Сладкарничка за книги - тема 45

• 23 759
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
О, най-редовно ми пищят аларми на влизане в магазини от книги от чантата... Обикновено веднага вадя книгата, за да види охраната, че е от нея и така.

Нези, надявам се да дойдат по-добри дни за теб! Разделите са трудни, но после винаги, винаги минава, нали знаеш?  Hug

# 316
Благодаря на всички за окуражителните думи !
Много ми помогнахте!   Hug 
Скарамушче,имам известие и предполагам,че е от теб. Днес обаче не успях да отида до пощата.  Peace
Мижжж-правилно си разбрала,но това е дълга история и не е за тук.  Peace

# 317
ДУ!

Добре де... че легнах в 2, легнах, ама защо се събуждам с кокошките? Спи ми се, 2 не виждам, пък не мога  Sick

Прочетох Джойленд  Grinning Ули, може да четеш спокойно  Grinning Сякаш очаквах нещо по-Уау, но ми хареса. Сега ще кажете за "по-Уау" да чета Възкресяване  Laughing

Връщам се в леглото, пък да видим... Grinning  Hug

# 318
Добро утро  Hug

Кукнала съм предиб2 часа и ужасно много ми се спи  Tired Допивам си кафето и тръгваме за село, където интернет няма  newsm78

Хубав уикенд на всички  Hug Hug Hug

# 319
  • на североизток от Рая
Добро утро, момичета! Слънчево е утрото, дано да е прекрасен денят като него.  Heart Eyes

Аз също станах рано, пих кафе, пие ми се още. Отивам да си сипя допълнително.

Лофче, не се претоварвай.  Hug

НезиHug! Затвори се една врата, но ще се отворят вратИ.

Мери, знаеш ли, че и на мен ми се спи, въпреки голямата доза кафе. Но един път стана ли, не мога да легна пак. Затова ще мигам на парцали до някое време, докато дойда на себе си.  Crazy

Пратих щерката във Варна, прииска ми се и аз да бях тръгнала.

# 320
  • София
Добро утро  Hug !
Бързам да ви почерпя със сутрешното кафе,
че направо ми идва да ИЗКРЕЩЯ, че имам почивен ден днес.

Нели, Петенце, благодаря ви, че ме мислехте и питахте за мен   bouquet
Няма да разказвам за изминалите две седмици, че то не е за разказване  ooooh!.
Но от следващата нещата ще се нормализират и се надявам да си почина хубаво поне 2-3 последователни дни. Имам от вчера едно притеснение - Тони е паднал от люлка, с огромна цицина е на главата и доста ожулена ръка  Confused Със сигурност моите притеснения са по-големи от реалната ситуация, но това не ги прави по-малко притеснения. Ще се следим днес-утре.

Трябва да направя закуска и ще ставам, но днес ще съм честичко при вас.
 Hug Hug Hug

# 321
  • на североизток от Рая
Кали, така ме зарадва появяването ти!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дано притесненията ти покрай Тони да са напразни. Цицината ще мине, дребна работа е тя, питай го дали го боли глава. И го гушни!  Hug

# 322
ДУ Hug
Кали, не се притеснявай излишно, мила Hug, със сигурност не е нещо сериозно и ще мине, но за всеки случай го наблюдавай Peace Гушки и на теб и дано успееш тези дни да си починеш от напрежението Peace
Нелко, що не отпраши с Десито Grinning и аз отивам да си изпия второто кафе като теб и после заминаваме за вилата, но ще ви наглеждам, дано интернетът върви.
На недоспалите пожелавам по малко да се натоварват днес и следобед да си полегнат с книжка, за да наваксат Peace
Хубав и слънчев ден, момичета Hug

# 323
ДУ!  Hug
Изпих кафето си сред цветята! Чувствам се по-добре от вчера.  Grinning
Кали,кога стана това? Ако е вчера и до днес няма никакви симтоми,не се тревожи. При сътресение до няколко часа започва повръщане,сънливост,дразнене от светлината.
Моя син като малък така падна и лежа със сътресение на мозъка в Пирогов. Беше зверско повръщане. От лекарите знам,че когато има цицина,значи удара е бил достатъчно силен. Но ако от вчера до днес му няма нищо,играе,храни се и всичко е нормално-не се притеснявай!
  Peace
Аз започнах "Под сянката на свещеното дърво",но не съм напреднала (тези дни мислите ми бяха много ) . Дано днес да почета повече.  Wink
Хубав ден момичета!
 Heart Eyes

# 324
  • София
Привет, момичета  Hug!
Затрих се тия дни, но наистина бях много заета.
Исках много неща да ви кажа, но не мога да си събера мислите  ooooh!.
Алекс, получих книгите (и шоколада  Mr. Green Hug). Много се зарадвах на написаното от теб, че съм те сприятелила с Кинг. А книгата за Тервел ще чета и аз - ти пишеш поредния положителен отзив  Peace.
С Маришката се видяхме за мъничко в петък. Донесе ми една много яка бухленска торбичка с пожелания да я пълня с книги. Мерси, Маришка! И за марципана, мляс, мляс, много беше вкусен!

# 325
  • Кърджали
Чети, Вени, чети. На мен в началото ми тръгна леко тегаво, но след един момент така ми хареса, че не се усещах как минавам страница след страница.

# 326
  • Пловдив
Добър ден, момичета  Hug

Кали, взимам си с удоволствие от кафето ти.

Снощи бяхме на събор на съседното село, легнахме късно и станах и аз рано...
Днес имам домакински задължение, вечерта съм в Пловдив на рожден ден на моята приятелка, утре малкият на сестра ми ще празнува /как бързо растат децата/.

Нези, радвай се на промените, мисля, че те осъществяват пътя на живота. Човек трябва да рискува, да опита и да разбере сам кога, какво, защо  Peace /кой го казва само  Blush/

# 327
Нели, познай дали легнах Grinning и аз съм така - веднъж като се събудя и повече не мога да заспя. Отивам да си пека дупето на язовира Simple Smile
Кали, не се притеснявай, Тони е здраво момче, ще му мине! Гуш Simple Smile))

# 328
  • ГОре на черешата...
Ха добър ден  bouquet!
Аз съм сама вкъщи - децата отидоха на село за уикенда, ММ уж тръгна и той за натам с мотора, а по обяд ми звънна...че е на работа Shocked. Решил да иде да види какво става, че е време за жътва, и останал. Баш днес ли намери, на 13-ти ooooh!...не че съм много суеверна, ама Rolling Eyes...и понеже и аз като повечето кукнах в 6 /беше ми адски задушно и като отворих очи - ММ затворил прозореца, пеели му птичките, моля ви се Crossing Arms! Отворих го с трясък, легнах, стисках очи, ама не става...направих кафе и докато се събудят децата довърших Стъкленият замък. Много ми хареса. После като се юрнах - сварих конфитюр от ягоди, две перални прострях, подреждах гардероби, стаи, сума ти торби с дрехи занесох на контейнера - само място ми заемат и няма да се облекат, някой нуждаещ се ще ги вземе. Сега съм доволна от свършеното и ще подхващам Богът на дребните неща.

Кали, гуш за Тони Hug, но и аз мисля, че вече всичко е ок. Цицината мажете с олио, ще мине по-бързо и няма да посинее много. Така са децата, растат с рани и болки/съседчето-наборче на Андриан е пак със счупена ръка - миналото лято я счупи, сега паднал от колелото, но по-зле - в лакътя, правили операция, слагали игли, после трябва да се махат Tired...така е, нали все от нещо трябва да ни белеят косите Wink.../

Незинка, радвам се, че днес се чувстваш по-добре, все по-добре ще бъде Peace. С нетърпение чакам ММ да се върне да ми разкаже за първия си ден, зучеше повече от добре по телефона...

# 329
  • София
Ха добър ви ден и от мен  Hug

Ние сме малко сред природата, но довечера се прибираме, че ме чакат мен перални, дрехи, багажи и куфари...  ooooh!

Мариетка, Стъкленият замък е книга, която едва ли може да остави някого индиферентен! Разкошна е, много ми хареса и на мен!
Сега обаче те чака още по-голямото бижу - Богът на дребните неща   Heart Eyes
Много пъти вече съм казвала колко мило ми става всеки път, когато някой я спомене  Blush
Таьи книга беше първият ми контакт с Нели  Heart Eyes преди колко години вече не помня без изобщо да ме познава милата Нели ми я изпрати за прочит  Heart Eyes никога няма да забравя това!  Hug
За ТМ - почнал днес работа, почнал. 13-то число не е фатално  Wink
Нека обаче да настои договорът му да с дата от 17.06.  Wink

Хубав ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт