които така и не разбрах защо пищяха! Втория път - книга. И за нея не се разбра! Добре, че пищяха в хранителни магазини, че иначе - срам, ако ме бяха обвинили  Joy
Между другото, често се случвало така да пищят аларми. Нещо от баркодовете било бъг ...

А за ДМ  с очите си съм виждала как се краде, така че не ги вини, Деска, хората, че се пазят. И то така - няколко момичета накуп ... Едната уж гледа и търси нещо, втората мирише, третата слага в чантата...  ooooh!
Но , разбира се, че е неприятно да те подозират, че крадеш   Confused

Нези, не се ядосвай! Може да е за добро!
Скрит текст:
.

Лек ден от мен  Hug

Последна редакция: пт, 12 юни 2015, 21:38 от Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Миж Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

# 302
НезиHug изтъркано или не, но всяко зло за добро!

Аз имам чувството, че редовно пищя по магазини. Последно пищях наред в мола, така и не разбрах защо, но пищеше и на влизане и на излизане. Даже си мислех, какво добро прикритие  Joy Joy Joy
Ама аз си спирам и сама предлагам да погледнат в раницата.

В технополис обаче много ме бяха изнервили, защото ме бяха накарали да си оставя раницата преди да вляза, която беше пълна с памперси и дрехи, ама не. И като им викам, защо имате пищящи устройства, сума ти охрана, че накрая и след касата ми проверяват бележката и ми я драскат (което ненавиждам), вдигат рамене. Ама не са те тия, дето вземат подобни малоумни решения...

# 303
Сливче, малкият е основно с дядо си лятото Wink

# 304
  • София
Гиги, благодаря и извинявай  Blush
Зачудих се,защото почти всички сме с деца и се замислих кой как се справя през летните месеци.И Лоти беше с първокласничка.За Кали знам кой помага и на Нел също  Hug
Ваканциите са дълги,а дг вече няма.
Онзи ден една майка от старите випуски.Леле що недоволства имаше от нейна страна за лятото и дг.А сега като е с първокласник и дълга ваканция реве за дг.Колко било хубаво.Идеше ми да й франсна един.Ама се задоволих с подобаващ отговор. Laughing

# 305
  • София
Хаха, и при мен на влизане ми се е случвало не знам колко пъти да пищя, но то им е ясно на персоналите, да не мислите, че сме единствени. Не е пирятно, но, това е положението.

Пете, точно къси са, до под коляното. Може да ти изглеждат кофти материя и много тънки, но са страхотни. Пробвай един, не са скъпи, дори и да не ти хареса, ще си го носиш за вкъщи  Wink
За неделя и аз вероятно ще съм на линия, засега поне нямаме планове. Така че бройте ме и мен за ранното кафенце  Hug

Ех, аз мислех че на среща ще си взимаме книгите и чакам, чакам ...  Mr. Green

Нези, нека ти  е леко днес и отдъхни! Знам какво е, много е неприятно.  Hug
Идва нещо по-добро, винаги е така!  Hug

# 306
Добро утро  Hug

Голяма съм заспа днес, влязох прочетох ви и си излязох  Mr. Green После се сетих, че не съм публикувала нищо, а това беше основната идея  hahaha

Вив, фен съм на лидълските неща. Имам доста клинчета и тениски и ММ също, и сме много доволни  Peace

Нели, напълно разбирам Деси. Имам една неприятна случка от първата ми година в София за която още като се сетя ми горчи, но сега няма да си развалям и без това лошото настроение  Peace Прегръдки за теб и Деси  Hug

Нези, дано днешният ден бъде хубав и да ти олекне  Hug

Костииии ела да те прегърна  Hug Hug Hug Липсваш  Crossing Arms

Маришка и от твоето кафенце ще си взема  Heart Eyes

Вени, къде се губиш. Нещо много те е налазило май  Rolling Eyes

Днес ще ми е много натоварено на работа, и след работа ще ходим да оберем последните череши и утре отиваме при моите родители на село да вадим мед. Общо взето много задачи за малко време  ooooh! Ще се изгубя за 2 дни, но обещавам в понеделник да наваксам  Blush

# 307
  • ГОре на черешата...
Добро утро и от мен  bouquet!
След вчерашния напрегнат ден днес разпускам. Мисля най-сетне да си довърша книгата и да подхвана Богът на дребните неща, че срамота вече колко време ме чака Embarassed.
Нези, гушкам те Hug!
ММ започва в понеделник, че шефа му тези дни е във Франция.
Нели, Деси не бива да се тревожи, редовно се случват такива неща Peace. На нас - в Метро - мине не мине, все пищи. Оказват се обувките, които вътре имали някакъв чип. Понякога се случва да пищят и година, след като са купени. А зимата пищя химикалката за лява ръка на Андриан, интересно, че там не писна на излизане, а после се скъса да пищи във всеки един магазин в мола, накрая се върнах да я оставя в колата Laughing.

# 308
  • София
Аз за жалост в неделя не мога да се включа Sad
В интерес на истината до почти нищо Лидълско не се дореждам.Едвам за едни пижами и то не аз,а колежка,която живее точно до магазина.Купи и ми ги донесе в градината.Това се казва готованска работа.
Между другото сега се вкарвах в едни мои рокли.Много мразя така.Да си наизвадя някакви неща за обличане за работа и накрая да извадя нещо съвсем различно и да го облека него.Та роклите се прибраха и ще си метна панталон и тениска.Много ми се иска да си сложа къси панталонки,ама шефката нещо ме е подяла за дрескод Grinning

# 309
  • София
Слив, ти каквато си мъничка и финничка, сигурно си като момиченце, когато си къси панталонки  Hug

И аз май станах фен на лидълските неща, с първата покупка  Mr. Green Имам приятелка, която им е наистина голям фен. Има и уреди за домакинството, и дрехи, и все ми ги хвали, а аз все не й обръщах внимание. Явно е права, жената. Хубавото е, че ако не ти харесва или не стане, връщат парите без проблем.

Лофче ... череши ли ще береш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Еха  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Искам и аз  Mr. Green

# 310
На малкия летният му гардероб е от Лидл и съм доволна, защото цените им са чудесни, къде на друго място ще взема 3 тениски за 10 лв например. Като пускат детски неща съм заредена там в 7, че иначе кой знае дали ще се доредя  Mr. Green

Общо взето им следя редовно какво пускат, защото има добри попадения.

# 311
Вив, и аз имам доста домакински уреди от там /кафемашина, ел. ренде, пасатор, гофретник и т.н.  Blush/ и дрехи имам  Blush А череши брахме миналата седмица 50 кг, а сега има още много  ooooh!

# 312
  • София
Аз измъкнах Вени на книжна петминутка  Hug и сега съм се окнижила  Party Вени, много ти благодаря  Hug (да знаете, момичета, Венито поне на хубаво работно място я лазаят, когато много я лазят  Mr. Green )
Евиланче, взех ти кннижката - може да ти звънна да се разходим по градинките или да сръбнем в "Неделя"та до метрото по виенско (ако съм без Гушко). Другият вариант- на неделно сутрешно сектантско кафе ще ти я донеса  Hug
  bouquet Heart Eyes

# 313
  • на североизток от Рая
Привет, привет, мили мои сладкодумни момичета!  Hug

Много сте ни споменавали с Деси, благодаря ви, нормално нещо се е случило, не очаквах да обърнете толкова голямо внимание, но изглежда, че се случват често такива проверки, значи да не се притесняваме. Аз не съм проверявана, но съм била наблюдавана, което си е голяма досада. Чувствах се като крадла, не смеех дори да докосна стоките. Както  ида е, да не разнищвам още темата.  Peace

Кости, ти снощи се включи след мен, а аз не писах повече, но искам да ти кажа, че на онова, другото място, много ми липсва контактът с теб и Маришка. Там не съм дълго, но ако и вие се присъедините, ще ми е много хубаво. Не искам да чувствам, че има момичета, които са на дистанция от разговорите ни.  Hug

Сливчето съм я виждала с къси панталонки и потниче и наистина е като момиченце, нежна, крехка, усмихната чаровница. Марти до нея изглежда като нейно братче.  Heart Eyes

Нези, дано по-доброто да ти предстои! Но разбирам чувствата ти от последен ден на работно място, преди 4 години го изживях. Напуснах сама, по мое желание, хвърлих се в дълбокото, на несигурното, изживях доста трудни дни, че и месеци, но е било за добро. Понякога не знаем какво ни предстои, очакваме страшното, а то, напротив, предстои по-доброто за нас. Желая ти късмет днес, повече от друг път имаш нужда от силна прегръдка!  Hug

Виви, Десито днес си е купила клин, но не от Лидл. Тя там сигурно вече не смее да влезе.  Mr. Green

Лофче, за черешите не ти завидях, но за меда....да.  Crazy Лека работа, много горещи дни се очакват, дано да не слънчасаш.  Hug

Работещите,   ruporuu елате, де!

# 314
Маришка, много ти благодаря. Звънни ми когато ти е удобно Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт